יכול להיות קשור לנטפרי?
-
יש לי מכשיר S10 של הדרן עם דפדפן נטפרי
היה בעיה במכשיר שקרס כל הזמן שלחתי לטיפול בהדרן וסידרו
אבל מאז שחזר אפשר לומר שברוב האתרים לא בכולם
לדוגמה פה בפורום אני מנסה לכתוב הודעה או תגובה או סתם בחיפוש המקלדת אני רואה שמגיבה אבל במסך לא נכתב כלום
ניסיתי להתקין מקלדת אחרת להתקין את הדפדפן מחדש וגם תעודת אבטחה של נטפרי מחדש ולא עזר
עשיתי גם הקלטת תעבורה ולא רואה חסימה
מישהוא יודע האם בכל זאת זה משהוא שקשור לנטפרי ומה הפתרון
תודה מראש -
מאוד לא סביר שזה קשור לנטפרי, פעילות הקלט מהקלדת היא דבר שקשור למכשיר עצמו, ולאפליקציה לתוכו מזינים את הקלט, הייתי מציע לפנות להדרן ולתאר להם את התקלה )אגב, לפני שפונים להדרן תכנסו לעידכוני מערכת של הדרן )האפליקציה עם הסמל של הכוכב הצהוב( ותבדוק עם יש עידכוני מערכת, ותעשה סינכרון של החשבון, ואח"כ הפעלה מחדש, ותבדקו אם הבעיה נפתרה(
-
@yisroel אמר ביכול להיות קשור לנטפרי?:
מאוד לא סביר שזה קשור לנטפרי, פעילות הקלט מהקלדת היא דבר שקשור למכשיר עצמו, ולאפליקציה לתוכו מזינים את הקלט, הייתי מציע לפנות להדרן ולתאר להם את התקלה )אגב, לפני שפונים להדרן תכנסו לעידכוני מערכת של הדרן )האפליקציה עם הסמל של הכוכב הצהוב( ותבדוק עם יש עידכוני מערכת, ותעשה סינכרון של החשבון, ואח"כ הפעלה מחדש, ותבדקו אם הבעיה נפתרה(
חשבתי כמו שאתה אומר אבל אמרתי אולי בכל זאת משהוא שלא חשבתי
הבעיה שאני מתכתב איתם ובנתיים לא הצלחתי להתקדם איתם ועשיתי כבר את כל מה שאפר ולא התקדמתי
מה לעשות השירות שלהם לא מתקרב לתמיכה של נטפרי -
חשבתי על עוד משהו לאפס את הגדרות ומטמון המקלדת אבל אם כנראה מהדרן כבר הדריכו אותכם איך לאפס את המקלדת.
ציינתם שניסתם מקלדות אחרות, אני ממליץ לנסות את מקלדת SwiftKey מבית מיקרוסופט, היא נמצאת בחנות של הדרן, )בתהליך ההתקנה מבקשים לחבר את חשבון המיקרסופט או הגוגל שלכם זה לא הכרחי לפעילות של המקלדת, ואפשר לדלג עליו, למרות שהוא מאוד מתאמץ לשכנע אותכם להתחבר(.
אגב לי עצמי יש טאבלט של הדרן T515 ואין לי אפשרות להוריד עברית למקלדת סמסונג, ואין לזה פיתרון עדיין. -
האם הבעיה היא רק בהקלדה בעברית, או גם בהקלדה לדוגמא באנגלית?
בכל אופן אולי תסיר את חבילת השפה דרך ההגדרות, ותתקין אותה מחדש. -
אולי גן תסתכל בקישורhttps://royalbeautystore.com/iw/30349-how-to-fix-keyboard-not-working-on-galaxy-s10-samsung-keyboard-not-showing.html שם מתייחסים לבעיות במקלדת בS10 ומציעים מספר פתרונות.
-
תודה רבה @yisroel על ההשקעה
בסוף הדרן עשו איזה עדכון והסתדר