אינטרנט קווי- עזרה בסיסית
-
@מתעניין-0 אאל"ט חיבור להוט יש לסים כשר. בנוגע לאמינות, אתה יכול לסמוך על האמינות של סים כשר שימליצו לך.
-
@מתעניין-0 התשובה שלי הייתה אחרי כל החשבונות האלו.
-
@מתעניין-0
עדיף לך חיבור קווי נייח.
וזה לא משנה איזה חברה כולם בערך אותו דבר בנייח. -
@zeevgros הבנתי שבנייח משלמים לפי מהירות, איזו מהירות אני צריך לזום קבוצתי?
-
@מתעניין-0 כמדומה לי שבחיבור קווי, גם במהירות הכי נמוכה זה יספיק לך לזום
-
שאלה: בחיבור בנדל תשתית+ספק (בRL עולה 89+15) אני אמור לשלם עוד משהו להוט?
-
@מתעניין-0
אני כן חושב שכדאי לקחת מהירות גבוהה כי ההפרש במחירים הלם לא כ''כ גדולים -
@מתעניין-0 אם זה לא משהו קבוע הייתי הולך על משהו נייד אבל לא נטסטיק רגיל אלא ראוטר לי יש gini router ואני ממש מרוצה ממנו המהירות יכולה להגיע ליותר מ200 MB בקליטה מלאה 4G (לחלק ל8זה 25) וזה משדר ווייפי למרחקים מאד גדולים רק שזה קצת יקר (800 ש"ח) אבל אם זה משהו זמני נראה לי הרבה יותר משתלם
-
@שלמה-וויס
מה זה gini router? -
-
@שלמה-וויס
יש גם ראוטר zte mf283u שהוא גם לסימים ומהיר מטורף ודווקא הוא לא כזה יקר -
@מתעניין-0
יש גם ראוטר zte mf283u שהוא גם לסימים ומהיר מטורף ודווקא הוא לא כזה יקר -
@zeevgros אולי רק פשוט זה הראוטר הראשון שקניתי במקום הנטסטיקים למיניהם ואני מאד מרוצה ממליץ עליו בכל פה זה עובד לי מצויין גם במקומות ששום נטסטיק ושום פלאפון לא עובדים
-
@שלמה-וויס אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
@מתעניין-0 אם זה לא משהו קבוע הייתי הולך על משהו נייד אבל לא נטסטיק רגיל אלא ראוטר לי יש gini router ואני ממש מרוצה ממנו המהירות יכולה להגיע ליותר מ200 MB בקליטה מלאה 4G (לחלק ל8זה 25) וזה משדר ווייפי למרחקים מאד גדולים רק שזה קצת יקר (800 ש"ח) אבל אם זה משהו זמני נראה לי הרבה יותר משתלם
מה????? 200 מגה בחיבור סלולרי????????
לא מאמין! תראה לנו צילום של בדיקת מהירות. -
@mashav 200 MB בסלולרי זה מוזר
מחמת זה שדור 4 מוגבל ל100 מטבעו -
@מתעניין-0 אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
שאלה: בחיבור בנדל תשתית+ספק (בRL עולה 89+15) אני אמור לשלם עוד משהו להוט?
RL לא עובדים עם תשתית הוט רק בזק.
אם אתה מעוניין בבנדל בהוט יש לך דרך IB או סים כשר. ואז גם אתה משלם הכל לספק בלי תשלום נוסף להוט, כמו בבנדל של RL בבזק שאתה לא משלם כלום לבזק.
רק קח בחשבון שבהוט לא יהיה לך השום אופן כזה מחיר אלא משהו כמו 130₪ (להוציא שלש חודשים ראשונים שיותר זול). -
@a0533057932 גם הראוטר מוגבל ל150 מגה.
אולי בדיקת המהירות המהירות מראה לו 25 והוא מכפיל ב8. אלא שבאמת צריך את הבדיקה לחלק ל8.
-
@zeevgros אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
@מתעניין-0
יש גם ראוטר zte mf283u שהוא גם לסימים ומהיר מטורף ודווקא הוא לא כזה יקרמה בערך המחיר של זה?
זה נטען או מחובר לחשמל?
יש אפשרות לשכור את זה לניסיון? חבל לקנות ולגלות שלא הועיל כלום... -
@mashav אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
אולי בדיקת המהירות המהירות מראה לו 25 והוא מכפיל ב8. אלא שבאמת צריך את הבדיקה לחלק ל8.
לא יודע אני הגעתי מקסימום ל70 רק שאף פעם לא הייתי עם קליטה מלאה
-
@שלמה-וויס אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית: