מהירות גלישה איטית בזמני עומס
-
שלום לכולם!
אני משתמש בנט סטיק דור 4 עם 019
כעת בזמן הקורונה ( כשכולם בבית) האיטיות נוראה
האם יועיל לי לעבור לפרטנר או שיש פתרון אחר ב019
אשמח לתשובות ובברכת והסירותי מחלה מקרבך. -
אם אני טועה תתקנו אותי אבל 019 זה על האנטנות של פרטנר
-
בכל זאת האם יש הבדל בין פרטנר מקורי לחברות שיושבות על פרטנר?
-
@אברכון אולי יש הבדל בין הספקיות שיושבות על כל חברה.
היה פה או בפורום אחר שאמרו שבבני ברק הקליטה של פלאפון על פנים. ובתקופה המיוחדת הזו חבר שלי עבר לפלאפון של ספקית אחרת (הוא היה פרטנר), והשתפר לו המהירות פלאים. כנראה זה תלוי יותר במשאבים של כל ספק... -
לא הבנתי את כוונתך אולי תתרגם לשפה פחות מקצועית
-
@אברכון גם הבעיה שהצגת היא בשפה של סופרים ולבלרים שלא הבנתי.
הבנתי שיש בעיה באיטיות בגלישה. ומה הפתרון שניסית להציע, או מה הפתרון שאתה מחפש?
מה שאני אמרתי, על דבריך אם להתחבר לפרטנר ישר או על 019, זה לא כלום כי פרטנר לא יתנו לך ישירות סינון.
ב. לא אמרת איזה חברה אתה שאתה כ"כ סובל
ג. ציינת שזה בזמני העומס, אז ברור שבזמני העומס בכל מקום וחברה יהיה איטיות...@netanel כזכור לי, גם 019 יש להם גם פרטנר, לא סינון מיוחד שיושב על פרטנר...
-
עיין כאן
יש גם הבדל בין חברות שנותנות סים של אותו ספק כלומר למשל 019 וסים כשר שנותנות סים של סלקום וכו'
וכמובן מאד תלוי במיקום -
@אברכון הייתי מציע שתבדוק איזה אנטנה הכי קרובה אליך ואז תעבור, אני למשל עברתי ל019 והקליטה השתפרה פלאים.
-
פרטנר אותו מצב בדיוק כמו 019 וכמו הוט מובייל
אל תשלו את עצמכםבכל הארץ הוט, פרטנר ו019 איטיות בעליל לעומת פלאפון, כיוון שהוט יחסית זול לעומת פלאפון (שלא לדבר על 019) אין הרבה אנשים עם פלאפון, והתוצאה פחות עומס על האנטנות, יותר מהירות.
להשוואה בקרית ספר - בדקתי אינטרנט רגיל - לא נטפרי - הוט ו019 בלילה (5 בבוקר) היו 5-6 מגה ופלאפון כיכבו עם 27-30. פי 6!!! שלא לדבר על ההבדל ביום.
-
הגע עצמך:
לפחות חצי מהגלישה בקרית ספר (ובני ברק) היא דרך נטפרי (ככה לפחות אני רוצה לחשוב. שרוב התושבים נוטים לכיוון נטפרי).
מהיכרות אישית עם עשרות משתמשים - אני מעריך שיותר מ50-60% מגולשי נטפרי עושים זאת בצורה של גלישה סלולרית (נטסטיק\מודם פנימי\טאבלט).
רוב המשתמשים הסלולריים של נטפרי הם דרך אנטנות של הוט\פרטנר. כי רוב המשתמשים הם דרך 019 ודומותיה. כי פלאפון בנטפרי יקר וקצת ג'יגה.
יצא שבערך חצי מהגלישה בק"ס (ובני ברק) היא דרך אנטנות של פרטנר\הוט. ולשקלול שאר הגלישה שאיננה נטפרי - רוב הפרחחונים אינם בעלי אמצעים על כן הם עושים בדרך כלל 019 כי זה הכי זול.
בקיצור העומס על האנטנות הנ"ל פשוט לא הגיוני בריכוזים החרדיים.
לכן כל הזמן מתלוננים על איטיות מחרידה (אנשים מעלים כאן מחוסר הבנה צילומים של מהירות הורדה 0.5 מגהביט ושואלים אם זה נורמלי או איטי. זה פשוט נורא!!)
לשם הידיעה: מהירות הגלישה הממוצעת בארץ (על פי הנתונים המסחריים של ookla) היא 22 מגה ביט. -
@chv הוגעתי בעצמי ועדיין, הייתי בפלאפון ועברתי 019 והמהירות שלי כרגע היא יותר גדולה.
ייתכן שבלילה פלאפון משוחרר כי כל ההורדות הכבדות שלי היו נעשות בלילה ונגמרות בסביבות השעה 3:00 במהירות שיא וב019 לא בדקתי אך עדיין ביום לא הייתי מצליח לפתוח מייל כשהיה לי פלאפון ועכשיו הרבה יותר זורם לי!
וכן אני במודיעין עילית!
וסתם לידיעה לפלאפון יש אנטנה אחת במרכז העיר (שער המלך)
ולסלקום ופרטנר יש 2 (בגן הדסים ובמתתיהו) -
@netanel כזכור לי, גם 019 יש להם גם פרטנר, לא סינון מיוחד שיושב על פרטנר...
לא הבנתי את המשפט.
-
@chv
אני מנסה להיכנס לערוץ דיסקורד שלך כדי לשאול אותך משהו, אבל מרוב איטיות אני לא מצליח לפתוח את דיסקורד, אפשר איכשהו ליצור איתך קשר?
אתה יכול אולי לשלוח את המייל שלך למייל maxele9031@johnderasia.com
(זה מייל זמני, הוא נמחק אחרי כמה זמן)עריכה: לא משנה, בסוף הדף של דיסקורד נטען.