תקלות בוואן דרייב (One Drive ) וטימס (teams)
-
אני גולש עם תשתית הוט. חברת סים כשר עושה לי שיוך לנטפרי, ובמחשב אחר שאני גולש בו עם VPN לא עובד לי ה One Drive והטימס. מה אפשר לעשות? ואיך זה קשור הרי בגלל הVPN אין לנטפרי שליטה על הרשת.
-
@יוסף-ג אמר בתקלות בוואן דרייב (One Drive ) וטימס (teams):
אני גולש עם תשתית הוט. חברת סים כשר עושה לי שיוך לנטפרי, ובמחשב אחר שאני גולש בו עם VPN לא עובד לי ה One Drive והטימס. מה אפשר לעשות? ואיך זה קשור הרי בגלל הVPN אין לנטפרי שליטה על הרשת.
מי קבע שזה קשור לנטפרי- אם על המחשב הנ"ל אין נטפרי זה באמת לכאו' לא קשור כי אין להם איתו שום דבר...
-
המציאות היא שסים כשר ביטלו את השיוך לנטפרי וזה חזר לעבוד חיברו שוב וזה הפסיק לעבוד.
באמת חשבתי כמוך ולכן ניסינו פתרונות דרך מייקרוסופט אבל הם אמרו שזה כנראה בעיית רשת.
לכן בדקתי וראיתי שזה נכון. -
של מי הVPN, של נטפרי? איזה תצורת חיבור?
-
@נטפריס VPN של העבודה.
חיבור לראוטר. אותה התשתית וספק לשני המחשבים. שזה תשתית הוט, ספק ITC, -
N של העבודה.
חיבור לראוטר. אותה התשתית וספק לשני המחשבים. שזה תשתית הוט, ספק ITC,אני נתקלת באותה בעיה בדיוק, אשמח לשמוע האם נמצא פתרון ומהו. תודה!
-
@tzippy6160-gmail-com אמר בתקלות בוואן דרייב (One Drive ) וטימס (teams):
N של העבודה.
חיבור לראוטר. אותה התשתית וספק לשני המחשבים. שזה תשתית הוט, ספק ITC,אני נתקלת באותה בעיה בדיוק, אשמח לשמוע האם נמצא פתרון ומהו. תודה!
בהרבה מקומות עבודה מקובל להשתמש עם VPN מפוצל (Split VPN), דהיינו, חלק מהאינטרנט עובר דרך ה-VPN וחלק דרך הספק הביתי.
במקומות כאלה, טימס לפעמים עובר דרך הספק הביתי ולא דרך ה-VPN.
אם לא מותקן לכם על מחשב העבודה תעודת אבטחה של נטפרי, מה שעובר דרך הספק הביתי (כמו טימס) עלול לא להיפתח בגלל שגיאת אבטחה.