מי אתם מלאכי נטפרי? קצת רקע אפשר?
-
המהירות.
היעילות.
המקצועיות.
המסירות.
הקלות.
הכשרות.
היצירתיות.
וה.. מסתוריות!כל פרט דלעיל נכתב מהתרשמות אישית ולאחר מחשבה עמוקה.
אז, מי אתם?
לא, אנחנו לא רוצים שמות גם לא מספרי טלפון ואפילו לא כתובות ועל אחת כמה וכמה לא מספרי ח-ן אישיים (או בעצם.. אולי זה כן),
רקע, גיל, מגורים, השתייכות, מה אתם עושים לפרנסה וכמה שעות בממוצע אתם מתעסקים בעניינים שלא קשורים לנטפרי (ולא ההיפך, זה הרי הרוב, בדוק!)?ו:
א. לא, אל תפנו אותי לפרוג.
ב. לא מעניין אותbu לדעת מה מנהלי נטצח או נתיב וכדו' עושים כי זה ביזנס בשונה מכאן וזה פשוט, מכאן אכן נובעת הסקרנות אבל זה לא רק סקרנות גרידא, הרי לית מאן דפליג שב"ה מרגישים כאן משפחה, ואפילו החדשים מתאקלמים מהר מאוד, השאיפה של כולם היא לייעל ולהוסיף עוד ועוד וכל זה לא בכדי, רוח החיות שאתם מצליחים להפיח בנו היא הגורמת ולהסתיר סודות מהמשפחה? זה ממש לא יפה ( ).אני מצאתי את זה:
-
פוסט זה נמחק! -
ישנו אחד. לא אני, מוזכר בכתבה, עם הפרטים הקריטיים לך
הוא בסיס של הכל כמו כל ארגון גדול שקם מאיש שהקב"ה שלח אותו יחד עם כוחות מיוחדים.לבד אי אפשר כלום, מסביבו נתלקטו אנשים בלתי ריקים, שעזרו המון. שוב לא אני.
האנשים הללו הם משלל גילאים, חוגים, מקצועות, מקומות והשתייכויות. בקיצור הצד השווה שבהם שהם באו לעזרת עניין זה שנגע בלבבם.(אני חדש יחסית כיום מנסה גם להיות נטפל לעושי מצוה, גם כאן בפורום אני אחרון העושים אבל רשמית ראש המדברים).
ואנא לשמור על רצונם הוא כבודם של הללו גם בעניין זה של הצניעות.
-
@נטפריס אמר במי אתם מלאכי נטפרי? קצת רקע אפשר?:
א. תודה.
ואנא לשמור על רצונם הוא כבודם של הללו גם בעניין זה של הצניעות.
ב. טוב, רצונו של אדם - כבודו.
הנה יש לי הזדמנות קצת להחזיר להם טובה. -
פוסט זה נמחק!