עשקונו זדים
-
הסים הפסיק לעבוד.
התקשרתי לחברה.
"נגמרה החבילה".
הגיוני.
כמה ג'יגה יש לי בחודש?
"5".
כמה אני משלם?
"שלושים ושלוש לא כולל התשלום לנטפרי".
אפשר להגדיל את החבילה?
"כמובן!".
כמה עולה התענוג?
"תוכל לשלם חמישים וחמש לחודש לכמה ג'יגה נוספים ולהוסיף תשלום על העברת חבילה - 25 שקל.יהודים רחמנים, למה?
למה אני משלם על סים טרף (פלאפון מושגח) שלושים שקל ומקבל שלושים ג'יגה וכאן אני כבול למחירים המעוותים האלה?
אין מי שיסיר את הכפפה וידאג למשהו יותר אנושי?
(כמובן שאינני מאשים את נטפרי ח"ו, עבודתם קודש והייתי מסכים לשלם את ההפרש להם. אבל לא למאכערים אחרים).
-
@רבי-זרח-תרנגול זה המחיר ל10 ג'יגה
51 לפרטנר דרך RL
40 ל019
45 לסלקום דרך סים כשר
באם אחד מהם רוצה תשלום על הגדלת חבילה לך לספק אחר -
@רבי-זרח-תרנגול אמר בעשקונו זדים:
כמה אני משלם?
"שלושים ושלוש לא כולל התשלום לנטפרי".מעניין איפה אתה כי כיום אין אף חבילה באף ספק במחיר הזה (יתכן והיה בעבר).
בכל מקרה אתה מוזמן לעיין כאן בטבלה, לבחור חברה מחיר וחבילה שמתאימים לך ולעבור אליהם. -
@אלי-TZA
חברת סים כשר.
חשבתי לעבור.
עשיתי כמה טלפונים, בכל מקום זה כרוך בדמי סים של עשרות שקלים והמסלולים עצמם לא איי איי איי..
ככה שלא מצאתי טעם להסתבך בללכת לקחת סים וכו' ובסופו של דבר לשלם כמעט אותו מחיר.וע"ז נאמר "ורווח תשימו בין עדר לעדר"...
-
@רבי-זרח-תרנגול
אם כבר יקר ואם תמורה למחיר, למה לא חיבור קווי? -
אולי בגלל שאתה משלם על סים טרף אז שכלך עכור מלהכיר בכך שהמחירים זולים ומצויינים.
כמו"כ אולי זה גם גורם לך להשמיט את המספר המדוייק של ה"כמה גיגה נוספים", ובעצם גם גורם לך לכתוב נושא מאשים ומשמיץ במקום מברר ומתעניין, סליחה על החריפות.
סים טרף זה סים טרף, וסים כשר שווה פי שבעים ושבעה. כמה מרויחים עליך? עד שלא תפתח חברה לא תוכל לדעת.את נושא מחיר הסים יש אכן טעם לברר (בשביל לדעת ולכתוב בויקי ולא מדין ובערת הרע מקרבך) וגם מחיר מעבר חבילה שמעולם לא נתקלתי בו כשהמעבר לחבילה יקרה יותר.
-
@נטפריס אמר בעשקונו זדים:
את נושא מחיר הסים יש אכן טעם לברר (בשביל לדעת ולכתוב בויקי ולא מדין ובערת הרע מקרבך)
כתוב כבר
עיין בטבלהתחת השורה "סים"
-
פוסט זה נמחק! -
@נטפריס אני חושב שהגזמת!
הוא לא אמר שיש לו סים טרף! הוא שאל מה ההבדל!
ובאמת הוא משלם יקר, וזה מוזר, אני שילמתי מחיר כזה על 15 ג'יגה אולי יותר! -
@קטונתי אמר בעשקונו זדים:
הוא לא אמר שיש לו סים טרף! הוא שאל מה ההבדל!
דנתי אותו לכף זכות.
בא יהודי ואומר על חבירו שהוא אדם זד, עשקן, גנב, ומחירו מעוותים (הכל לקוח מלשון ההודעה והתגיות).
אמרתי (בצירוף כמה דיוקים עמוקים בהודעותיו) שמא יש לו סים טרף ולכן הוא שוגה שגגות גדולות.ובאמת הוא משלם יקר, וזה מוזר, אני שילמתי מחיר כזה על 15 ג'יגה אולי יותר!
הוא ביקש לעבור מ5 גיגה ל50. זה מסביר את המחיר.
