רעיון בנוגע לצ'אט בgmail
-
כידוע שהצ'אט נחסם למסלול מייל בלבד, אך דע עקא ישנם כאלו שהתרגלו לזה, וכשזה נחסם הם פשוט עברו למסלול הירוק, או אפילו המשיכו הלאה.
ולכן אני רוצה להציע שיהיה מסלול של מייל עם צ'אט (בתשלום), כדי שאנשים שמלכתחילה לא רצו אינטרנט, ורק בגלל ההרגל שבעבר זה היה פתוח, עכשיו יש להם כמה אתרים פתוחים והסדק יכול להיפתח יותר, וחבל. -
@קטונתי אמר ברעיון בנוגע לצ'אט בgmail:
כידוע שהצ'אט נחסם למסלול מייל בלבד, אך דע עקא ישנם כאלו שהתרגלו לזה, וכזה נחסם הם פשוט עברו למסלול הירוק, או אפילו המשיכו הלאה.
ולכן אני רוצה להציע שיהיה מסלול של מייל עם צ'אט (בתשלום), כדי שאנשים שמלכתחילה לא רצו אינטרנט, ורק בגלל ההרגל שבעבר זה היה פתוח, עכשיו יש להם כמה אתרים פתוחים והסדק יכול להיפתח יותר, וחבל.אפשר להצטרף לקהילה שיש בה מייל בלבד- כמדומני שכתבו שבזה יש צ'אט [תבדוק בחלונית של הצ'אט איפה שכתוב שזה חסום וכו'] ואז אין גלישה- אני חושב שבהחלט חשוב לפרסם את זה לפני שכל מיני ימשיכו לאתרים וכידוע אם צריך תמיד יכולים לפתוח [נפשית] אבל לסגור זה כבר קשה..
בהצלחה -
@MERS אמר ברעיון בנוגע לצ'אט בgmail:
אפשר להצטרף לקהילה שיש בה מייל בלבד- כמדומני שכתבו שבזה יש צ'אט [תבדוק בחלונית של הצ'אט איפה שכתוב שזה חסום וכו'] ואז אין גלישה- אני חושב שבהחלט חשוב לפרסם את זה לפני שכל מיני ימשיכו לאתרים וכידוע אם צריך תמיד יכולים לפתוח [נפשית] אבל לסגור זה כבר קשה..
הצ'אט נחסם במייל בלבד.
-
@Men770 אמר ברעיון בנוגע לצ'אט בgmail:
אפשר להצטרף לקהילה שיש בה מייל בלבד- כמדומני שכתבו שבזה יש צ'אט [תבדוק בחלונית של הצ'אט איפה שכתוב שזה חסום וכו'] ואז אין גלישה- אני חושב שבהחלט חשוב לפרסם את זה לפני שכל מיני ימשיכו לאתרים וכידוע אם צריך תמיד יכולים לפתוח [נפשית] אבל לסגור זה כבר קשה..
הצ'אט נחסם במייל בלבד.
אני יודע, אבל יש שני דברים א) מסלול של מייל בלבד שבו אין צ'אט
ב) מסלול רגיל עם גלישה +הצטרפות לקהילה של מייל בלבד
עד כמה שהבנתי ממה שיה כתוב בנטפרי בזה יש צ'אט
בהצלחה -
@MERS נכון אבל התשלום בזה הוא גבוה (שומו שמים 7₪) עבור אלה שהיו מקבלים מייל בחינם...
בד"כ מדובר בלא נשואים (בכל אופן המקרים שאני מכיר)
וחבל מאוד כי אחרי שהם התרגלו לצ'אט זה ניהיה "הכרחי" והם מחפשים לשלם כמה שפחות.
אז אני מבין שאת הצ'אט צריך לסגור כדי שלא יפלו בו אחרים.
אבל אני גם מבין שצריך שיהיה מענה קליל לאלה שהתרגלו בלי שיפתח להם אתרים נוספים. -
@קטונתי אמר ברעיון בנוגע לצ'אט בgmail:
@MERS נכון אבל התשלום בזה הוא גבוה (שומו שמים 7₪) עבור אלה שהיו מקבלים מייל בחינם...
בד"כ מדובר בלא נשואים (בכל אופן המקרים שאני מכיר)
וחבל מאוד כי אחרי שהם התרגלו לצ'אט זה ניהיה "הכרחי" והם מחפשים לשלם כמה שפחות.
אז אני מבין שאת הצ'אט צריך לסגור כדי שלא יפלו בו אחרים.
אבל אני גם מבין שצריך שיהיה מענה קליל לאלה שהתרגלו בלי שיפתח להם אתרים נוספים.אני לא מכיר את המחירים בכלל [גם על שלי אני לא משלם ורק לאחרונה נודע לי בכלל איזה ספק אני אחרי שהתפרמט לי הראוטר]- ומי שלא היה משלם כלום ו-7 זה יקר לו קשה לי להאמין שהוא ישלם 15 [נראה לי שכך זה עולה-מהפרסומות..] על גלישה אבל מי יודע- אתה לכאו' צודק,
הבעיה שבד"כ אין מישהו שיש לו צורך אמיתי בצ'אט זה באמת נטו פנאי [האמ היא שאני פתאום כבר לא בטול בזה אז אני קצת מסתייג מהדברים]
רק העניין הוא שמי שיש לו צ'אט כבר משתמש בסינון [להבדיל מנטו מייל שאין לו שום סינון אלא רק הגבלת גישה] וכבר צריך לשלם משהו אבל זה נכון שצריך באמת לעשות איזה מסלול כזה שיעלה 3-4 ש"ח- הבעיה שהרבה יצטרפו לזה סתם כי למה לא- לכן אני חושב שנשאיר לנטפרי את ההחלטה מה לעשות [אני באמת לא יודע מה הייתי עושה לו הייתי במקומם של הנהלת נטפרי]
בהצלחה
נ.ב. פניות צריך להגיש במק"א [אני אל זוכר בדיוק איפה] כאן זה לא עובר להנהלה [אא"כ הם נכנסו לכאן לשניה ובמקרה ראו את זה] -
נ.ב. פניות צריך להגיש במק"א [אני אל זוכר בדיוק איפה] כאן זה לא עובר להנהלה [אא"כ הם נכנסו לכאן לשניה ובמקרה ראו את זה]