טאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen
-
@
@mתושלח אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@כתיבה-יוצרת א"א להתחבר ליישומי גוגל דרך אפליקציות, וכמדומני אף לא דרך הגדרות המכשיר..
מה שצריך לעשות זה לגלוש דרך הדפדפן. וזה מה שאני עושה.או לחילופין להתקין וויפרי...
או לחילופין לעשות רוט.
-
@mתושלח אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
או לחילופין להתקין וויפרי...
לא פותר את הבעיה לגמרי..
-
מזתומרת לעשות רוט?
-
יכול להיות שגוגל פליי לא עובד על נטפרי?
-
@כתיבה-יוצרת כן
גוגל פליי לא עובד בנטפרי -
יש הרבה אפליקציות שכתוב עליהם שאין אינטרנט כמו מוביט, ורו קו אונליין וכו....אבל נגיד המייל נפתח חופשי, וגם הWAZE רק שלפעמים רשום שאין קליטת GPS...מה עושים במקרה כזה???(בכרום יש אינטרנט)איך עושים שמוביט ושאר האפליקציות המאושרות יעבדו???
-
אני עם וייפרי, וכל היישומים הנ"ל נמצאים בחנות של נטפרי, וכולם עובדים חלק ללא תקלות.
הבעיה בנטפרי באנדרואיד זה יישומי גוגל, אבל גם הם בתכלס עובדים דרך הדפדפן. -
האפליקציות עובדות אצלך?
-
יישומי גוגל, לא.
כל השאר שהזכרת, כן. -
מה זה אומר ישומי גוגל?סליחה על הבורות
-
האנגאוט לא עובד?
-
gmail, maps. ו-האנגהוט כלל לא מופיע בחנות.
אבל שלושתם עובדים מעולה דרך הדפדפן.חשוב לציין, שג'ימייל ומפות עובדים מצויין ובצורה נוחה בדפדפן, היות שגוגל התאימו אותם גם לטאבלטים, אך האנגהוט לא עובד בתצוגת טאבלט אלא רק בתצוגת שולחן עבודה (קרי: מחשב ביתי), ובנקודה זו זה ממש לא נוח..
אולי מכאן תצא קריאה לר' @magicode על הוספת האנגהוט לחנות היישומים הייעודית של נטפרי.
-
איך זה שGMAIL עובד לי דרך האפליקציה
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
איך זה שGMAIL עובד לי דרך האפליקציה
לכולם זה עובד.
-
אבל זה קשור לישומי גוגל לא?
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
יש הרבה אפליקציות שכתוב עליהם שאין אינטרנט כמו מוביט, ורו קו אונליין וכו....אבל נגיד המייל נפתח חופשי, וגם הWAZE רק שלפעמים רשום שאין קליטת GPS...מה עושים במקרה כזה???(בכרום יש אינטרנט)איך עושים שמוביט ושאר האפליקציות המאושרות יעבדו???
קליטת GPS לא קשורה לנטפרי.
קשור יותר למיקום, מקום סגור וכדומה... -
לי לא עובד ג'ימייל דרך האפליקצייה.
אין שום אפשרות להגדיר חשבון גוגל לא באפליקצייה ולא בהגדרות המכשיר. -
אז מה הקריטריונים של עובד או לא עובד? קצת מבלבל
-
אז מה הקריטריונים של עובד או לא עובד? קצת מבלבל
אין שום קריטריונים... זה פשוט לא עובד.. כנראה אנחנו לא מדברים על אותו הדבר....
אני עם טאבלט אנדרואיד עם וייפרי, ולא עובד חשבון גוגל.
@mתושלח איך בדיוק אצלך עובד??
-
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
איך בדיוק אצלך עובד??
כי אין לה וויפרי. זה למה.
אולי מכאן תצא קריאה לר' @magicode על הוספת האנגהוט לחנות היישומים הייעודית של נטפרי.
הנגאאוטס במחשב יש צד לחסום, ואתה רוצה אותו כאפליקציה?