פתיחת השמע של סרטון שהתוכן החזותי שבו לא תואם את כללי נטפרי
-
האם אפשר לעשות דבר כזה שיפתח רק השמע ולא התוכן לצפייה?
לדוגמא יש הרצאה מסוימת ביוטיוב שמוסר גבר (תוכן לא בעייתי) אבל רואים בהסרטה נשים, האם ייתכן לפתוח את הקובץ כקובץ שמע בלבד? -
וואי אהבתי, דווקא רעיון פצצה!
-
@יוס דובר על זה רבות
תעשה חיפוש -
@יוס אני חושב שיש דרך ליישם את ההצעה המדוברת, כך שלנטפרי זה יהיה פיתוח קטנטן או אפילו בלי פיתוח, הדרך היא שנטפרי תסמן כל סרטון וידאו שנחסם למה הוא נחסם, 3 אפשרויות: בגלל התוכן החזותי בלבד, בגלל השמע בלבד, בגלל שניהם. [ואולי כבר היום יש סימון כזה במסד הנתונים הפנימי של נטפרי]
וברגע שכזה נתון יהיה זמין, יהיה אפשר לפתוח אתר חדש, על ידי כל מי שמוכן ובלי להטריד את מפתחי נטפרי, שבאתר זה יהיה אפשר להוריד קובץ שמע לכל קובץ וידאו שיבוקש, אם הוידאו נחסם בגלל התוכן החזותי בלבד.
ובדומה לאתר http://yownload.ml שמאפשר להוריד קובץ MP3, אבל כרגע זה רק של וידאו שפתוח. -
@יוס אמר בפתיחת השמע של סרטון שהתוכן החזותי שבו לא תואם את כללי נטפרי:
האם אפשר לעשות דבר כזה שיפתח רק השמע ולא התוכן לצפייה?
לדוגמא יש הרצאה מסוימת ביוטיוב שמוסר גבר (תוכן לא בעייתי) אבל רואים בהסרטה נשים, האם ייתכן לפתוח את הקובץ כקובץ שמע בלבד?וכן רק וידיאו ללא שמע (כג' סרטוני הדרכה עם מוזיקת רקע לא מתאימה).
מאוד אשמח אם זה יקרה! -
-
יכול לדעתי מאוד להועיל נגיד אם משהו רוצה ללמוד באוניברסיטטה הפתוחה ורוצה להמשיך לשמור על עצמו וילדיו מפני סכנת האינטרנט הפתוח פתרון חלקי !
אולי למשהו יש רעיון או ידע איך בכל זאת אפשר בלי לעזוב את נטפרי שכמובן צעד מאוד מאוד בעייתי? -
-
-
@וידאל אם הוא היה כותב הודעה לשם זה ניחא,
אבל הוא הזכיר את זה בדרך אגב. נכון, רואים שזה מאוד בוער לו, זה לגיטימי - גם לך יש דברים בוערים.
הרגישות שלך מראה על כך שהסרטון מפריע לך, תכתוב את זה מפורש: אדון רחמים הסרטון פוגע ברגשותיי (לצורך הדוגמה: אני מרצה בקריית אונו), נא לא להפיץ מידע באופן שמכאיב לאחרים. -
@נטפריס את האמת אומר שלא ראיתי את הסרטון
כך שאני לא יודע אם הוא פוגע ברגשותיי
אתה כן צודק בכך שמפריע לי שאדם מקדם אג'נדה בצורה מוצהרת בצורה עקבית במקומות ובהקשרים הלא מתאימים
ואולי הוא בכלל מקדם את ערוץ היוטיוב שלו?אבל אתה איש חכם
אם אתה ממליץ לי אמחק -
@וידאל
אני אקצין רגע לצורך העניין
אם מישהו היה כותב כאןיכול לדעתי מאוד להועיל נגיד אם משהו רוצה לשמוע הרצאות של כת הלל ורוצה להמשיך לשמור על עצמו וילדיו מפני סכנת האינטרנט הפתוח פתרון חלקי !
והרב @רחמים היה נזעק
היית מבין?
אז הוא רואה את האקדמיה באותה חומרה אז הוא מגיב בכל פעם שמזכירים את כת הלל\אקדמיה. -
@nigun אני מאד מכבד את זה
אני לא אוהב את הדרך
מרגיש לי כמו מסיון -
חברה, הנידון שלכם לא קשור לכאן!