חנות האפליקציות של אפל
-
ה-App Store לא נפתח,
לנטפרי אין פיתרון -
וכן הגישה ל Appel ID נידחית.
-
אין.
החנות חסומה (כולל שיוך אפל ID)
קשה עד בלתי אפשרי להסתדר עם iOS בנטפרי -
להלן ההתכתבות שלי עם מרכז הפניות של נטפרי לאחר שהסברתי להם מה אני צריך ומדוע:
נטפרי: לצערינו אין לנו פתרון לעניין בשלב זה.
אני: אין לכם פיתרון כי זה לא אפשרי מבחינתכם, או כי זה לא קשור אליכם?
נפק״מ לי מה אני עושה הלאה.נטפרי: אין כרגע אפשרות לפתוח את זה.
בשביל שזה יעבוד תקין, צריך לפתוח כמה אתרים של apple ללא סינון.אני: זאת אומרת שמי שעבודתו היא ב IOS אין לו אפשרות להנות מינטרנט מסונן, ועליו להסיר את הסינון?
מה המענה א״כ לאנשים כאלה?
לא עדיף שתפתחו לי בלבד את אותם אתרים של Appel ללא סינון מאשר שאני איאלץ להסיר את הסינון?נטפרי: כרגע אין פתרון מושלם בנטפרי למשתמשי אפל.
-
@OS-X-Manager אמר בחנות האפליקציות של אפל:
אני: זאת אומרת שמי שעבודתו היא ב IOS אין לו אפשרות להנות מינטרנט מסונן, ועליו להסיר את הסינון?
מה המענה א״כ לאנשים כאלה?
לא עדיף שתפתחו לי בלבד את אותם אתרים של Appel ללא סינון מאשר שאני איאלץ להסיר את הסינון?
נטפרי: כרגע אין פתרון מושלם בנטפרי למשתמשי אפל.יש חברות אחרות שמסננות אפל, נטפרי היא איכות בלתי מתפשרת וחסימה בלי פשרות.
האמירה:
לא עדיף שתפתחו לי בלבד את אותם אתרים של Appel ללא סינון מאשר שאני איאלץ להסיר את הסינון?
נאמרה/נשאלה עשרות פעמים בפורום (ואני משער שגם במערכת הפניות) התשובה היא לא בנטפרי אין חשבונות ואין פשרות
-
חסימה בלי פשרות??????
כנראה שמעולם לא ביקשת מהם לפתוח לך משהו חריג לצורך אמיתי.... -
פוסט זה נמחק! -
לא מסכים.
הנהלת נטפרי קבעה לעצמה כללים ברורים מתי כן ומתי לא,
אני אישית התנסתי גם ב״כן״ וגם ב״לא״,
מובן שה״כן״ היה לצורך שהוא אמיתי באמת, ובנושא זה כאשר קיבלתי ״לא״ סופי, לא התנגחתי אלא שאלתי כאן בפורום מה עושים.
אני חושב שאמירה כשלך מעמידה את נטפרי במקום מאד ילדותי שהם כביכול נעלבים, צריכים להוכיח את עצמם כחזקים, ואז מחפשים לדפוק אותך...
ממליץ למחוק.. -
פוסט זה נמחק! -
@יאיר-מן אמר בחנות האפליקציות של אפל:
יש חברות אחרות שמסננות אפל, נטפרי היא איכות בלתי מתפשרת וחסימה בלי פשרות.
לא מכיר חברה שמסננת אפליקציות של אפל, יש מישהו אחד בשוק שאומר שמסנן באפל, והוא מתכוונן אני מסנן אפליקציות וגלישה באפל, אבל לא את האפליקציות של אפל, ואת זה גם נט-פרי עושה.
-
@בן-עזאי מה, לא היה ברור מה שכתבתי?
-
פוסט זה נמחק!