האתר file mail
-
@משה-כהן-435 לא ברור בכלל כל אתר עובד בצורה שונה
אין פיתוח אחיד לכל האתרים -
@aknvtchtk לא נראה לי מה שאתה אומר, בגלל שזה עובד ע"י מערכת שמזהה אם הקישור (את ההתחלה שלו) נמצא במקום ציבורי אז הוא נחסם, אבל אם הוא בצורה פרטית (מייל פרטי וכדו') אז הוא לא נחסם! ולכן זאת לא בעיה להוסיף את זה למערכת!!
-
אם אתה יודע איך לעשות את זה אולי תפנה לנטפרי דרך מערכת הפניות או המייל
ותציע להם עזרה בעניין
זה יהיה יותר יעיל מאשר לכתוב זאת כאן בפורום -
סתם השערה שלי בנוגע לסיבת החסימה:
בניגוד לג'מבו מייל שהשימוש בו מעורב בין שיתופים לדברים שסגורים בנטפרי לדברים שפתוחים,
filemail שימש בצורה הרבה יותר גדולה לסרטים/משחקים וכדו'.ולכן גם אם יש אפשרות טכנית, לא מצאו לנכון לפתוח.
כי פשוט לרוב המשתמשים לצרכי עבודה זה לא נדרש. הם משתמשים בג'מבו.שוב, השערה בלבד.
-
@dLive אמר בהאתר file mail:
סתם השערה שלי בנוגע לסיבת החסימה:
בניגוד לג'מבו מייל שהשימוש בו מעורב בין שיתופים לדברים שסגורים בנטפרי לדברים שפתוחים,
filemail שימש בצורה הרבה יותר גדולה לסרטים/משחקים וכדו'.ולכן גם אם יש אפשרות טכנית, לא מצאו לנכון לפתוח.
כי פשוט לרוב המשתמשים לצרכי עבודה זה לא נדרש. הם משתמשים בג'מבו.שוב, השערה בלבד.
במחילה, אבל זו לא סיבה. זה סתם התלמדנות מיותרת, אם אפשר לחסום אותו ממקומות ציבוריים אנחנו צריכים לעשות סקר מה משמש ליותר סרטים ומשחקים??
-
@ששון-בן-שמחה
ההשערה היא לא התלמדנות.
היא היסק מהעיתוי בו האתר נחסם, בדיוק בתקופה בה השימוש בו למטרות הנ"ל גאה.אני מניח שאם שזה היה כ"כ פשוט שלינק ציבורי יחסם היו עושים את זה כבר.
-
חדש שwetransfer.com עובד כבר אפשר להוריד קבצים משמה
-
גם filemail
-
@chaimmarkowits אמר בהאתר file mail:
חדש שwetransfer.com עובד כבר אפשר להוריד קבצים משמה
-