העברת מידע מהפלאפון למחשב - הסבר בפנים
-
שלום רב,
כמי שמשתמש בנטפרי ובמקביל עושה שימוש בטלפון חכם (סמארטפון) - פניתי לבקש שיפתחו לי את האפשרות לוואטצפ ווב במחשב.
נעניתי שהתכונה הנ"ל חסומה מסיבות שונות.בכל אופן, אחד מהשימושים שאני (ואחרים, מן הסתם) עושים בוואטצפ ווב הוא העברה של דברים מהמחשב לטלפון וחזור.
נניח מישהו מבקש קישור לאתר מסויים - אני יכול לשלוח אותו מהמחשב אל הוואצאפ בשניות (פשוטו כמשמעו) ומשם בפלאפון לשלוח אליו.
כרגע אתעלם מקבצים וכדו' ואתמקד בטקסט.בכל אופן, האפשרות הנ"ל איננה. נניח לפני כמה דקות מישהו ביקש ממני קישור להורדת תוכנה מסויימת.
העתקתי במחשב את הקישור, נכנסתי למייל, שלחתי לעצמי, עברתי לפלאפון, שלחתי אליו. הרבה זמן לקח.למעשה מה שאני מציע הוא שיבנו משהו כמו קבוצת וואטצפ פרטית (לסבר את האוזן - תכל'ס זה לא קשור לוואטצפ) - אתר שיוכל לחבר את המחשב לאפליקציה יעודית בפלאפון - כך שאפשר יהיה להעביר דברים כנ"ל מהמחשב לפלאפון במהירות.
אני בטוח שהרבה אנשים שמשתמשים בוואטצפ בעבודתם וכדו' ישמחו מאוד מאוד אם יהיה דבר כזה (לפחות עד שימצאו דרך לסנן את וואטצפ ווב).
אני פונה לנטפרי משום שאפליקציות אחרות (אם קיימות כאלה) שעושות עבודה דומה - מן הסתם גם כן יהיו בעייתיות בקשר לדפדפן וכו'.
זהו הרעיון - אשמח אם מישהו יחשוב על דבר כזה.
תודה!
-
תנסה את אפשרות הצ'אט שיש בזום.
-
@רבי-זרח-תרנגול אפשר גם לשלוח קישור למייל של הבן אדם עם הפלאפון
כיום לכולם יש מייל שהם מחוברים אליו גם בנייד -
@רבי-זרח-תרנגול יש אפליקציה הנקראת הטלפון שלי
עיין בה ותמצא נחת -
אפשר להעביר במהירות דרך האנגהוטס (לשלוח לעצמך)
-
אם יש לך מכשיר סמסונג אתה יכול להשתמש באפליקציית Samsung flow שמציגה לך את מסך המכשיר ע"ג המחשב עם שליטה מלאה על המכשיר דרך המחשב.
כך תוכל לעשות העתק-הדבק מהמחשב לטלפון במהירות. -
@maor אשריך מה טוב חלקך ומה נעימים רעיונותיך!
דא עקא, בכדי להתקין Samsung Flow על המחשב צריך את החנות של windows אשר היא גם היא חסומה בנטפרי. -
@רבי-זרח-תרנגול
תבקש ממרכז הפניות, יביאו לך קישור להורדה.
בוצע אצלי לפני יומיים. -
פוסט זה נמחק!