דיווח על תמונות לא ראויות בטאבלט של הדרן עם דפדפן מסונן ע"י נטפרי
-
תחילה חובה להודות לנטפרי והעומדים מאחוריה על כל עמלם למען הצלת עם ישראל מסכנות האינטרנט, ועושים הכל תמיד לשכלל ולשפר מה שאפשר גם בדברים הכי קטנים, וכמובן השירות של נטפרי שאין דומה לו בשום חברה העוסקת בתחום אפילו חברות מסחריות שמשלמים להם יותר מנטפרי, ושיהיה ברור שמה שאנו משלמים לנטפרי אינו מצדיק את כל מה שנטפרי נותנים בתמורה מעל ומעבר.
כעת רציתי להעלות נקודה מסויימת, יש לי טאבלט של הדרן עם דפדפן המסונן ע"י נטפרי, ולאחרונה רציתי לדווח על תמונה לא ראויה, וניסיתי לדווח דרך הפאנל בצד של נטפרי, אבל לא הצלחתי לדווח בשני השיטות שקיימות שם והתמונה נשארה פתוחה, ולא נשלחה, אני מניח שזה יכול להיות קשור לכך שזה טאבלט, ויתכן שהפאנל לא מותאם לחלוטין לעבודה על טאבלט עם מסך מגע.
לסיכום, האם נבדקה ההתאמה של ממשק נטפרי למסכי מגע וטאבלטים?
בנוסף באופן כללי חיפשתי דרך לדווח על זה דרך האזור האישי, ובתחילה לא מצאתי מקום לדווח על תמונה לא ראויה, ואז מצאתי שזה נמצא תחת "שונות" בתפריט, אולי כדאי להבליט את האופציה של הדיווח ולשנות את הכיתוב מ"שונות" למשהו מייצג יותר (זה הדבר היחיד שנמצא בשונות). -
שלא יהיה אי הבנות מהכותרת שאני מתלונן חס וחלילה על נטפרי אני רוצה להבהיר שבמשך שנה של שימוש בנטפרי זה הפעם השניה שנתקלתי בתמונה שאולי לא ראויה.
-
@yisroel אמר בדיווח על תמונות לא ראויות בטאבלט של הדרן עם דפדפן מסונן ע"י נטפרי:
כעת רציתי להעלות נקודה מסויימת, יש לי טאבלט של הדרן עם דפדפן המסונן ע"י נטפרי, ולאחרונה רציתי לדווח על תמונה לא ראויה, וניסיתי לדווח דרך הפאנל בצד של נטפרי, אבל לא הצלחתי לדווח בשני השיטות שקיימות שם והתמונה נשארה פתוחה, ולא נשלחה, אני מניח שזה יכול להיות קשור לכך שזה טאבלט, ויתכן שהפאנל לא מותאם לחלוטין לעבודה על טאבלט עם מסך מגע
כדי לדווח על תמונה לא ראויה מטאבלט מפאנל הניהול יש לפתוח את האופציה של "דווח על תמונה לא ראויה" >ללחוץ על התמונה עליה רוצים לדווח לחיצה ארוכה> ואז דווח
-
צודק, וזה מה שחיפשתי אבל לא מצאתי כי זה היה תחת התווית "שונות" ורק אחרי ששלחתי פניה דרך מערכת הפניות ראיתי את זה.
-
בוא התכוון לומר שכן יש דרך לדווח דרך הפאנל הרגיל פשוט במקום ללחוץ על התמונה בנגיעה אחת לוחצים לחיצה ארוכה.
ובנושא שונות כיוון שיש את זה בפאנל לכן זה לא כל כך נצרך ולכן שם זה ב"שונות".
בהצלחה!