נטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?
-
ואולי הגיע הזמן לשינוי בחשיבה
כל עוד שיש נטפרי
עם הרמה הגבוהה
אולי ניתן לפתוח רק את השרתים של אופיס מייקרוסופט וכדו
ללא דפדפן כלל
וכך לא יהיה בעיה לכל אדם להחזיק את זה בבית -
אני לא יודע למה אף אחד לא העלה את זה, אבל ברגע שיוצרים הפצת לינוקס כשרה, בכל מיני פורומים חרדים יביאו קרנל מקומפל לעקוף את החסימה עם מדריך מלא כיצד להחליף את הקרנל.
ואז לבן אדם יהיה מחשב רגיל עם "חותמת" של נטפרי. -
modules:composer.user_said_in, @hagai-w, נטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?
אני לא יודע למה אף אחד לא העלה את זה, אבל ברגע שיוצרים הפצת לינוקס כשרה, בכל מיני פורומים חרדים יביאו קרנל מקומפל לעקוף את החסימה עם מדריך מלא כיצד להחליף את הקרנל.
ואז לבן אדם יהיה מחשב רגיל עם "חותמת" של נטפרי.אפשר לומר את זה גם על WiFree.
-
@Men770 אמר בנטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?:
modules:composer.user_said_in, @hagai-w, נטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?
ואז לבן אדם יהיה מחשב רגיל עם "חותמת" של נטפרי.אפשר לומר את זה גם על WiFree.
כי מי שמוחק wifree מאבד את ה-"חותמת".
גם לא ראיתי עד היום מדריך רשמי להסרת WiFree, יתכן שזה יותר מסובך ממה שזה נשמע (לא התקנתי, אז אני לא יכול לבדוק). -
כי מי שמוחק wifree מאבד את ה-"חותמת".
גם לא ראיתי עד היום מדריך רשמי להסרת WiFree, יתכן שזה יותר מסובך ממה שזה נשמע (לא התקנתי, אז אני לא יכול לבדוק).ואז ימציאו לך תוכנה שעושה את החותמת, אבל בלי שום הגנה..
-
מדריך רשמי להסרת WiFree
ברור שלא.
-
@מנחם-ק אמר בנטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?:
אם מישהו ירים את הכפפה, אשמח לתת יד...
אני עובד על זה.Ubunetfree.צריך עוזרים
-
@hagai-w אמר בנטפרי ללינוקס?... אולי ניצור הפצת לינוקס כשרה?:
ואז לבן אדם יהיה מחשב רגיל עם "חותמת" של נטפרי.לא, כי אני לא אשחרר את הקוד הזה.חוץ מזה שמה לעשות? פורצים תמיד יהיו
-
רעיון טוב אבל די קשה ליישום
-
@מישהו12 אני פה!
סליחה ראיתי רק כעת -
@מנחם-ק עבור לכאן להמשך
https://techno-tech.cf/topic/93/חסימת-חיבורים-שהם-לא-נטפרי