החזרת נקודות
-
חשבתי שאולי מתי ששולחים פניה עם נקודות, למשל בדיקת וידאו, והוידאו לא אושר, אז הנקודות יחזרו אוטומטית, או אם שולחים עם 3 נקודות ולא אושר יוחזרו שתי נקודות, כך שעל טרחת הבדיקה תלקח נקודה אחת.(או שזה לא משנה אם אושר או לא)
-
@aaron1234 את הקדימה בתור בגלל הנקודות, כבר קיבלת. למה שתקבל שוב?
-
הנקודות זה תשלום לנטפרי על מלאכת הבדיקה
וזה לא משנה האם אישרו או חסמו העבודה היא אותה עבודה -
זה לא תשלום זה רק בשביל שלא ישלחו יותר מדי פניות, והנה עניתי תשובה לעצמי: הנקודות לא יוחזרו בכדי לא ליצור עומס על המערכת.
-
@aaron1234 אז אולי לך יהיה פחות נקודות והפוך לפי הטענה שלך שזה לא תשלום אז מאד משנה אם אושר או לא כי חלוקה הוגנת זה לפי מה שאושר ואני לא אמור לקבל פחות ממך כי התמזל מזלי ולא אושר לי והרי אף אחד לא ידע קודם אם זה כשר או פסול
-
@aaron1234, בעבר העלתי פוסט דומה, והתגובות היו נכונות.
עיין כאן.
בהצלחה. -
@לולוש בפוסט שאתה כתבת הטענה היתה שמשלמים לנטפרי על הבדיקה ואם כן אתה צודק אבל כאן הטענה שכל ענין הנקודות זה בשביל העומס ואם כן צריך להחזיר למי שנחסם כי השרות ינתן בשווה ולמה הדבר דומה לשני אנשים ששלמו על מתקן לאחד הלך מהר לשני ניסו עוד פעם ועד פעם עד שהלך לו בא הראשון בטענות והמבין יבין
-
איך שאני רואה את זה, אני משלם על סינון .סינון כולל חסימה של תכנים בעייתיים, ופתיחה של תכנים נקיים.
מתוך התשלום שלי לסינון אני מקבל כמות של נקודות, בכדי שבכסף שאני משלם להם לחודש, לא אגזים בבקשות.
הבקשות שלי, כפי שכבר אמרתי, הן לסינון.