נספח לאשכול "מהירות גלישה בחיבור סלולרי"
-
יישר כח שנפתח אשכול נספח כך שהאשכול ההוא יהיה נקי ורציף.
אם אפשר לשאול פה על ההבדלים התהומיים בין המהירויות: ראיתי שיש מהירות הורדה של כמה עשרות ולי רק 5 בערך. הגיוני או שהבדיקה לא תקינה מסיבות כאלו ואחרות? -
@netanel בדרך כלל זה תלוי בנטסטיק, האם הוא נטסטיק תומך בדור 4 איכותי, וכן הקליטה במיקומך, אם יש קליטה טובה בכלל ושל דור 4 בפרט.
ראו כאן בהרחבה:
https://netfree.link/wiki/איטיות_וניתוקים_למתקדמים#.D7.90.D7.99.D7.98.D7.99.D7.95.D7.AA_.D7.91.D7.92.D7.9C.D7.99.D7.A9.D7.94_.D7.A1.D7.9C.D7.95.D7.9C.D7.A8.D7.99.D7.AA -
@shraga
@shraga אמר במהירות גלישה בחיבור סלולרי | שתפו:נא לשמור את האשכול נקי עבור תוצאות של בדיקות מהירות בלבד, מי שרוצה לדון או להתייעץ בעניין מוזמן לפתוח אשכול נפרד.
תודה.או לדון באשכול הייעודי הזה !
-
יש לי נט סטיק של HUAWEI עם סים כשר על פרטנר. האם תומך בדור 4?
-
@raba תכתוב את הדגם
-
@מעמד E303 רשום גם CE0979
-
שלום לכולם
אנו בטכנולוגיה כשרה ביצענו בדיקות לכל מיני סוגים של סטיקים (קרוב ל30 דגמים!! בכל הסימים האפשרים במיוחד בעיר אלעד שבא רק 4 אנטנות!)
הסטיקים שעובדים הכי טוב הם HUAWEI E8372-609 \ HUAWEI E5573CS-609 בדור 4 ובדור 3' HUAWEI E3531S-6
הסיבה שהם עובדים הכי טוב כי הם קולטים את כל התדרים שעובדים בארץ (גם את התדרים הנמוכים).בשעות של עומס התדרים הנמוכים יותר 850 בפלאפון או 900 בפרטנר הם עובדים באופן הכי טוב (הם חודרי קירות)
לכן עדיף להשקיע בסטיקים האלו בכל מחיר
כי סה"כ כולם רוצים חווית גלישה טובה ומהירה בימים אלו ואת המקסימום ניתן להשיג רק דרך הדגמים האלו.בדקו שאתם רוכשים סטיקים טובים יש הרבה חאפרים שמוכרים סטיקים שפשוט לא עובדים!! שימו לב!!
ניתן להתייעץ בפרטי
-
מישהו יודע להסביר לי איך זה יכול להיות שיש לי את אותה ספקית כמו משתמש אחר ובאותה העיר ויש הפרש מהירויות מטורף?
בחיים לא ראיתי על המסך שלי יותר מ500KBPS הורדה -
@hagai-w הסיבות האפשריות כולן כבר פורטו כאן:
- סטיק - הבדלי דגמים, תדרים נתמכים.
- אתה לא מוגדר על דור 4.
- כמובן - לא עוזר שאתם באותה עיר, גם צריך שתהיה במיקום טוב בעיר. (לדוג' במודיעין עילית יש הבדלי שמיים וארץ בין ברכפלד (ושתי הצדדים שלה), גבעה צפונית, דרומית, חפציבה ונאות הפסגה. בכל חברה זה שונה, בד"כ גבעה צפונית די מסודרים. כך גם ברכפלד הצד שקרוב לכניסה לעיר. מכאן ואילך הסיפור הולך ומסתבך..)
- משנה כמובן גם תזמון הבדיקה, אינו דומה אינטרנט של לפנות בוקר שרק כמה מסוממים יושבים על האנטנה לאינטרנט של 13:00 בצהריים שכולם כמעט יוצאים להפסקה בעבודה.
