vpn בראוטר של בזק?
-
שלום לכולם!
אני לקוח בזק ומעוניין להצטרף לנטפרי.אלא שכידוע לכולם בזק לא עובדת עם נטפרי. לעבוד עם vpn במחשב לא כ"כ רלוונטי גם מהטעם שיש לי בבית 4 מחשבים ולפעמים יותר, וכן השימוש בvpn במחשב קצת מסורבל -נגרמים ניתוקים רבים וכדו' לכן הייתי רוצה להגדיר את הראוטר שיעבוד עם vpn אלא שהבנתי שהראוטר של בזק חסום לאופציה זו. המליצו לי לשדרג את הקושחה או משהו כזה.שאלותי: מישהו התנסה בפעולה זו? יוכל להדריך אותי? האם דבר זה עלול לפגוע בראוטר? וכן- הראוטר במתכונת שכירות זאת אומרת שהוא עדיין שייך לבזק האם בזק עשויים לעשות לי בעיות בגלל זה יוכלו לגלות את זה בהחזרה או בהחלפה של הראוטר? אם מישהו יוכל להדריך אותי במייל avromi@hotmail.com או בפורום
תודה רבה -
בס"ד
בעניותי לא הבנתי את המשפט
אלא שכידוע לכולם בזק לא עובדת עם נטפרי.
בזק זה סה"כ תשתית. ספק אתה יכול לקחת את מי שאתה רוצה.
אם תקח את הספק של RL תוכל להמשיך להיות עם התשתית של בזק ועם נטפרי כספק לכל הבית.
תקן אותי אם אני טועה / לא מעודכן ובזק קיבלו רשיון גם לספק אינטרנט.אולי אתה מתכוון שהספק שלך זה בזק בינלאומי?
אם כן, לכאורה לא ישתלם לך לשלם גם להם כספק וגם לנטפרי על ה VPN.
עדיף לך לוותר עליהם כספק ולקחת רק את נטפרי כספק.מעבר לכך שוודאי עדיף לך לקחת בחשבון את האופצייה של תשתית + ספק נטפרי דרך 019 (שרוכבים על התשתית בזק הקיימת אצלך),
שוודאי תעלה לך יותר זול - מכל צירוף אפשרויות אחר כשגם בזק עצמם בתמונה.בהצלחה!
-
@איש-אחד
אני יסביר יותר את עצמי אני היום עם בזק תשתית וספק שהם מארגנים לי ואיני מעוניין כרגע לעבור ספק גם לא ל019 לכן שאלתי אם מישהו מכיר את הנושא שדיברתי עליו כדי שאוכל להשאר בבזק כמו שאני היום ורק לעשות קומבינה ולהיות שייך גם לקהילה המופלאה של נטפרי
תודה -
@aiib
תפנה אלי במייל ואדריך אותך -
יש למישהו פתרון למה ששאלתי?
"שלום לכולם!
אני לקוח בזק ומעוניין להצטרף לנטפרי.אלא שכידוע לכולם בזק לא עובדת עם נטפרי. לעבוד עם vpn במחשב לא כ"כ רלוונטי גם מהטעם שיש לי בבית 4 מחשבים ולפעמים יותר, וכן השימוש בvpn במחשב קצת מסורבל -נגרמים ניתוקים רבים וכדו' לכן הייתי רוצה להגדיר את הראוטר שיעבוד עם vpn אלא שהבנתי שהראוטר של בזק חסום לאופציה זו. המליצו לי לשדרג את הקושחה או משהו כזה.שאלותי: מישהו התנסה בפעולה זו? יוכל להדריך אותי? האם דבר זה עלול לפגוע בראוטר? וכן- הראוטר במתכונת שכירות זאת אומרת שהוא עדיין שייך לבזק האם בזק עשויים לעשות לי בעיות בגלל זה יוכלו לגלות את זה בהחזרה או בהחלפה של הראוטר? אם מישהו יוכל להדריך אותי במייל avromi@hotmail.com או בפורום
תודה רבה"תודה לכולם
-
@aiib
@957 כתב שתפנה אליו. הנה המייל שלו: 000@955.co.il -
כן, אבל פניתי והוא פשוט לא הבין את השאלה והפנה אותי להחליף ספק
-
למה אינך רוצה להחליף ספק. זה יותר קשה מקומבינה ?
-
כן, נשמע מוזר אבל כן.
אני מחליף את זה לאנשים מבוגרים שלא מעונינים להחליף. -
@aiib ולהחליף ראוטר?
-
אני לא מדבר על להחליף ראוטר.
מישהו אמר לי שאפשר רק לשנות את ההגדרות של הראוטר שיתאים לvpn -
@aiib איזה ראוטר יש לך?
-
D-LINK DSL-2760U Wireless N ADSL2 +ROUTER
-
יש נתבים שיש להם VPN.
יש כאלה שאפשר להתקין Openwrt וכדומה ואז יש VPN.
בכל מקרה זה מסובך פי 1000 מאשר להחליף ספק. וגם הראוטר יכול להינזק מזה לגמרי. -
אז אין לי שום דרך להוסיף vpn בלי להחליף ראוטר או ספק?!
-
-
@aiib @5566NEWbrs גם לי נראה כך..
-
אין דרך כמו להחליף קושחה לדגם שונה או לדגם שאינו של בזק?
-
@aiib זה בערך כמו.. להפוך פלאפון כשר למוגן..
-
@aiib
החלפנו להרבה אנשים מבוגרים ושרדנו את זה
המהלך שאתה מנסה לעשות היא קומבינה לא מוצדקת וגם לא שווה את המאמץ.
לדעתי הקושי של העבודה עם הVPN על הקיים קשה יותר מהמעבר של הספק,