מחירים יקרים בנטפרי
-
למה א"א לעשות למחשב סים רגיל של חברה מסוימת לדוגמא פלאפון 150 גיגה לחודש ב50 לחודש ועל זה להוסיף סינון של נטפרי ב15 ש"ח , למה נטפרי לוקחים מחירים מופקעים על כמות נמוכה של גיגות????
אם יש למישהו תשובה אשמח, תודה מראש
-
@חראשו איך זה קשור לנטפרי?
תפנה לחברת התקשורת ותתלונן -
דשו רבות בעניין מחירי הספקים של נטפרי
באשכול הזה
ובעוד הרבה אשכולות -
@חראשו נטפרי לא לוקחים
אלה ספקים שמווקים את נטפרי -
פלאפון יכולים לעשות את זה, בינתיים הם לא עשו.
אבל נטפרי לא יכולה כי איך היא תסנן את התקשורת שבינך לאינטרנט שעוברת בפלאפון. -
@נטפריס כמו שהיא מסננת את הספקים שלה
-
@ר-חיים מה תכלס זה יעזור לפנות למישהו בנטפרי?
-
@חראשו לא
תפנה לספקים עצמם
נטפרי לא קשורה למחירי הספקים -
@a0533057932 השאלה היא למה הספקים מעלים את המחיר מה זה משנה להם אם נטפרי יושבת על הסינון, ההבדל במחיר הוא לא פורפורציונלי
-
@חראשו אמר בלמה א"א לעשות למחשב סים רגיל של חברה מסוימת לדוגמא פלאפון 150 גיגה לחודש ב50 לחודש ועל זה להוסיף סינון של נטפרי ב15 ש"ח , למה נטפרי לוקחים מחירים מופקעים על כמות נמוכה של גיגות????:
@a0533057932 השאלה היא למה הספקים מעלים את המחיר מה זה משנה להם אם נטפרי יושבת על הסינון, ההבדל במחיר הוא לא פורפורציונלי
https://netfree.link/wiki/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי
-
@חראשו אמר בלמה א"א לעשות למחשב סים רגיל של חברה מסוימת לדוגמא פלאפון 150 גיגה לחודש ב50 לחודש ועל זה להוסיף סינון של נטפרי ב15 ש"ח , למה נטפרי לוקחים מחירים מופקעים על כמות נמוכה של גיגות????:
אז תשנה את הכותרת התוקפנית הלא נכונה והלא מכבדת את נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
@אני-העבד כנראה שלא שווה לספק, לכן המחירים עולים
-
@חראשו
בתור פותח האשכול יש לך תגית שנקראת כלי נושא (בסוף העמוד ליד תגובה, עוקב וכו')
רק אני באמת לא זוכר אם יש אפשרות של עריכת הכותרת או רק אפשרות של מחיקת הנושא,
בכל מקרה אפשר למחוק את האשכול הזה ולפתוח אשכול חדש -
אני לא חושב שלמחוק זה נכון, כי זה לא יעזור להרגשה, וחוץ מזה שלא התכוונתי להתקיף זה כואב שבגלל זה הרבה לא עוברים לנטפרי כי הם טוענים לי שבמקומות אחרים יש להם פי 10 יותר גיגות, צריך למצוא איזה תורם שיוריד לנטפרי את המחירים שהכשר יהיה רווחי ורוחני, תודה על ההערה בכל אופן
-
@נטפריס כמו שהיא מסננת את הספקים שלה
הספקים שלה עושים לה הכנסת אורחים והיא פועלת על השרתים שלהם.
פלאפון עוד לא מכניסה אורחים. -
@ניק-ירושלמי צודק , אתה רוצה ללמד אותי איך עושים את זה?
אתה לוחץ על השלוש נקודות שמשמאל ליד התגובה/ציטוט. שם את לוחץ על עריכה ובחלון שנפתח אתה יכול לערוך את הכותרת
-
סליחה אסור לחשוד, אבל אולי יש לחשוד שיש הסכם של נטפרי עם הספקים, שהם "הספקים" משלמים לנטפרי על הסינון ולמעשה נטפרי לא מקבלת על כל אחד 15 ש"חחח
-
@אלי-כהן אמר בלמה א"א לעשות למחשב סים רגיל של חברה מסוימת לדוגמא פלאפון 150 גיגה לחודש ב50 לחודש ועל זה להוסיף סינון של נטפרי ב15 ש"ח , למה נטפרי לוקחים מחירים מופקעים על כמות נמוכה של גיגות????:
סליחה אסור לחשוד, אבל אולי יש לחשוד
- אחד הטובים...
- אני לא מכיר כזה איסור, וגם אם זה נכון מה זה רלוונטי לנושא הזה?
- זה לא נכון, בכלל לא, אפילו לא טובת הנאה כל שהיא, כלום נאדה. יש כמה וכמה ספקים, וזה שקר שעשוי להתגלות. במיוחד במקרה שתפתח בעצמך ספק.
-
@אלי-כהן אמר בלמה א"א לעשות למחשב סים רגיל של חברה מסוימת לדוגמא פלאפון 150 גיגה לחודש ב50 לחודש ועל זה להוסיף סינון של נטפרי ב15 ש"ח , למה נטפרי לוקחים מחירים מופקעים על כמות נמוכה של גיגות????:
סליחה אסור לחשוד, אבל אולי יש לחשוד שיש הסכם של נטפרי עם הספקים, שהם "הספקים" משלמים לנטפרי על הסינון ולמעשה נטפרי לא מקבלת על כל אחד 15 ש"חחח
עיין סעיף 1 ו2
http://wiki.netfree.link/wiki/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי