צריך לעשות קנייה מרוכזת של טאבלטים לצורכי למידה
-
מחפש המלצה על טאבלטים שיהיו איכותיים מחד אך זולים מאידך, ברמה שתאפשר להשתמש איתם בממשקים בסיסיים המיועדים ללמידה, טקסטים, צפיה בשיעורים וכו'. לא לסרטים ארוכים\צילום\עריכת מדיה.
וכמובן - שאפשרי להתקין עליהם את wifree הייעודי לאנדרוייד -
ב"ה
לא מבין בזה הרבה, אבל משיחות שהיו לי עם עוסקים בתחום, רק טאבטלים איכותיים החסימה בהם אמינה.
עם דגש על חברת סמסונג, שמערכת ההפעלה שלה מאפשרת חסימה יותר עמוקהשוב - לא מבין בתחום, אבל כך נאמר לי על ידי מס' אנשים שכן עוסקים בתחום.
(זאת מעבר לכך שטאבלטים פשוטים עובדים פחות חלק, ובשורה התחתונה מייאשים את התלמיד, ומקשים על למידה שוטפת)
-
אני לא חושב שצריך חסימה אמינה יותר מנטפרי, התלמידים יוכלו להשתמש בהם רק בשיעורים. טכיון שאני מתכנן להשתמש במוסד בWiFi עם שרת של נטפרי, ולהתקין עליהם את חסימת הרשת החדשה של נטפרי - לא נראה לי שצריך יותר מזה.
אולי appluck, שימנע התקנה של אפליקציות שיסיחו את הדעת מהלמידה.אף אחד פה לא התנסה?
-
@יוסי_ג למה אתה לא עושה נטספארק
-
@simcha123 יקר מאד מאד
ולא יעיל רק לסמסונג וLG -
יש לי טאבלט 7 אינצ' של לנובו שהבטריה שלו מחזיקה המון שעות וכשלא משתמשים הוא יכול להחזיק כמה ימים בלי הטענה המסך שלו די טוב כנ"ל המגע
הוא לא בסביבה שלי עכשיו אבל נראה לי שזה זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33989 -
@יוסי_ג ראשית, ממש לא אפ-לוק... דובר בזה רבות ואין צורך להאריך. כנ"ל נטספארק... הכי טוב זה פשוט נטפרי.. ואם אתה מתכנן להשתמש עם וייפי, לא תצטרך לשלם על כל מכשיר ומכשיר... שזה חיסכון ענק.
ובנוגע למכשיר, פירוש המונח "זול" הינו יחס טוב של תמורה מול הוצאה, וממש לא 'קצת כסף', כי בסופו של דבר, זול יעלה לך ביוקר...
כך שלשימוש בסיסי כדאי להשקיע סכום של לפחות 600-700 ש"ח למכשיר עם חריץ סים, וסביבות ה-500 ש"ח למכשיר ללא סים..
אני למשל משתמש עם סמסונג טאב A בגודל "8 גירסת 2020 עם אנדרואיד 9, והוא פשוט מעולה בכל פרמטר. מחירו באייבורי הוא 700 ש"ח בלבד.
אציין, הוא עם סים.
-
@חיים-כהן אמר בצריך לעשות קנייה מרוכזת של טאבלטים לצורכי למידה:
@יוסי_ג ראשית, ממש לא אפ-לוק... דובר בזה רבות ואין צורך להאריך.
אכן.
אוכל לפרט לך פא"פ.
-
@יוסי_ג אמר בצריך לעשות קנייה מרוכזת של טאבלטים לצורכי למידה:
אני לא חושב שצריך חסימה אמינה יותר מנטפרי, התלמידים יוכלו להשתמש בהם רק בשיעורים. טכיון שאני מתכנן להשתמש במוסד בWiFi עם שרת של נטפרי, ולהתקין עליהם את חסימת הרשת החדשה של נטפרי - לא נראה לי שצריך יותר מזה.
אולי appluck, שימנע התקנה של אפליקציות שיסיחו את הדעת מהלמידה.אף אחד פה לא התנסה?
אם הטבלאטים הולכים הביתה של התלמידים יש צורך להתיעץ טוב טוב לפני שלא יצא מכשול
אבל כמו שאמרו פה רק פא"פ או מל"מ (מייל למייל)