מחשב עם וויפרי יכול להתחבר לרשת אחרת עם VPN של נטפרי?
-
מחשב שמותקן עליו וויפרי לא יכול להתחבר לרשת - דהיינו ראוטר שהוא לא של נטפרי.
השאלה היא מה קורה אם אני מתחבר לנטפרי עם VPN של נטפרי (עוד 5 ש"ח לחודש כמדומני), האם אז אני כן יוכל להתחבר לאינטרנט פתוח? -
@הבוס-הגדול אותו רעיון
כל רשת שהיא לא של נטפרי , לא משנה מאיפה היא באה התוכנה חוסמת אותה -
@bbn אמר במחשב עם וויפרי יכול להתחבר לרשת אחרת עם VPN של נטפרי?:
@הבוס-הגדול אותו רעיון
כל רשת שהיא לא של נטפרי , לא משנה מאיפה היא באה התוכנה חוסמת אותהאתה מדבר מידיעה?
כי VPN זה למעשה עוקף את הגדרות הראוטר -
@הבוס-הגדול מידיעה
ככה
ברגע שאתה מתחבר לVPN קודם אתה בעצם מתחבר לרשת רגילה
ואז אתה כמובן חסום בגלל שהWIFRE רואה שזה לא חיבור של נטפרי ולאחר שאתה מתחבר לVPN שהוא בעצם של נטפרי , אז הWIFERE פתוח את החיבור
כמו כן הפוך אם מישהו ינסה להתחבר לVPN שהוא לא של נטפרי , אז התוכנה תחסום אותו כי היא רואה שהוא לא מחבור לנטפרי -
@bbn או קיי, תודה.
וויפרי זה משהו שנטפרי יכולים להסיר לי מהמחשב באופן זמני, או שהפתרון הוא רק פרמוט המחשב? -
@הבוס-הגדול להסיר את WIFRE דרך נטפרי , לפי מה שאני יודע זה עולה 100 שקל בכל מצב
-
@הבוס-הגדול אפשר להתחבר לvpn עם וויפרי
-
@מ-פינחסי אמר במחשב עם וויפרי יכול להתחבר לרשת אחרת עם VPN של נטפרי?:
@הבוס-הגדול אפשר להתחבר לvpn עם וויפרי
אני רק רוצה לוודא שהבנת מה שאלתי, אנא קרא שוב את שאלתי ותגיב בבקשה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@הבוס-הגדול אתה מתכוון לזה?
מתוך הויקי:
תיאור: ברשתות ציבוריות (כגון מלונות, אוטובוסים, שדות תעופה ועוד) יש לפעמים להיכנס לדף התחברות ולאשר הסכמה לתנאי השימוש בכדי להתחבר לאינטרנט ואין אפשרות להתחבר ל-VPN כל עוד תנאי השימוש לא אושרו.פתרון: יש להיכנס לדף הבית של נטפרי בכתובת http://netfree.link, שאותו תוכנת WiFree מאפשרת, אך במקומו יופיע דף ההתחברות, לאחר אישור התנאים יש להתחבר ל-VPN.
במקרה שהפתרון הקודם לא עובד ולא מופיע שם דף ההתחברות, ניתן להריץ את הפקודה הבאה בתוכנת שורת הפקודה:
For /F "tokens=13 delims= " %X in ('ipconfig ^| find "Default Gateway"') do start http://%X
שאמורה לפתוח ישירות את דף ההתחברות, לאחר אישור התנאים יש להתחבר ל-VPN.
יש לציין שפתרון זה יעבוד רק במידה ודף הכניסה לרשת ממוקם ברשת הפנימית, ואינו דף אינטרנט חיצוני.
-
תודה לכולם - פניתי לנטפרי וזה אפשרי ללא שוב בעיה, כמובן שזה אחרי שהגדירו לכם ואישרו לכם את החיבור ותוכנת ה VPN נטפרי