הסרת הסינון מקישורים באתר
-
יש כל מיני אתרים שבמקום להוסיף קובץ הם מוסיפים קישור לדרייב וכדו', מכיוון שזהו קובץ שהתפרסם לציבור הוא נחסם עד לסינון.
רציתי לשאול אין אפשרות להסיר את הסינון של "קובץ שהתפרסם לציבור" מאתרים מסויימים או שלעולם ועד יצטרכו לבקש סינון של כל קובץ בנפרד.
[אולי אפילו שיהיה טופס כמו של פתיחת ערוצי יוטיוב בנפרי].
-
@אייזיק-0 תביא קישור לדוגמה.
-
@אייזיק-0 יש אתרים שבהם קישורים לדרייב לא נחסמים, כגון כאן, ובפורומים מקצועות, תחומים, מתמחים.טופ ותכנו-טק. ואולי עוד. אז כנראה שכל אתר שמתחייב לנטפרי לשמור על נקיות המקום, הקישורים שמעלים שם לא נחסמים.
-
@מטעמים לדוגמא: https://www.yhe.center
@האברך, יש טופס שאפשר למלא ולהתחייב [כמו ערוצי יוטיוב] ואז מוסרת החסימה האוטומטית?
-
@אייזיק-0 אמר בהסרת הסינון מקישורים באתר:
@האברך, יש טופס שאפשר למלא ולהתחייב [כמו ערוצי יוטיוב] ואז מוסרת החסימה האוטומטית?
אינני יודע. אפשר לקרוא למנהלים @ליכט @shraga @administrators
-
-
פוסט זה נמחק! -
בקיצור אני רואה שהיה מיותר בכלל לפתוח את האשכול, זה נראה שאין פה שום נכונות לשמוע הערות או לשפר דברים. חבל.
-
זה נראה שאין פה שום נכונות לשמוע הערות או לשפר דברים. חבל
משפט שאין בינו לבין המציאות אפילו לא קשר מקרי.
-
@אייזיק-0 ממה זה היה נשמע, מההתכתבות ש@אני-העבד הביא?
-
רציתי לשאול אין אפשרות להסיר את הסינון של "קובץ שהתפרסם לציבור" מאתרים מסויימים או שלעולם ועד יצטרכו לבקש סינון של כל קובץ בנפרד.
יש אפשרות. ונטפרי מגדירים אתרים מסויימים שאם קישורים יעלו לשם זה לא יוגדר כ"פרסום" או כ"פסול".
ניתן לשלוח פניה על זה -
ההודעה קודמת שלי נכתבה באמת בחוסר מחשבה, פשוט הרגיז אותי שלא ענו לי. והוא רחום יכפר עוון וגו'.
@מ-פינחסי אמר בהסרת הסינון מקישורים באתר:
יש אפשרות. ונטפרי מגדירים אתרים מסויימים שאם קישורים יעלו לשם זה לא יוגדר כ"פרסום" או כ"פסול".
ניתן לשלוח פניה על זהאולי תאמר לי איך בדיוק משנים את ההגדרה של אתר בנטפרי? צריך שבעל האתר יפנה או שגם אני יכול?
-
@אייזיק-0 בעל האתר צריך לפנות ולהתחייב
-
@אייזיק-0 אולי תפנה לנטפרי ותשתף איך היה?
ואולי אולי גם תתנצל על מה שכתבת? -
צריך שבעל האתר יפנה או שגם אני יכול?
אם זה אתר תורני, תוכל לשלוח פניה לנטפרי ולכאורה הם יאשרו.
אמנם בעל האתר צריך להתחייב בשביל שיפתחו בצורה מלאה את האתר.
אבל אם נטפרי רואים שזה אתר מתאים אז הם לא חוסמים קישורים.
פעם שלחתי פניה על אתר תורני והם הגדירו שקישורים שיעלו לשם לא יחסמו