התייעצות | נטויז'ן אומרים להחליף לספק שלהם (אינטרנט פרוץ) לכמה ימים לצורך התחברות שלהם לראוטר כדי שיראו מה התקלה - מה לעשות.
-
אני עם תשתית נטויז'ן וספק אר אל עם הסינון של נטפרי,
עקב תקלות חוזרות ונשנות בטלפון ביתי והאינטרנט,
התקשרתי היום לנטויז'ן והם אמרו לי שהדרך היחידה שלהם לראות מה הבעיה הינה שיחליפו את הספק לספק שלהם ויבטלו לכמה ימים את הספק אר אל וע''י זה יוכלו לראות מה הבעיה,
כמובן שלא הסכמתי להם להחליף לספק שלהם כדי לא להיחשף חלילה לאינטרנט פרוץ,
השאלה היא מה לעשות? איך הם יראו מה הבעיה כשאני נשאר בספק אר אל?
תודה רבה. -
אם זה הדרך היחידה
אפשר שיחברו אותך לחייגן שלהם לכמה דקות ויבדקו
זה כלי שמקובל בהרבה חברות
לא צריך לעבור לכמה ימים... -
@גוגל אמר בהתייעצות | נטויז'ן אומרים להחליף לספק שלהם (אינטרנט פרוץ) לכמה ימים לצורך התחברות שלהם לראוטר כדי שיראו מה התקלה - מה לעשות.:
התקשרתי היום לנטויז'ן והם אמרו לי שהדרך היחידה שלהם לראות מה הבעיה הינה שיחליפו את הספק לספק שלהם ויבטלו לכמה ימים את הספק אר אל וע''י זה יוכלו לראות מה הבעיה,
תודה רבה.לא כ"כ מובן, אם הם רוצים שליטה מרחוק בכדי לראות את כל ההגדרות של הנתב (בבזק הם שולטים על זה מרחוק ולא משנה איזה ספק יש לך או אם הספק עובד בכלל - דרך התשתית הם שולטים. אני לא יודע מה קורה עם נטויזן) אז תקח חיבור אחר למשל נטסטיק של נטפרי והנתב שלהם יהיה מחובר עם כבל רשת, באופן הזה מצד אחד יש לך אינטרנט ומצד שני אפשר לערוך את הגדרות הראוטר
-
@גוגל אמר בהתייעצות | נטויז'ן אומרים להחליף לספק שלהם (אינטרנט פרוץ) לכמה ימים לצורך התחברות שלהם לראוטר כדי שיראו מה התקלה - מה לעשות.:
תודה רבה.יש לך שני פתרונות, אחד זה לאפס את הראוטר ואז נטוויזן יוכלו לשלוט בראוטר, פתרון שני שיתנו לך לכמה דקות יוזר (ספק) שלהם כמו שהם עשו לי וחסל,
וחוץ מזה, ספר לנו מה הבעיות, וכך נדע אם זה אפשרי בכלל לתקן.