עכשיו ניסיתי לצאת עם המחשב למרפסת ואני חושבת שיש בחוץ קליטה מדהימה, אז מה עושים עם זה שבתוך הבית אין קליטה?מקווה מאוד שלא נגזר עלי לשבת עם המחשב רק במרפסת פתוחה
-
איפה נמצאת שורת המשימות?(הגעתי לעמוד המצורף)
-
@אתי-חביב @a0533057932 כזכור לי, לסטיקים האלו יש ממשק ע"י תוכנה, לא מתוך הדפדפן.
-
@yair-na אני מכיר את הסטיק הזה אישית ויש לו גישה רק דרך הדפדפן.
-
@יצחקחק באופן גורף? כי זכור לי בוודאות שעם סטיק אחד שהתנסיתי בו אז הייתה לו תוכנה
-
@אתי-חביב תפתחי את המכסה שעל הסים.
אמורה להיות שם מדבקה עם הסיסמא של הWIFI.לא מאד עקבתי אחרי מה שכתבו לכם כאן, אבל אתם פשוט צריכים להעתיק את הסיסמא משם (זה רק מספרים. יש שם גם סיסמא לממשק- admin) ולהתחבר אתה לרשת האלחוטית.
-
@yair-na יש בודדים כאלה.
הרוב זה דרך הדפדפן, וכשאין רשת פשוט אין גישה לממשק...
כמה שזה מטומטם זאת האמת... -
נכון וזה בדיוק מה שקרה לי אתמול, ניסיתי לבדוק בסך הכל באיזה דור 2/3/4 יהיה יותר קליטה וכשבאחד מהם לא היה בכלל קליטה(דור 2) לא היה לי אינטרנט כדי להחזיר את זה לפחות לאוטומט. והייתי צריכה להתחבר דרך הwifi של שכנים בסך הכל כדי להעביר למצב אחר
-
ודרך הגב אצלי דור 3 עובד הרבה הרבה יותר טוב מדור 4
-
@אתי-חביב לא נראה לי.
כנראה אין לכם בכלל קליטה של דור 4.
נדלק לכם פעם אור כחול במקום הירוק? -
ברור, כל 5 דקות בערך...
-
@אתי-חביב אתם צריכים לצאת החוצה למרפסת ופשוט למצוא מקום שבו כל הזמן האור כחול.
תגדירו את בחירת הרשת כאוטומטית קודם כמובן.
כשתמצאו את הנקודה תניחו שם את הסטיק עם מטען נייד וכדומה ותתחברו אליו דרך הוואי פיי. -
מה עדיף אור כחול או ירוק?
-
@אתי-חביב אור כחול זה דור 4.
אור ירוק זה דור 3.
אם יש אור כחול יציב כל הזמן זה עדיף בהרבה...
בדוק ומנוסה! -
באור ירוק כרגע הקליטה טובה יותר ממה שהיה לי,אבל איך אני מגיעה למצב של אור כחול עדיין לא הבנתי
-
@אתי-חביב אתם צריכים קודם להכנס לממשק ולהגדיר את בחירת הרשת כאוטומטית. (יש שם אופציות G3 G4 וכו' וגם אוטומטיק או משהו בסגנון).
אח"כ תחפשו מקום שבאופן אוטומטי האור הכחול נדלק. (תנסו בשטח פתוח כמובן. ולא יעזור להעביר ממקום למקום כשזה דולק כי זה לא מגיב מייד, אז בכל מקום שאתם רוצים לנסות תנתקו את הסטיק ותחברו שוב ותמתינו לפחות דקה לראות אם נדלק אור כחול כי לפעמים לוקח לו זמן). -
@יצחקחק אני מקוה כי גם לי זה בדיוק כך
-
אני הבנתי שהסטיק שלי משדר wife מעצמו
-
@אתי-חביב ברור.
אבל מה זה קשור למה שכתבתי?
דבר ראשון תחפשו דור 4 שבו הקליטה הרבה יותר מהירה.
אח"כ תתחברו לוואי פיי שלא קשור בכלל לדור 4... -
אוקי, יצאתי ומצאתי נקודה שהאור נשאר כחול,אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד, יש איזה קוד ראשוני שאני צריכה להקיש לפני שאני מחליפה קוד?
-
@אתי-חביב
@יצחקחק אמר בעכשיו ניסיתי וכו' במרפסת פתוחה:@אתי-חביב תפתחי את המכסה שעל הסים.
אמורה להיות שם מדבקה עם הסיסמא של הWIFI.
לא מאד עקבתי אחרי מה שכתבו לך כאן, אבל אתם פשוט צריכים להעתיק את הסיסמא משם (זה רק מספרים. יש שם גם סיסמא לממשק- admin) ולהתחבר אתה לרשת האלחוטית.