- צריך לעשות את הבדיקה כשכמה שפחות דברים עובדים במחשב. כדי לשקף בצורה האבסולוטית את מצב הגלישה.
יתכן שיהיה יעיל לעשות אשכול על הבדלים בין סטיקים (אם כי אני לא מעורב יען אצלי הקליטה היא ישירות מהמחשב בלי סטיק..)
-
תגידו, האנטנות של גלישה בנטסטיק הן אותן אנטנות של הגלישה באייפונים למינהם?
-
@netanel כמובן. זה גלישה סלולרית.
-
@chv ולכן גם אם אני ביישוב חילוני השעות של הגלישה משנות, היינו צהריים שגם להם יש הפסקה פעמים וכו'
-
@netanel כן כמובן.
מה חשבת? -
@chv עלה לי במחשבה שאולי זה אנטנות יעודיות בנטסטיק ואז אני בעצם תלוי רק בציבור החרדי או חילונים שמשתמשים בנטסטיק שהם מעטים. אבל באמת אין סברה בזה - גלישה סלולרית זה אותו תכונה בפלאפון ואותו תכונה בנטסטיק.
-
@chv אמר בנספח לאשכול "מהירות גלישה בחיבור סלולרי":
@hagai-w הסיבות האפשריות כולן כבר פורטו כאן:
- סטיק - הבדלי דגמים, תדרים נתמכים.
- אתה לא מוגדר על דור 4.
- כמובן - לא עוזר שאתם באותה עיר, גם צריך שתהיה במיקום טוב בעיר. (לדוג' במודיעין עילית יש הבדלי שמיים וארץ בין ברכפלד (ושתי הצדדים שלה), גבעה צפונית, דרומית, חפציבה ונאות הפסגה. בכל חברה זה שונה, בד"כ גבעה צפונית די מסודרים. כך גם ברכפלד הצד שקרוב לכניסה לעיר. מכאן ואילך הסיפור הולך ומסתבך..)
- משנה כמובן גם תזמון הבדיקה, אינו דומה אינטרנט של לפנות בוקר שרק כמה מסוממים יושבים על האנטנה לאינטרנט של 13:00 בצהריים שכולם כמעט יוצאים להפסקה בעבודה.
- צריך לעשות את הבדיקה כשכמה שפחות דברים עובדים במחשב. כדי לשקף בצורה האבסולוטית את מצב הגלישה.
יתכן שיהיה יעיל לעשות אשכול על הבדלים בין סטיקים (אם כי אני לא מעורב יען אצלי הקליטה היא ישירות מהמחשב בלי סטיק..)
אז יוצא שאני במקומות הכי גרועים שיכולים להיות
דוקא כשהייתי אצל הסוכן בברכפלד הוא הראה לי שהנטסטיק מתחבר בדור 4, ושזה כנראה המיקום, אני משתמש בhuawei 608 כמו כולם -
יש לכם ידיעות על הנטסטיק שיש לי: dynamode דור 4?
-
@shraga מה המטרה של האשכול הזה ?
מהירות גלישה בחיבור סלולרי | שתפו
מעניין אותי ! -
@מעמד אולי לתת אינפורמציה
כל אחד איפה הוא נמצא ואיך זה עובד לו וכו
לתועלת אחרים שירצו גם להתחבר ולדעת מה יותר מתאים להם -
@shraga לא כתבת באיזה נטסטיק אתה משתמש
הסיכום שלי 019 נוראי כל השאר יחסית בסדר
לפחות באיזורים החרדיים -
@מעמד אמר בנספח לאשכול "מהירות גלישה בחיבור סלולרי":
@shraga מה המטרה של האשכול הזה ?
מהירות גלישה בחיבור סלולרי | שתפו
מעניין אותי !המטרה שאנשים יראו שיש גם תוצאות טובות מה שאומר שבדרך כלל בעיות איטיות לא קשורות לספק אלא לאיכות הקליטה במיקום ספציפי ו/או איכות הנטסטיק.