דחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?
-
הנה לפניכם הקבצים המתוקנים בס"ד:
עריכה: הקבצים שופצו קצת (כמו בצילומסך).
אחד עם הלוגו של נטפרי ואחד ללא כל תמונה!להורדה לחץ כאן SignAndVerify.zip
יש לחלץ את הקובץ הנבחר, ולהחליף את הקובץ (בעל שם זהה) ב-C:\Program Files (x86)\GOV.IL\Sign&Verify
או ב-C:\Program Files\GOV.IL\Sign&Verifyוהנה צילומסך:
עכשיו השאלה היא איך לפרסם את זה.
-
@WWW לכאורה בפורום כאן באשכול חדש עם נושא ברור וכן בפרוג.
-
-
-
בנוגע לפרסום, היה בעבר באיזור אישי כזה דבר 'הזרקת סקריפטים' שאפשר לעשות שבאתרים מסויימים הוא יקפיץ הודעה לפני הכניסה לאתר.
אולי אפשר לעשות שבלינק הורדת הקובץ מהאתר הרשמי יכניסו הודעה עם קישור לקובץ המתוקן...
ועלינו ועל ישראל שלום -
-
@WWW אולי אפשר לעשות שאלה אם רוצים את הקובץ המתוקן או את הקובץ המקורי רח"ל...
-
@מלא אני שמח לראות את הדיון כאן על תוכן בעייתי בתוכנה שניתנת להורדה ע"י נטפרי..
כי כשאני פניתי אליהם בשבוע שעבר על תוכן לא ראוי בתוכנה שנפתחה על ידם, התגובה שלהם הייתה זאת -
"להיות אחראים על תמונה שמופיע בהפעלת תוכנה
זה כמו שנהיה אחראים על מגזינים שמגיעים אליכם הביתה שלא מתאימים וכו'..."
ועד עכשיו לא קיבלתי תגובה ראויה .. -
@אורי-אטדגי גם במקרה הזה לא נטפרי הם אלו שעומדים מאחורי היוזמה.
אכן לצערנו כיום אנו עומדים עדיין רחוקים מהבעיה הזאת, יש עוד הרבה קודמים..וגם, יש הבדל בין תוכנה שמישה לבין תוכנה שהציבור בהמוניו לא משתמש בו.
-
@למדן-וידען אני מדבר על תוכנה שפתוחה לציבור הרחב ואני הורדתי אותה רק כי ראיתי שהיא נפתחה ע"י נטפרי..
וחבל שבתשובות האלו הם מתנערים מכל אחריות..
נ.ב. זאתי הפעם הראשונה שאני נפגש בהקטנת ראש בנטפרי כי תמיד שמתי לב שהם חושבים צעד קדימה.. -
@אורי-אטדגי
אין ולא תמצא אתר בעל סיומת gov.il שמופעל על ידי גוף שקשור למדינת ישראל שיהיה חסום בחברת סינון כלשהי.
אם אתה מדבר על אתר אחר, היית שולח קישור - הוא היה נחסם. הדיון עם מערכת הפניות על כל מיני נושאים בדרך כלל עולה על שרטון כי האנשים שם פשוט לא בענין - מנסיון.
אם אתה חושב שיש מה לתקן בתוכנה שראית, תציע כאן ויתקנו. -
-
@WWW
אם אתה רוצה שיחליפו את המקורי, חוץ מהבעיה החוקית בענין, אתה צריך לפנות לנטפרי ולא אליי. אתה פרשת את דברי שמה שיתקנו כאן יחליף את המקורי, וזה לא תלוי בי. כוונתי שמי שמעונין בפתרון בשבילו - יש פיתרון.
בנוסף אמרתי שקישור שמכיל תוכנה בעלת תוכן בלתי הולם, אם היא ממקור שניתן לחסום תחסם, ואם לא לא. -
@אורי-אטדגי אמר בדחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?:
@מלא אני שמח לראות את הדיון כאן על תוכן בעייתי בתוכנה שניתנת להורדה ע"י נטפרי..
כי כשאני פניתי אליהם בשבוע שעבר על תוכן לא ראוי בתוכנה שנפתחה על ידם, התגובה שלהם הייתה זאת -
"להיות אחראים על תמונה שמופיע בהפעלת תוכנה
זה כמו שנהיה אחראים על מגזינים שמגיעים אליכם הביתה שלא מתאימים וכו'..."