מי שמתלונן לא חוסך בפרטים, אלא"כ הפרטים האלה לא משרתים את תלונתו. -
@קטונתי אמר בעשקונו זדים:
הוא לא אמר שיש לו סים טרף!
למה אני משלם על סים טרף
-
שלום לך ידידי, ברשותך אעמיד דברים כהוייתן;
-
ביקשתי להגדיל את החבילה במעט יותר מחמש ג'יגה (אין לי גם ככה מה לעשות עם 50 ג'יגה, אני מנוי מזה כמה חודשים וזאת לי הפעם הראשונה שנגמרת החבילה).
-
בשירות הלקוחות אמרו שיש או חמש או חמישים(!) ואין משהו אחר באמצע אא"כ ארצה לעבור לחברה אחרת, דהיינו להחליף סים, דהיינו לשלם חמישים שקלים טבין ותקילין על הסים עצמו לפני התשלום על התכנית (שלא היתה אטרקטיבית במיוחד).
-
אכן יש לי סים טרייף לגמרי שהוא נמצא במכשיר מושגח בו אני משתמש לצורך עבודתי.
אינני מסתיר זאת ואינני מתנצל על זאת.
אדרבא, יוכיחו מעשי; כשנגמרה החבילה עם הסינון של נטפרי יכולתי פשוט להוציא את הסים מהמכשיר ולהכניסו לנטסטיק ובכך לחסוך הרבה כסף (ואני לא עשיר גדול) - לא עשיתי את זה. -
אני מתרעם על כך שאני משלם סכום מופקע לחברות שמספקות את נטפרי.
כן. יש לי בעיה עם זה.
אני משלם יותר על עוף כשר ועל קולה כשרה, אין לי בעיה עם זה.
אבל אם מישהו היה מתווך לי עוף כשר וגוזר עלי 50 שקל בדרך הייתי בהחלט כועס או לפחות מקונן על כך שאין אחרים שמשתדלים להיות איש ומספקים את השירות הנ"ל במחיר אנושי (מותר להרוויח!). -
אכן בסופו של דבר הגעתי להבנה שלא שווה לי לעבור לחברה אחרת מכיוון שבין כה אשלם על כך בכל תזוזה שאעשה("דמי סים" כך וכך, "שינוי מסלול" כו"כ וכו').
אני בעצמי שקלתי פעם להיות סוכן שיווק של החברות הנ"ל וידוע לי בדיוק ממה הן מרוויחות וממה מתפרנסים כל אלו העומדים ביננו לבינן.
עד כאן.
-
-
לא שווה לי
בחשבון שלי יצא שאם חברה אחרת יותר זולה ביותר משקלים ספורים תוך כמה חודשים אתה מכסה את התשלום הח"פ ומתחיל לחסוך.
-
בשירות הלקוחות אמרו שיש או חמש או חמישים(!) ואין משהו אחר באמצע אא"כ ארצה לעבור לחברה אחרת, דהיינו להחליף סים, דהיינו לשלם חמישים שקלים טבין ותקילין על הסים עצמו לפני התשלום על התכנית (שלא היתה אטרקטיבית במיוחד).
לא יודע איזה חברה אתה, אבל בויקי אני לא רואה חברה שיש לה רק חמש או חמישים כך שאו שעבדו עליך או ש...
סתם דרך אגב, איזה חברה אתה משלם 33 ש"ח על חמש ג'יגה ??
-
@רבי-זרח-תרנגול דרך אגב 2
החברה החידה שיש לה 5 GB זה סים כשר וזה עולה 31 ש"ח
כך שמענין לדעת באיזה חברה אתה -
@מעמד הוא בסים כשר ויש לו נטיה חמורה לא לדייק בפרטים.
-
@אלי-TZA אמר בעשקונו זדים:
@מעמד הוא בסים כשר ויש לו נטיה חמורה לא לדייק בפרטים.
ועל זה נאמר "הרוצה לשקר, ירחיק עדותו"
-
@רבי-זרח-תרנגול לא חידשת לי אף פרט, כך שתשובתי עומדת למעלה.
-
@אלי-TZA
מחילה וסליחה.
אכן פתחתי את החשבונית ומדובר על 31 ולא 33.
לוקח אחריות על הטעות. -
רבותינו היקרים רק להודיעכם שעל סים לא כשר חבילה של 100 ג'יגה עולה:20:ש"ח בלבד!!