עוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*
-
@a0533057932 אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
@MERS בתור ידע כללי
גם כל מי שהצליח לעשות איזשהו סינון לוואצפ בסמארטפון
ברגע שעושים וואצפ ווב הסינון נעלם לחלוטין
ועל כן כפי הנראה מבחינת ההלכה עדיף שיקח סמארטפון שעליו יהיה וואצפ
(ויחסום את כל שאר הדברים) מאשר שנטפרי יפתחו את זהב"ה אני ממש לא מבין בווצאפ וכדו' כך שכתבתי מסברא בעלמא- תודה על המידע
-
פוסט זה נמחק! -
@ארגנטיני אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
אני צריך לשתמש ווצפ לצורך זיכוי הרבים!!!
פניתי למערכת הפניות והם לא רוצים לפתוח לי את זה בקלות.
אני ילך לרב שלי והוא יגיד לי כן תחזיק ווצפ לכתחילה!! מה השתגתם? איך אני יסביר לו שאני עובד עם בעלי תשובה, מלמד להם תורה.
אני כבר הולך להשתגע למה לא???הפתרון הפשוט הוא לקנות סמרטפון, ושלום על ישראל!!!
לא באתי לעיים אבל מה לעשות זאת המציאות!!!עם למשהו יש לו רעיון אחר איך לשלוח להם הודעות דרך ווצפ אני מוכן לשמוע!
בנתיים הכי פשוט הוא לקנות סמרטפוןאני מכיר אדם שעוסק בקירוב רחוקים אותו אדם מ8 בבוקר אחרי תפילה עד 12 בלילה הוא סביב רחוקים אפשר לומר כל כולו סביב זה אני עוד הסתובבתי איתו הרבה מאד פעמים והוא גם יש לו רב שיכול להתיר לו דבר כזה אבל הוא יודע לומר דבר אחד, היום כל אדם שמתעסק בקירוב יודע שהדבר הראשון שאתה מדבר איתם הוא "הסמרטפון" שכולל בתוכו את רוב הדברים שאנחנו מדברים עם אחינו בית ישראל הרחוקים, ומה יגיד להם הרב שהוא בעצמו מחזיק את אותו "טריפה" על מה ידבר איתם הרי על סמרטפון כבר אא . וגם כולנו מכירים את כל הרבנים הידועים שעוסקים בזאת המצווה ומופצים סרטונים שלהם בכל רשת חברתית והם עצמם לא החזיקו ולא מתכוונים להחזיק דבר כזה ולמה להם אין את השאלה שלך "איך אני יחזק רחוקים" .
"כזה ראה וקדש"
נ.ב. לא עובד איומים על נטפרי וכ"ש לא איום שהוא על נפשך היו להם לחצים הרבה יותר רציניים והם לא נכנעו לזה ה' יעזור שתמצא את הדרך לקרב ללא מכשיר כזה טרף שישב לך בכיס