למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?
-
לכאורה הפיתוח של זה לא אמור להיות כל כך מסובך, להבנתי, אבל הוא יתרום המון...
לדוגמא, אני מחפשת חומר חדש על חברה מסויימת, ולוחצת 'חדשות' בתוצאות החיפוש. הייתי רוצה שהחדשות על אותה חברה שמופיעות באתרים שפתוחים בנטפרי, יופיעו [אתרים שעוד לא נבדקו יהיה סימן שאלה].
קצת מוזר לי שזה עוד לא נעשה -
@רחלי1 בד"כ בלשונית חדשות בגוגל מופיעים אתרי החדשות הישראליים הכלליים שכמובן חסומים בנטפרי - כך שזה לא שימושי מאוד...
אבל מסכים שהיה יותר נחמד אם גם לשונית זו וכן לשונית סרטונים תהיה פתוחה במגבלות החיפוש הרגילות של נטפרי.
בכל מקרה, אם אתם רוצים לחפש האם יש תוצאה עדכנית על מינוח מסוים, יש אפשרות בחיפוש ב"כלים" להגדיר שיופיעו תוצאות רק מה24 שעות/שבוע/חודש האחרון - מה שלכאורה יועיל לכם. -
@shraga אמר בלמה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?:
@רחלי1 בד"כ בלשונית חדשות בגוגל מופיעים אתרי החדשות הישראליים הכלליים שכמובן חסומים בנטפרי - כך שזה לא שימושי מאוד...
אבל מסכים שהיה יותר נחמד אם גם לשונית זו וכן לשונית סרטונים תהיה פתוחה במגבלות החיפוש הרגילות של נטפרי.
בכל מקרה, אם אתם רוצים לחפש האם יש תוצאה עדכנית על מינוח מסוים, יש אפשרות בחיפוש ב"כלים" להגדיר שיופיעו תוצאות רק מה24 שעות/שבוע/חודש האחרון - מה שלכאורה יועיל לכם.אני מחפשת בעיקר חדשות כלכליות, וברוב הפעמים האתרים שעוסקים בזה כן פתוחים בנטפרי, אם הם אתרים ישראלים ואם אמריקנים.
נניח אני מחפשת מידע עדכני על חברת טסלה וחדשות עליה, יהיה מאוד נח אם יהיה האופציה של חדשות גוגל, כאשר בתוצאות יוצגו כל האתרים שכן פתוחים בנטפרי.
בכל אופן תודה.