• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

פתיחה אוטומטית של תתי דומיין נפוצים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    3 פוסטים 2 כותבים 600 צפיות 3 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nigunN מנותק
      nigun
      נערך לאחרונה על ידי nigun

הרבה פעמים אני שולח אתר לפתיחה ומגלה שמשום מה בוני האתר אוהבים לשים כל נושא בתת דומיין נפרד
      ואז אני צריך לשלוח בקשה שיפתחו את כל התתי דומיינים שאני מוצא (ולפעמים אחר כך אני מוצא עוד).

אני מבין שלא פותחים תת דומיין באופן אוטומטי כי זה יכול להיות אתר אחר בכלל
      אבל נראה לי שתתי דומיין כמו cdn,api,status,docs,auth וכדומה הם תמיד חלק מאתר האב.
      זה יכול לחסוך הרבה שיבושים והקלטות מיותרות כשסך הכל צריך לפתוח את התת דומיין api cdn.

לנטפרי אמור להיות מספיק דאטא כדי לזהות עוד תתי דומיין תמיד שייכים לאתר האב
      כגון try,cloud,wiki,info,modules,plugins,admin,dashboard,support,git,demo או אפילו blog,forum,forums,community
      כל אלו אספתי מהפניות שלי וזה 80%+ מהתתי דומיינים שהייתי צריך לשלוח פניה/הקלטה בשבילם.

כמובן שזה תלוי בסוג האתר, אבל ברוב האתרים אין סיבה כ"כ שיכניסו תכנים אחרים בתתי דומיינים הנ"ל.

Men770M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 14
      • Men770M מנותק
        Men770 @nigun
        נערך לאחרונה על ידי Men770

@nigun אמר בפתיחה אוטומטית של תתי דומיין נפוצים:

הרבה פעמים אני שולח אתר לפתיחה ומגלה שמשום מה בוני האתר אוהבים לשים כל נושא בתת דומיין נפרד
        ואז אני צריך לשלוח בקשה שיפתחו את כל התתי דומיינים שאני מוצא (ולפעמים אחר כך אני מוצא עוד).

אני מבין שלא פותחים תת דומיין באופן אוטומטי כי זה יכול להיות אתר אחר בכלל
        אבל נראה לי שתתי דומיין כמו cdn,api,status,docs,auth וכדומה הם תמיד חלק מאתר האב.
        זה יכול לחסוך הרבה שיבושים והקלטות מיותרות כשסך הכל צריך לפתוח את התת דומיין api cdn.

לנטפרי אמור להיות מספיק דאטא כדי לזהות עוד תתי דומיין תמיד שייכים לאתר האב
        כגון try,cloud,wiki,info,modules,plugins,admin,dashboard,support,demo או אפילו blog,forum,forums,community
        כל אלו אספתי מהפניות שלי וזה 80%+ מהתתי דומיינים שהייתי צריך לשלוח פניה/הקלטה בשבילם.

כמובן שזה תלוי בסוג האתר, אבל ברוב האתרים אין סיבה כ"כ שיכניסו תכנים אחרים בתתי דומיינים הנ"ל.

וגם dl,download,app,dev,develop,developers,files.

יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
        • nigunN מנותק
          nigun
          נערך לאחרונה על ידי

אפשר להעזר בסורקי דומיינים אם לא רוצים לפתוח את הכל
          יש גם הרבה בקוד פתוח אם רוצים לעשות את זה באופן אוטומטי.
          (אני מפנה לפרוייקטים האלו כי עם פקודות dig, לא הצלחתי למצוא את כל התתי דומיין)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון