אתרי חדשות חו"ל
-
אני רואה שיש אתרים של חדשות בספרדית פתוחים. למה הם פתוחים?
וחוץ מזה אני חושב שצריך לאשאיר כמה אתרים פתוחים כי אנחנו באגרנטינה נמצאים במצב מאוד מאוד קשה במצב כלכלי וגם המצב של קורונה ואנחנו צריכים להיות מעודכנים מה שקורא בחוץ, ואין בעיה של תמונות לא ראויות וגם תוכן כי נטפרי מסנן כל זה -
מקומה של בקשה/הערה מסוג זה מקומה במערכת הפניות ולא בפורום.
נ.ב. המלצה קטנה כשאתה שולח פנייה לצרף קישורים לאתרים שאתה רוצה שייפתחו /יחסמו. -
@ר-חיים אני כותב בגלל שכבר שלחתי פניה למערכת. וענו לי שאי אפשר
. -
@ארגנטיני אמר באתרי חדשות חו"ל:
אני רואה שיש אתרים של חדשות בספרדית פתוחים. למה הם פתוחים?
וחוץ מזה אני חושב שצריך לאשאיר כמה אתרים פתוחים כי אנחנו באגרנטינה נמצאים במצב מאוד מאוד קשה במצב כלכלי וגם המצב של קורונה ואנחנו צריכים להיות מעודכנים מה שקורא בחוץ, ואין בעיה של תמונות לא ראויות וגם תוכן כי נטפרי מסנן כל זהלא הבנתי מה הבעיה, שאתרי החדשות בספרדית פתוחים, או שהם סגורים?
-
@האברך אמר באתרי חדשות חו"ל:
לא הבנתי מה הבעיה, שאתרי החדשות בספרדית פתוחים, או
יש קצת פתוחים, אבל למה הם פתוחים כי בעקרון הם צריכים להיות סגורים.
-
@ארגנטיני בפנל ניהול בצד יש כפתור לדווח.
-
@DovidStroh מה שאני אומר שהמצב פה איפו שאני נמצא הוא קטסטרופלי, אני לא מגזים כמו שעת מלחמה (המדינה הולכת לפשות את הרגל, והממשלה מנסה להסתיר זאת שזה "משבר הקורנה) אז אולי אני שואל אם אפשר לפתוח לפחות אתר אחד של חדשות ולסנן תמונות ותוכן, כך שאנשים לא יצטרכו להכנס לאינטרנט פרוץ לגמרי.
-
אתה לא ברור מההודעה הראשונה.
מחד:
@ארגנטיני אמר באתרי חדשות חו"ל:אני רואה שיש אתרים של חדשות בספרדית פתוחים. למה הם פתוחים?
ומאידך:
@ארגנטיני אמר באתרי חדשות חו"ל:וחוץ מזה אני חושב שצריך לאשאיר כמה אתרים פתוחים כי אנחנו באגרנטינה נמצאים במצב מאוד מאוד קשה במצב כלכלי וגם המצב של קורונה ואנחנו צריכים להיות מעודכנים מה שקורא בחוץ, ואין בעיה של תמונות לא ראויות וגם תוכן כי נטפרי מסנן כל זה