חיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב
-
האם אפשר לחבר רוטאר נייח וסטיק-נייד לאותו מחשב כך שהגלישה תעשה משניהם, או לפחות במקרה שהנייח למשל מתנתק אז הנייד יתפוס פיקוד
-
@יעקב-אא יש אפשרות לקנות ראוטר מותאם לכך
על אותו מחשב לא ידוע לי אבל נחכה למומחים -
ייתכן שכך זה עבוד, אבל לא באמצע פעולה, כמו אם אתה באמצע הורדה ופתאום מתנתק לך, אז זה לא עובר אוטומטית..
אבל ייתכן מאוד שאם אחד פעיל והשני מתחבר (אם אתה על הנייד, ועכשיו חיברת את הנייח), אז כנראה שבאופן כזה זה לא יתחלף לבד, היות ויש כבר "צינור" פעיל, אפילו שהשני מהיר יותר..
כך נלע"ד מהניסיון. אשמח לשמוע תגובה אם עזר או לא.
בהצלחה -
לפי הידוע לי זה עלול גם להיות בעיה.
שני חיבורים בו זמנית -
@סיבוב אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב:
לפי הידוע לי זה עלול גם להיות בעיה.
שני חיבורים בו זמניתדווקא לא, המחשב בוחר את התשתית דרכה הוא יעבוד כאשר שניהם פועלים, זה בסדר (בדוק).
הכי הרבה, המחשב בוחר באחד מהם גישה לאינטרנט, ובשני רק גישה לרשת בלי אינטרנט.. זה לא מהווה איזו בעיה, רק שאם אתה צריך חיבור מסויים והמחשב בחר את השני וכל פעם אתה צריך משהו אחר, זה בלגן, אבל זה לא מסבך איזה משהו... זה ממה שאני בחנתי וראיתי על המחשב שלי. (לכן אם אתה ראית מאמר ממקור מוסמך לא כמוני, אודה לך אם תפנה אותי לשם) -
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלה -
@מחצלת-של-קנים אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב:
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלהגם אני מקווה שהבנתי נכון כי הבנתי כמוך ועל ההבנה הזו כתבתי את כל מה שכתבתי..
-
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלהסתם כדי להבין, בשביל מה לבזבז את הסטיק והחבילה שלו בזמן שיש רשת ביתית מחוברת?
-
ישנה אפשרות לחיבור שני רשתות לאותו מחשב רק העניין שמדובר להגדיר כתובות IP שונות לכל חיבור וככל שהמספר יותר נמוך זה הרשת המועדפת
לדוגמא
192.168.8.3 לחיבור 1
ו192.168.8.5 לחיבור השני
במקרה כזה הרשת המועדפת תהיה הראשונה והגלישה תתבצע דרכה -
@6262 אמר בחיבור רוטאר נייח ונייד לאותו מחשב:
מקוה שהבנתי את השאלה
אבל לי יש במחשב גם WIFI לרשת ביתית וגם סטיק סלולרי ועובד ללא שום תקלהסתם כדי להבין, בשביל מה לבזבז את הסטיק והחבילה שלו בזמן שיש רשת ביתית מחוברת?
בדר"כ אני לא משתמש בשתיהם. כשאני בבית אני מבטל את הסלולרי, אבל לפעמים אני שוכח לבטל ובכל זאת הכל עובד מצויין אפי' ששניהם פעילים