בעיות בלחיצה על מקשים במסך. הכל מופיע כתמונה
-
שלום, כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להשתמש באתר עבודה ולא מצלחחה. האתר פתיח אבל הכל מוצג שם כתמונה ואיאפשר ללחוץ שם על כלום, כגון על מקש "שמור וכו" . פניתי כבר כ15 פעמים, כולל הקלטת תעבורה וכל פעם מישהו אחג עונה וממליץ לעשות מה שהקודם כבר המליץ, ולא עזר. אין לי אפשרות לעבוד ככה. מישהו יודע על סינון טוב עם שרות לקוחות טוב יותר?
-
פוסט זה נמחק! -
@ס-א כתובת אתר? תכתבי איזה אינדיקציות שיעזרו אולי לפתור את הבעיה.
רואים תקלות בconsole של הדפדפן? (לחיצה על F12)השירות של נטפרי בדרך כלל פצצה
-
@ס-א אמר בבעיות בלחיצה על מקשים במסך. הכל מופיע כתמונה:
שלום, כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להשתמש באתר עבודה ולא מצלחחה. האתר פתיח אבל הכל מוצג שם כתמונה ואיאפשר ללחוץ שם על כלום, כגון על מקש "שמור וכו" . פניתי כבר כ15 פעמים, כולל הקלטת תעבורה וכל פעם מישהו אחג עונה וממליץ לעשות מה שהקודם כבר המליץ, ולא עזר. אין לי אפשרות לעבוד ככה. מישהו יודע על סינון טוב עם שרות לקוחות טוב יותר?
אתם מוזמנים בחום לחפש סינון טוב עם שירות לקוחות טוב יותר
אני מאמין שכבר עכשיו אתם שם -
ניסיתי הכל ולא עוזר. בעבר היה לי סינון נטספארק והכל עבד תקין (רק שהסינון עצמו לא היה מספיק), אחרי שעברתי לנטפרי כל ההקשות הפכו לתמונה. לא ניתן ללחוץ על דברים כגון "אישור" בסוף הדף וכו. רעיון לפיתרון?
-
@ס-א אולי תרשמו פה את האתר המדובר
ויכלו להגיד לכם אנשים אחרים אם אצלם זה עובד ואז תדעו אם זה קשור לנטפרי או למחשב שלכם
ממה שאני מכיר לנטפרי אין כאלה אתרים בצורה כזאת
יכול להיות גם שזה סוג של שיבוש שנוצר מתוכנה שהיתה מותקנת קודם של הסינון הראשון ועכשיו שיש לכם סינון אחר -
@bbn
זה אתר עבודה שאין אפשרות להכנס אליו ללא שם משתמש וסיסמא של העבודה, כך שלא ניתן לבדוק אותו אצל מישהו אחר. הבעיה היא לא בפתיחה של האתר, היא בשימוש באתר כשהוא כבר פתוח.
הסירו לי את הסינון הקודם, אבל אני אנסה לברר אולי לא הוסר נכון.
תודה רבה -
@ס-א כתבתי לך למעלה
אין אפשרות להתחיל לעזור (את בפורום כאן, מנסים קצת לעזור לך) בלי איזשהו כיוון לדעת מה הבעיה
בא נעבוד בכיוון הזה -
@ס-א אמר בבעיות בלחיצה על מקשים במסך. הכל מופיע כתמונה:
ניסיתי הכל ולא עוזר. בעבר היה לי סינון נטספארק והכל עבד תקין (רק שהסינון עצמו לא היה מספיק), אחרי שעברתי לנטפרי כל ההקשות הפכו לתמונה. לא ניתן ללחוץ על דברים כגון "אישור" בסוף הדף וכו. רעיון לפיתרון?
הסתדר בסוף הבעיה?