שידור חי
-
@בלה-קרימלובסקי, יש לי רעיון!
תשלחי לי את הקישור הנוכחי ואשלח כהמשך לפניה הקודמת! (לא צריך נק' חדשות).
בדקתי ובנס לא סגרתי עדיין את הפניה. -
@לולוש צריך קישור של אתר קול ברמה
-
@בלה-קרימלובסקי אם שלחת אז תכתבי לי מה הם עונים
-
@בלה-קרימלובסקי, מה הקישור?
-
@לולוש https://kol-barama.co.il/
זה קישור לאתר קול ברמה -
@בלה-קרימלובסקי, שלחתי.
-
כולה תוכנית רדיו, לא צריך לעשות כזה הרבה רעש בשביל זה.
אנשים באינטרנט לא בשביל פנאי, אלא לצורך עבודה,
ולכן למרות שיש 200 צפיות את רוב האנשים זה לא מעניין כדי להגיב לזה -
@נפתלי, ראשית כל, לא כל דבר שאתה רואה לנכון להגיב ראוי שתגיב.
שנית, אם אתה כבר רואה וטורח להגיב, היה מאוד נחמד מצידך אם היית מואיל בטובך גם לשלוח. (מופנה גם ל @Estti, שטרחה לעשות לך לייק)
שלישית, גם אותי זה לא מעניין השידור החי, אבל מה אכפת לי לעשות חסד???
אם כבר לבזבז זמן על הפורום הזה, אין לי בעיה לעשות מצווה, ותודה לקב"ה על ששלח לי את ההזדמנות. זה לא לוקח ממני כסף (נק' זה לא נקרא, כי ממילא בד"כ לא נגמרות לי הנק' מלבד בחודש זה, וגם פה זה רק היום, שהחודש ממילא נגמר), לא כ"כ הרבה זמן, ולא טרחה גדולה.
תודה. -
@לולוש אני חושב שכמות האנשים שטרחו לעשות לייק לתגובה שלי אומר משהו (גם בלי זה דעתי ברורה לי מספיק, אבל את התייחסת למי שעשה לייק).
גם אם היה לי (אולי בטעות לא יודע איך) את הקישור הרלוונטי לא הייתי שולח לפתיחה, אולי הפוך הייתי שולח לחסום היות וזה פנאי.
חשוב לא לעשות "חסד" בדברים שאין רוח חכמים נוחה ממנו , האינטרנט לא אושר ע"י גדולי הדור אלא נטו לצורך עבודה, גם אם האינטרנט נקי מיליון אחוז עדין ע"פ דעת גדולי הדור צריך להתרחק מהאינטרנט, ולכן אין סיכוי שאני אתמוך בצורה כל שהיא במישהו שמשתמש באינטרנט שלא לצורך עבודה.
נקודות יש לי בשפע וזה לא הבעיה שלי.
אני לא מבזבז את זמני בפורום אלא לפעמים נכנס לעזור בתחומים שאני מבין בהם, ולפעמים גם מביע את דעתי בדברים שנראה לי שמסולפים וסותרים את דעת גדולי ישראל. -
@נפתלי, צודק.