ועד עכשיו לא קיבלתי תגובה ראויה ..אני לצערי כנראה לא ברמה הרוחנית שלך, ולא מצליח להבין את החוצפה שלך!
לדרוש מנטפרי לחסום הורדת תוכנה של חתימה אלקטרונית המחויבת ע"י המדינה לצורך בקשות תמיכה למשל של מוסדות תורניים, כי לך מפריעה תמונה אקראית בתוכנה??? מה עדיף שמוסדות יעברו לאינטרנט פרוץ, כי אתה סופר צדיק? אם כבר תפנה למדינה או דרך חברי הכנסת ותדרוש מהם שתוכנות של המדינה יופיעו בעטיפה ראויה (דבר שלא יקרה עקב "הדרת נשים") אבל לדרוש חסימה מוחלטת של תוכנה רשמית ללא אלטרנטיבה בגלל שמצאת תמונה אחת בעייתית זה נראה לי מוגזם לחלוטין! -
@A052 הערה קטנה.
@A052 אמר ב[דחוף, איך מטפלים במפגע הרוחני הזה?]
אני לצערי כנראה לא ברמה הרוחנית שלך, ולא מצליח להבין את החוצפה שלך!
לדרוש מנטפרי לחסום הורדת תוכנה של חתימה אלקטרונית המחויבת ע"י המדינה לצורך בקשות תמיכה למשל של מוסדות תורניים, כי לך מפריעה תמונה אקראית בתוכנה???התמונה היא כלל לא אקראית.
מה עדיף שמוסדות יעברו לאינטרנט פרוץ, כי אתה סופר צדיק? אם כבר תפנה למדינה או דרך חברי הכנסת ותדרוש מהם שתוכנות של המדינה יופיעו בעטיפה ראויה (דבר שלא יקרה עקב "הדרת נשים") אבל לדרוש חסימה מוחלטת של תוכנה רשמית ללא אלטרנטיבה בגלל שמצאת תמונה אחת בעייתית זה נראה לי מוגזם לחלוטין!
סה"כ תיקון קטן בקובץ!
-
@WWW @אורי-אטדגי
נטפרי ממש לא אמורה לטפל בתוכנות ובקבצים למיניהם.
בסה"כ נותנים לך את מה שטוב וחוסמים את מה שרע בלי לשנות מאומה מהקיים.
ולכן צודק @A052 שהברירה היתה בין לחסום או לפתוח. -
@A052 אני יסביר שוב כי לא הבנת..
אני הורדתי תוכנה לעיצוב אלבום דיגיטלי ..
של אתר מסוים ולא שום דבר שקשור לחתימה דיגיטלית.. והורדתי כי הם פתחו אותה והתמונות שם ממש לא מתאימות..
ובוודאי שזה קשור אליהם ושהם צריכים לטפל בחסימה של תוכנה שלא כל כך נחוצה..
ואגב תמיד כדאי לקרוא להבין ואז לחשוב פעמיים אם לקרוא לבנאדם חצוף.. -
@אורי-אטדגי חצוף לא הייתי אומר
אבל עדיין נטפרי השאירה תבחירה המינימאלית בידינו הם לא יכולים לחסום תוכנות שימושיות
אני חושב שאתה מתכוין לתוכנה של XXXXXX XXXXX XXXXXX וזה מאוד שימושי ורק כמה תמונות בפתיחה שגם ללכת ברחוב צריך נטפרי מה לעשות ??
בתיקון השלם ניהיה כולנו מאושרים -
@למדן-וידען לא הבנתי איך הבעיה שהעלתי לא נכנסת בהגדרה לחסום את מה שרע..
אני מבין שלא הבנתם אותי כי לא העלתי קישור שיכשיל עוד אנשים..
אבל מדובר בתוכנת עיצוב של אתר פרטי שבוודאי יכולה להיחסם.. -
@מיציבושי זה לא מה שאתה מדבר, ואולי לך זה ממש חשוב, אבל אני הייתי מוותר על השימוש בתוכנה הזאת אם רק הייתי יודע מה היא מכילה..
וממתי בנטפרי מזלזלים בכמה תמונות לא מתאימות שאפשר לראות המון כאלה ברחוב??