איך בודקים אם המחשב מתאים לנטפרי?
-
יישר כח לכל העוסקים במלאכה אני חדש בתחום של נטפרי ואני רוצה לחסום את המחשב שכשהוא מחובר לWIFI של בזק רגיל (רכבת וכדומה) שיגלוש דרך נטפרי ואני לא יודע איך עושים זאת אשמח אם מישהו יודיע לי על כך .(מדובר במחשב שברצוני לחסום אותו עם וויפרי ולפתוח אותו רק דרך נטפרי אם יש אפשרות כזו)
-
@יהודל-ה יש דרך VPN של נטפרי, ונטפרי לא מאשרים שימוש בו רק במקום עבודה וכדו' שאין דרך להתחבר לספק של נטפרי.
שירות הVPN עולה כסף לנטפרי, והם הבהירו שמי שהערים עליהם ומשתמש בו שלא כפי רצונם הרי הוא גוזל.
שמעתי שיש אפשרות לVPN דרך הספק RL ב30₪ לחודש, אולי זה יעזור, תבדוק.
ישנה אפשרות שלישית, למי שכבר מחזיק מכשיר של הדרן, להתקין דפדפן של נטפרי (ב20₪ לחודש, כמו כל VPN), ולהפעיל נקודה חמה. זוהי אופציה חדשה בהדרן (רק שקצת לא מובן למה נטפרי לא מאשרים ללקוחות שלהם VPN ודרך הדרן כן?). -
@mashav אמר באיך בודקים אם המחשב מתאים לנטפרי?:
ישנה אפשרות שלישית, למי שכבר מחזיק מכשיר של הדרן, להתקין דפדפן של נטפרי (ב20₪ לחודש, כמו כל VPN), ולהפעיל נקודה חמה. זוהי אופציה חדשה בהדרן (רק שקצת לא מובן למה נטפרי לא מאשרים ללקוחות שלהם VPN ודרך הדרן כן?).
ממתי זה ? אתה בטוח ?
איך זה עובד ??? -
@mashav כיון שכל האינטרנט של הדרן זה VPN ולא אינטרנט רגיל
מה זה משנה באיזה צורה אתה מדליק אותו? -
@simcha123 עובד בטוח, מלפני כמה שבועות, יש להם הוראות ברורות איך להפעיל את זה.
-
@a0533057932 יש הבדל גדול, כי מי שצריך והותר לו סמארטפון אז הותר לו, אבל מה ההצדקה שהוא יוכל לגלוש בביתו מכל מחשב אחר דרך הVPN של נטפרי, וכל משתמש אחר לא.
-
@mashav ?
-
@a0533057932 ??
-
@mashav עדין לא הבנתי מה אתה רוצה
VPN זה שרתים מיוחדים
בהדרן נתנו כי אין אופציה אחרת (ואני לא בטוח שנטפרי מספקת את השרתים שם)
מיזה להגיע לשאול למה נטפרי לא מביא לכל אחד VPN?
VPN פרושו אינטרנט טרף בבית -
@a0533057932 השאלה שלי הפוכה, איך להדרן הם כן מאשרים ועוד לעשות עם זה נקודה חמה לכל הבית?