נטפרי לארגונים גדולים וחברות
-
אני מנסה כל הזמן להסביר לאנשים מה המעלות שיש בנטפרי מול שאר הספקים ואין סוף מעלות, וברוך השם הרבה מאוד אנשים עוברים לנטפרי אחרי שהם מבינים את ההבדל העצום.
אבל כשאני מנסה להסביר למנהלי מערכות מידע, של ארגונים או חברות, הם לא מוכנים לשמוע כלום, רק מסיבה שכל הניהול של פתיחת אתרים נמצאת רק לנטפרי , שזה אומר שארגון שיש לו צורך בפתיחת מערכת מסויימת , מרכזיה לדוגמא או שרת שהוא צריך , הוא יצטרך לשבור את הראש עם נטפרי ולא תמיד נטפרי יאשרו לו כי זה לא לפי הכללים שלהם, במקום שהוא יוכל לבד לפתוח את האתר או הכתובת שהוא צריך שיהיה פתוח ברגע זה, ללא יכולת להמתין שבוע עד שיסתדר שהמערכת תעבוד בצורה תקינה.למה לא עושים אפשרות שיהיה ניתן להשתמש עם הסינון של נטפרי אבל שיוכלו להגדיר לבד את הכל, לא שהכל יצטרך לעבור דרך נטפרי?
לדעתי זה יהיה לתועלת מרובה שכך מי שרוצה את נטפרי בעבודה יוכל לשים וזה שיש בחברה גם חילונים זה לא יפריע כי להם הכל יהיה פתוח. -
@קרמבו
אני הייתי שמח לכזה שירות לעסק שלי.
אני חושב שאקרא לו "ערבה" והוא יספק סינון לכל מי שירצה בתנאים שאותם אקבע.
והקטע הוא שזה יעלה לי רק 15 ש"ח (או יותר, נפרגן בגלל שזה שירות מיוחד) להשתמש במערכת של נטפרי לסינון שיתחרה בהם!
אני גאון, לא?!ואגב, לגבי הסיפא של דבריך, גם לנטפרי עצמם אין עדיין פתרון לזה למיטב ידיעתי.
עדיין אי אפשר להבדיל בין מחשב למחשב באותו קו. -
@קרמבו לא הבנתי אם יוכלו להגדיר לבד את הכל אז איפה הסינון כאן?
@dLive אני לא חושב שלנטפרי תהיה בעיה אם ינצלו אותם כדי להתחרות איתם, הרי המטרה לכאורה אינה רוחח כספי אלא הצלת עם ישראל אז אם אפשר להציל עוד אנשים למה לא?מה שכן אפשר אולי זה לפתח מנגנון של מעין נאמן כשרות בחברות גדולות וכדומה, שהוא יקבל הרשאות מנטפרי לנהל את המנוי הספציפי ולקבוע עבורו בלבד מה אפשרי ומה לא מעין אישור של ועדת חריגים.
בכל מקרה זה לא דבר של מה בכך ואני מאמין שאם אכן יש לך מקרה ספציפי של חברה גדולה וכדומה אפשר לעמוד בקשר מול ועדת הרבנים לביצור חומות הדת ולמצוא פתרון מניח את הדעת.