שני דברים שכדאי לדעת על 019
-
@אליהו700 אמר בשני דברים שכדאי לדעת על 019:
@יהודה-1 אני עברתי לפלאפון למרות שהאנטנה יותר רחוקה ואם פעם היה לי קבוע 5 פסים בקליטה , היום יש לי בין אחד לשלוש לרוב 2 פסים
והמהירות בפלאפון יותר מהכפילה את עצמה
שווה לך לנסותבדיוק כך, בד"כ ב019 המהירות תעלה במעבר לפלאפון גם אם האנטנה שלהם יותר רחוקה.
-
בס"ד
לסיכום: עברתי עכשיו לפלאפון, ומהירות ההורדה עלתה לאיזור ה11-12 ומהירות ההעלאה ירדה ל1 (במקום +2 בערך שהיה לי) עדיין אני אשאר בפלאפון כי ההורדה יותר חשובה, אבל זה לא המהירויות שאני רואה אצל אחרים שמגיעים גם ל70 מגה, אבל זה כנראה לפי כמות האנטנות והמרחק שיש ממני אליהם.
בכל אופן תודה לכל העוזרים. -
@יהודה-1 זה מאוד תלוי באזורים. אבל בכללי 019 השתפרו ממש. פעם שמעתי שהסיבה שירדה המהירות מעומס לקוחות על השרתים שלהם. נראה לי שמישהו כתב לפני כמה חודשים שהם שידגרו שרתים.
-
@י-ב אמר בשני דברים שכדאי לדעת על 019:
לפני כחודשיים הרשת הסלולרית שלי נהיתה איטית מדי, ואז ראיתי מה שכתבו כאן בפורום שאפשר לפנות ל019 לבקש מהם להחליף רשת, עשיתי זאת והקליטה השתפרה פלאים, מדובר בפרוצדורה פשוטה שלוקחת מספר רגעים.
2. עד לפני תקופה קצרה הייתי מנוי לתוכנית של 40 גיגה בחמישים ש"ח, אך זה לא הספיק לי, פניתי ל019 ובקשתי מהם לעבור לחבילה גדולה יותר, להפתעתי הציעו לי לעבור לחבילה של 50 גיגה, ללא תוספת מחיר, וללא החלפת סים.
דרך אגב, כל פניה ל019 מומלץ לעשות דרך הצאט באתר, המענהתשלמו קצת יותר ותעברו לרשת איכותיות - זה לא שווה את עגמת הנפש
-
@noya100 אמר בשני דברים שכדאי לדעת על 019:
@י-ב אמר בשני דברים שכדאי לדעת על 019:
לפני כחודשיים הרשת הסלולרית שלי נהיתה איטית מדי, ואז ראיתי מה שכתבו כאן בפורום שאפשר לפנות ל019 לבקש מהם להחליף רשת, עשיתי זאת והקליטה השתפרה פלאים, מדובר בפרוצדורה פשוטה שלוקחת מספר רגעים.
2. עד לפני תקופה קצרה הייתי מנוי לתוכנית של 40 גיגה בחמישים ש"ח, אך זה לא הספיק לי, פניתי ל019 ובקשתי מהם לעבור לחבילה גדולה יותר, להפתעתי הציעו לי לעבור לחבילה של 50 גיגה, ללא תוספת מחיר, וללא החלפת סים.
דרך אגב, כל פניה ל019 מומלץ לעשות דרך הצאט באתר, המענהתשלמו קצת יותר ותעברו לרשת איכותיות - זה לא שווה את עגמת הנפש
xxxx xxxxx
תשלם קצת יותר ויהיה לך פרסום איכותי ולא פרסום סמוי
-
@ליכט
תמחוק את הקישור
בציטוט בפוסט של נפתלי -
פוסט זה נמחק! -
@אחד-מי-יודע
אתה יודע מה הייתה ההודעה
ומה הסיבה להרחיקו
כי אם לא אז תסמוך על שיקול דעת המנהלים פה
ולא כל נושא חייבים לשאול ולהגיב -
@משה-0527 אוסף דיקלומים
-
אני עברתי היום לפלפון וזה עשה לי בעיות, לא היה לי בכלל קליטה אז חזרתי לפרטנר.
-
@חיים-מ כל מקרה לגופו, בד"כ יותר טוב לעבור לקליטה של פלאפון אבל לפעמים בהחלט יכול להיות שאצלך דווקא דרך פרטנר יהיה יותר טוב.
לנסות תמיד כדאי. -
@אלי-tza אני בפרטנר ואני נהנה מאוד מכל החברות שהיה לי עד עכשיו ממליץ מאודבאזור ירושלים באמת כל אזור זה שונה
-
@מאיר-כהן-0 אמר בשני דברים שכדאי לדעת על 019:
ממליץ מאודבאזור ירושלים
ירושלים זה מקום מידי גדול בשביל להכליל. אני אישית יודע שבהרבה איזורים בירושלים, פלאפון הרבה יותר טוב.
אפילו ברמת שלמה למשל זה תלוי מאד איזה איזור.
וחוץ מזה בדקת את שני החברות ? -
@יהודה12 בדקתי פלאפון סלקום ושמעתי על עוד חברות שזה ככה נכון שיש אזורים בירושלים שזה שונה אבל באזורים החרדים שאני מסתובב שם הרבה אני מאוד נהנה