אייפד עם סינון נטפרי | תקלות חדשות
-
@רוכב-בערבות א. הציבור כמעט ולא משתמש באייפון לנטפרי, למרות שלכאורה הוא אמור להיות הרבה יותר טוב מאנדרואיד, היות והאפליקציות כן עובדות בו על תעודת אבטחה נטפרי. משא"כ אנדרואיד .
ב. לא הבנתי למה אי אפשר לבצע הקלטת תעבורה ולראות איפה הבעיה (אמור להיות כתוב אם זה חסימה או בעית אבטחה.) -
@מאןדהו אמר באייפד עם סינון נטפרי | תקלות חדשות:
@רוכב-בערבות א. הציבור כמעט ולא משתמש באייפון לנטפרי, למרות שלכאורה הוא אמור להיות הרבה יותר טוב מאנדרואיד, היות והאפליקציות כן עובדות בו על תעודת אבטחה נטפרי. משא"כ אנדרואיד .
אני משתמש בזה זמן מה וזה מעולה כטבלט למייל וגלישה אם כי לאור זה שהוויז וכן זום חסומים וכן לאור הבעיות הנ״ל אני לא רואה בזה אין בזה שום יתרון
@מאןדהו אמר באייפד עם סינון נטפרי | תקלות חדשות:
ב. לא הבנתי למה אי אפשר לבצע הקלטת תעבורה ולראות איפה הבעיה (אמור להיות כתוב אם זה חסימה או בעית אבטחה.)
אפשר לבצע הקלטה לתהליך שמתחיל לקרות אבל נחסם כמו אפליקציה שהתעבורה חסומה כיוון שאפשר לדעת את מה לתעד / להקליט אבל זה שאין התראות קופצות (מלמעלה כמו באנדרואיד) אין לי דרך לתעד כיוון שמלכתחילה לא קורה כלום, זה איזשהו נתיב במערכת עצמה שנחסם.
-
@רוכב-בערבות אמר באייפד עם סינון נטפרי | תקלות חדשות:
לא מופיעות התראות קופצות על מיילים או על הודעות צאט וכדו׳ בשום צורה.
אפשר להוריד את התוסף הזה:
https://chrome.google.com/webstore/detail/checker-plus-for-gmail/oeopbcgkkoapgobdbedcemjljbihmemj -
@or זה לא כל כך עוזר זה רק התראות בדפדפן... ומה עם שאר האפליקציות..?
-
האם יש מישהו מוסמך מטעם נטפרי ו\או שיש לו נסיון וידע בנושא שיסכים לרדת איתי לשורש העניין? (פשוט במערכת הפניות לא הצלחתי לקבל מענה מספק)
-
@רוכב-בערבות לגבי ההתראות באמת אין דרך לדעת למה הם לא קופצים, אבל לגבי שאר הדברים, כמו הזום והצ'אט, ניתן לעשות הקלטת תעבורה, לא?
אגב, ווייז לא עובד לך?
פעם כמעט קניתי אפל ובמערכת הפניות אמרו לי שווייז בוודאות יעבוד. היות וזה אותו פורטוקול כמו באנדרואיד. -
@מאןדהו וויז לא עבד לי, הסרתי את ההתקנה בגלל זה כי זה לא שימושי.
לגבי האפליקציה messages -הצאט של אפל הם טענו שבהקלטה זה נראה בסדר למרות שאני בטוח שזה בגלל הסינון, אולי ההקלטה לא היתה טובה אבל אני לא חושב שהיתה בעיה בהקלטה, קיצער לא עזרו כ״כ... -
@מאןדהו אם אני זוכר נכון וויז כן עבד לי פעם וכן לפי מה שראיתי בפורום זה היה נשמע שזה עובד, אבל אצלי בוודאות זה לא עובד.
-
@רוכב-בערבות תבדוק לבד מה כתוב בהקלטת תעבורה, האם הבעיה היא חסימה של נטפרי, או בעית אבטחה, או לא קשורה בכלל לנטפרי.
(אם אתה רוצה, אתה יכול להעלות לכאן קישור להקלטת תעבורה)
ולגבי הווייז, מתי הפעם האחרונה שניסית להשתמש והיו לך בעיות? -
@מאןדהו רק עכשיו ראיתי...
בדקתי עכשיו את ההקלטה והאמת שזה מקליט כל מיני תהליכים אחרים שלא קשורים לאפליקציה גם אם כל שאר האפליקציות סגורות אז אני לא יודע עד כמה אפשרי להיעזר בהקלטה במערכת של אפל -
@רוכב-בערבות את הבעיה שאתה אומר, שיש עוד דברים ברקע, יש גם במחשב וגם באנדרואיד, תעשה הקלטת תעבורה ותסמן וי בשורה של הצג רק שורות חסומות, ותבדוק האם יש חסימה כלשהי. ואם כן, תגיד לי מה הקטוגוריות של החסימות, ומה הכתובות שלהם.