לתועלת הציבור - ב019 יש אפשרות לקליטה מבוססת פלאפון
-
מזה תקופה שישנה אפשרות בחברת 019 להעביר קו קיים (שבברירת מחדל הוא על קליטה של פרטנר) לקליטה של חברת פלאפון.
העברתי מספר קוים (של אנשים שונים באיזורים שונים) שהגלישה דרכם הייתה איטית, וראו זה פלא, בעיית האיטיות נפתרה. כנראה הקליטה של פלאפון טובה מאוד יחסית לקליטה של פרטנר בהרבה איזורים.
כל מה שצריך לעשות הוא ליצור קשר עם שירות הלקוחות של 019 בטלפון 1800-019-019 או דרך הצ'אט באתר (בצד ימין למטה, עד 22:00, מומלץ, עונים די מהר, והשירות יעיל) ולבקש מהם שיעבירו את הקו לקליטה של פלאפון.
מקווה שיהיה לתועלת. -
תודה על המידע, ניסיתי עכשיו בצ'אט באתר ונציג תמיכה טכנית אמר שהוא לא מצליח כנראה בגלל שהסים ישן ולא תומך וצריך להחליף אותו,מישהו נתקל בזה?
-
@meravh23
מאיפה אתה? אולי אני יוכל לעזור לך.. -
@zeevgros אני מבית שמש, את הסים והסטיק קניתי בזמנו אצלך, התכתבתי עם השירות ואמרו ששולחים לי לבית ללא עלות, תודה
-
@meravh23
תתקשר אלי ויכול להיות שאני כן יכול לעזור לך כעת -
@meravh23 אמר בלתועלת הציבור - ב019 יש אפשרות לקליטה מבוססת פלאפון:
תודה על המידע, ניסיתי עכשיו בצ'אט באתר ונציג תמיכה טכנית אמר שהוא לא מצליח כנראה בגלל שהסים ישן ולא תומך וצריך להחליף אותו,מישהו נתקל בזה?
הסים צריך להיות פעיל ומחובר לרשת בכדי לבצע את ההעברה,
גם לי אמרו את זה, במקרה שלי ידעתי שזה לא נכון שהסים לא תומך, כי סים אחר מאותו סט כן הצליח לעבור, ניסו שוב וזה עבר..
מקרה נוסף היה לי, כשהסים היה מחובר למודם מובנה של מחשב ההעברה לא הצליחה, העברתי את הסים לנטסטיק חיצוני - הצליח. לא יודע להסביר את ההבדל מבחינה טכנית.