מחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה
-
קופץ על האשכול..
אני לא מבין למה מלבד המחירים היקרים יחסית של המסלולים
חברת RL גובה 58 ש"ח !!! על עצם רכישת הסים
לכבוד מה העושק הזה?? -
@ב-ל אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
לכבוד מה העושק הזה??באיזה חברה לא גובים כסף על הסים? ספר לי...
-
@בן-עזאי אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
כשרוכשים קו סוללרי כשר גובים 20-10 ש"ח
ופה גובים בין 58 ל50 ש"ח !!! -
@ב-ל אני שילמתי עד היום בכל חברה 50 ש"ח
-
סליחה ?!
מישהו ביקש או חייב מישהו לקנות משהו מחברה א' או ב' ?!
החברות הם עסק, והם לא גמ"ח ! ! !
לא מחוייבות לתת סים בחינם, ולא תמיכה ושום דבר בחינם
עוד פעם - זה עסק לכל דבר, והמטרה היא מלבד מה שלתת שירות טוב לציבור - המטרה היא להרוויח
מה להרוויח ? כן - - - כסף !!
זו לא מילה מגונה ! ! !
אגב אני שילמתי השבוע 5 פעמים 50 שקל על כל סים , בכמה סוגי חברות ובכמה סוגי חבילות DATA/כשר/לא כשר (סינון במכשיר עצמו)
הבא נצא מהגישה הזו.... !!!! זה לא גמ"ח ואף אחד לא חייב לשרת את הלקוח בחינם, ולתת לו מחירים ברצפה (מה שבלאו הכי קורה גם אם נשלם על הסים 50 שח ועוד כמה עשרות שקלים לחבילה לספק, והעובדה שהרבה חברות בקושי שורדות!)
לעשות דיון ולצאת למלחמות מיותרות על מחיר של עוד 2 חבילות קורנפלקס לחודש..... ! ! ! -
בנוסף למה ש@loters אומר,
בקוים האלו כפי הידוע לי ישנה עלות דמי חיבור ועלות על הסים לחברות שמוכרות נטפרי, כי בקוים האלו בשונה מקוים רגילים הם משלמים על כל סים ועל פתיחת קו, ולא כמו בפתיחת קו או ניוד רגיל שאתה מקבל עמלה...
ואם אתם מתחברים דרך משווקים אז גם יש את העמלה של המשווק... -
@בן-עזאי אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
019 גובים על הסים 10 ש"ח בסך הכל, ואם יש לך סים ישן אתה פשוט נותן להם את המספר של הסים והם מפעילים את הקו על הסים שהבאת להם. ללא דמי חיבור וכדו',
ֲֲ@a0533057932 לעצם הענין ב 019 יש היום תוכנית של 100 GB ב 65 ש"ח שזה כבר לא הפרש כזה גדול בין ה 50 ש"ח שהבאת, תוכנית של 500 GB אין כ"כ ביקוש אצלינו לכן זה לא קיים.
וחוץ מזה כמו שהזכירו פה בקו כשר יש לחברות יותר עלויות בשירות לקוחות כי יש יותר תקלות מטבע הדברים, כמו שידוע לכל אחד שמשתמש בזה -
@יהודה12 אתה רוצה להשוות את המחיר למחיר הרגיל של 100 GB ב019 (30ש"ח כלומר יותר מפי 2?)?
ו אם פלאפון (החברה היקרה ביותר) נותנת ב50 זה אומר שחברה אחרת יכולה לתת גם ב30 נוסיף לזה 20 ש"ח של שרתים, שרות לקוחות (גם כן שרות לקוחות כל דבר התשובה היא נטפרי), ועוד שאר שטויות הגענו ל50 למה לקחת 65?
עיקר הפוסט בא לעורר את RL שגובים היום 80 על 100GB של פלאפון (30 ש"ח על הסינון + 15 לנטפרי זה 45 ש"ח יותר ממחיר החבילה) -
@loters אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
סליחה ?!
מישהו ביקש או חייב מישהו לקנות משהו מחברה א' או ב' ?!
החברות הם עסק, והם לא גמ"ח ! ! !
לא מחוייבות לתת סים בחינם, ולא תמיכה ושום דבר בחינם
עוד פעם - זה עסק לכל דבר, והמטרה היא מלבד מה שלתת שירות טוב לציבור - המטרה היא להרוויח
מה להרוויח ? כן - - - כסף !!
זו לא מילה מגונה ! ! !
אגב אני שילמתי השבוע 5 פעמים 50 שקל על כל סים , בכמה סוגי חברות ובכמה סוגי חבילות DATA/כשר/לא כשר (סינון במכשיר עצמו)
הבא נצא מהגישה הזו.... !!!! זה לא גמ"ח ואף אחד לא חייב לשרת את הלקוח בחינם, ולתת לו מחירים ברצפה (מה שבלאו הכי קורה גם אם נשלם על הסים 50 שח ועוד כמה עשרות שקלים לחבילה לספק, והעובדה שהרבה חברות בקושי שורדות!)
לעשות דיון ולצאת למלחמות מיותרות על מחיר של עוד 2 חבילות קורנפלקס לחודש..... ! ! !אף אחד לא ביקש או חייב,
אבל בכוחות שוק, אם יהיה לחץ המחירים ירדו!
ולכן מי שעושה רעש וכו' בשביל להתלונן על החסימה ולתת הבנה כאילו עדיף בלי זה ח"ו, ודאי שזה פסול.
אבל מי שעושה זאת כדי ליצור לחץ ציבורי שיעורר את השוק להשוות מחירים וכו', ועי"ז להביא להורדת מחירים, ודאי שזה מבורך! -
@mashav אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
אף אחד לא ביקש או חייב,
אבל בכוחות שוק, אם יהיה לחץ המחירים ירדו!
ולכן מי שעושה רעש וכו' בשביל להתלונן על החסימה ולתת הבנה כאילו עדיף בלי זה ח"ו, ודאי שזה פסול.
אבל מי שעושה זאת כדי ליצור לחץ ציבורי שיעורר את השוק להשוות מחירים וכו', ועי"ז להביא להורדת מחירים, ודאי שזה מבורך!אני יוסף ויאמר:
כן גם על מחירי העוף אני נלחם על מנת שיותר יהודים יאכלו כשר
כך גם כאן, אני מדבר עם הרבה אנשים והעלות הגבוהה מהווה מחסום משמעותי, עבורם לעבור לנט.פרי -
למה ללכת דווקא על RL. הם נראה לי הספק הכי יקר.
מה היתרון שלהם מול אחרים? -
@מנחם-ק פלאפון?
-
פוסט זה נמחק! -
@a0533057932 שאלת מה הטלפון שלי?
אתן בשמחה בפרטי.. -
@a0533057932 פלאפון יש גם בIB, אני שם ומרוצה.
-
@mashav והמחירים?
-
@a0533057932 תלוי בנפח הגלישה, לפעמים יותר זול מאראל ולפעמים יותר יקר.
אני משלם על 20 ג'יגה 45₪, אם אני לא טועה, ועל 50 ג'יגה רצו 65₪ כפי הזכור לי.
אבל האיכות! אין מה להשוות לפרטנר והוט מובייל שהיה לי קודם! -
@יסכה-בוגנים מה? איפה? כמה?
-
-
למה ש @סים-כשר לא יתחיל לעבוד גם עם רמי לוי ויתן מחיר כזה? או אפילו קצת יותר יקר על השירות?