עזרה ב"הגדרות סינון"
-
שלום וברכה ושבוע טוב לכולם.
- הגדרתי בהגדרות סינון את האתרים שאני רוצה שיהיו סגורים בדרך כלל. הסיסמא שמורה אצל חבר. מה שאני עושה במקרה שאני כן צריך את האתרים שסגרתי , אני מבקש מחבר שיקיש את הסיסמה, ואז אני עובר כתובת כתובת ומחליף את ההגדרה מ"סגור" ל"פתוח". האם אין דרך יותר קצרה? (מקווה שהשאלה מובנת)
- הפיקוח של "הוועדה לביצור חומות הדת" - מה זה אומר? שזה שומר את ההגדרות שאני הגדרתי, רק חוסם את הסיסמה?
תודה ושבוע טוב.
-
@N.O אפשר לעשות כמה פרופילים ולבחור את הפרופיל מ- "בחר פרופיל להפעלה כעת"
-
לגבי הפיקוח של וועדת הרבנים לביצור חומות הדת עיין כאן
-
@957 תודה. ראיתי את זה מקודם ולא הבנתי מה הכוונה, מה הקהילה הזאת עושה? מה הכללים שלה?
זה מה שכתוב על זה:
כמו"כ ניתן להצטרף לקהילה של "ועידת הרבנים לביצור חומות הדת" המשמשת מעין קהילה כללית לכל אלו שאינם נמנים על קהילה או חסידות כלשהי. -
@N.O
כתוב למעלה מה כל הקהילות עושות.:
מפקח/ים מטעם הקהילה מקבל ממשק ייחודי בו הוא יכול לצפות ולנהל את החשבונות שהוגדרו ע"י המשתמשים כבני הקהילה.
מתוך הממשק מפקח הקהילה יכול להגדיר הגדרות סינון לכל הקהילה, וכן לכל משתמש בנפרד. כמו"כ המפקח יכול לצפות מתי הייתה הגלישה האחרונה של כל משתמש.
לאחר ההצטרפות לקהילה, כל מה שתגדירו בהגדרות סינון אישיות יהיה כפוף להגדרות שהגדיר עבורכם מפקח הקהילה. מפקח הקהילה גם יכול להגדיר שהמשתמש כלל לא יוכל לצפות/לשנות את הגדרות הסינון האישיות שלו.
כמו"כ המפקח מטעם הקהילה יקבל הודעה במייל על כל התקנה ו/או הסרה של תוכנת WiFree שבוצעה על א' המחשבים שלכם (באם התקנתם גירסא מתקדמת של התוכנה).מדובר בקהילה כללית עם רבנים נציגים מקהילות מגוונות,
בקהילה יהיה פתוח בדר"כ מה שתגדיר בפעם הראשונה למעט אתרים שע"פ הוראת הרבנים של הקהילה יפתחו אך ורק למי שזקוק להם באופן אישי,מצורפת תמונה מאחת אסיפות הרבנים בקהילה ומכתב גדולי הדור בעניין .
-
תודה. אבל בקיצור אני לא יכול לדעת מה יחסם לי לפני שאני מתחבר לקהילה "ועידת הרבנים לביצור חומות הדת". נכון?
-
-
תודה רבה רבה!!!!