טאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen
-
לא התקנתי?מה זה תעודת הבטחה?
-
אין לי אינטרנט בטאבלט אז איך אני יכולה להתקין תעודת הבטחה?
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקינה תעודת הבטחה ומתחברת לסטיק שלי הרגיל שהתחברתי אליו עד עכשיו דרך המחשב
-
נכנס לכתובת
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
אין לי אינטרנט בטאבלט אז איך אני יכולה להתקין תעודת הבטחה?
תקישו בגוגל 1.2.3.4 ובחרו באופציה של תעודת אבטחה
-
הצלחתי להתקין אבל עדיין אין אנטרנט
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
הצלחתי להתקין אבל עדיין אין אנטרנט
בכרום או אפליקציות?
-
לא הבנתי
-
מישהוא יכול להתחבר אלי מרחוק ולסדר לי את זה במקרה?
-
זה מה שמופיע?
-
בהתחלה זה מה שהיה רשום עכשיו אחרי שעידכנתי תעודת הבטחה הוא כןתב לי אין חיבור לאינטרנט יש לבדוק את החיבור לנסות שובו
-
@כתיבה-יוצרת א"א להתחבר ליישומי גוגל דרך אפליקציות, וכמדומני אף לא דרך הגדרות המכשיר..
מה שצריך לעשות זה לגלוש דרך הדפדפן. וזה מה שאני עושה. -
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@כתיבה-יוצרת א"א להתחבר ליישומי גוגל דרך אפליקציות, וכמדומני אף לא דרך הגדרות המכשיר..
מה שצריך לעשות זה לגלוש דרך הדפדפן. וזה מה שאני עושה.או לחילופין להתקין וויפרי...
-
@
@mתושלח אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
מה שצריך לעשות זה לגלוש דרך הדפדפן. וזה מה שאני עושה.או לחילופין להתקין וויפרי...
או לחילופין לעשות רוט.
-
@mתושלח אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
או לחילופין להתקין וויפרי...
לא פותר את הבעיה לגמרי..
-
מזתומרת לעשות רוט?
-
יכול להיות שגוגל פליי לא עובד על נטפרי?
-
@כתיבה-יוצרת כן
גוגל פליי לא עובד בנטפרי -
יש הרבה אפליקציות שכתוב עליהם שאין אינטרנט כמו מוביט, ורו קו אונליין וכו....אבל נגיד המייל נפתח חופשי, וגם הWAZE רק שלפעמים רשום שאין קליטת GPS...מה עושים במקרה כזה???(בכרום יש אינטרנט)איך עושים שמוביט ושאר האפליקציות המאושרות יעבדו???
-
אני עם וייפרי, וכל היישומים הנ"ל נמצאים בחנות של נטפרי, וכולם עובדים חלק ללא תקלות.
הבעיה בנטפרי באנדרואיד זה יישומי גוגל, אבל גם הם בתכלס עובדים דרך הדפדפן.