ערב טוב עזרה עם טאבלט של הדרן
-
@גיא-שיררי הורדתי והעברתי אבל זה לא נפתח לי הוא כותב שאין ישומים המסוגלים לבצע פעולה זו
-
@zvi300 אמר בערב טוב עזרה עם טאבלט של הדרן:
@גיא-שיררי הורדתי והעברתי אבל זה לא נפתח לי הוא כותב שאין ישומים המסוגלים לבצע פעולה זו
אמור להיות באופן מובנה בכל מכשיר את 'מתקין החבילה', האפליקציה הייעודית להתקנת קבצים מהסוג הנ''ל.
ייתכן שבהדרן מונעים התקנה ממקורות חיצוניים, באמצעות חסימה של 'המתקין'.
כדאי לבדוק איתם.יש כמובן אפשרות להוריד באופן נפרד את 'המתקין'. אבל לא בטוח שהוא עצמו יכול להיפתח בלי מתקין אחר. (מה שדי מייתר אותו...)
כדאי לנסות:
https://apk-installer.en.uptodown.com/androidעריכה: הקובץ הינו סייר קבצי APK. לא מתקין.
*אגב, אני מקווה שהורדת את הגירסא הנכונה, APK לאנדרואיד, ולא את הגירסא למחשב.
אנדרואיד לא תומך כמובן בקבצי exe. לפחות לא בברירת המחדל. -
@zvi300 אין אפשרות להתקין כלל רק דרך החנות שלהם וכרום אין בחנות שלהם .וגם שתדע שאם הפסקת לשלם המכשיר ימשיך לעבוד רק עם האפליקציות הקיימות ללא עידכונים לאפלקציות
-
@גיא-שיררי
הדרן כבר לא נותנים לי שירות ולכן אני מנסה להסתדר בלעדיהם..
הורדתי גירסא של אנדרואיד..
הקישור להורדת המתקין נחסם בנטפרי ככה שאני לא יכול לנסות אותו -
@ami תודה על המידע..
יש איך לשחזר את המכשיר? או שאין דבר כזה -
@zvi300 אמר בערב טוב עזרה עם טאבלט של הדרן:
@גיא-שיררי
הדרן כבר לא נותנים לי שירות ולכן אני מנסה להסתדר בלעדיהם..
הורדתי גירסא של אנדרואיד..
הקישור להורדת המתקין נחסם בנטפרי ככה שאני לא יכול לנסות אותוחבל.
מעולה.
לא נורא. לאחר בדיקה - הקישור הזה בכלל לא רלוונטי... הוא משמש כסייר קבצי APK. לא כמתקין.צריך להסיר את החסימה, כדי להשיב את הפונקציה של התקנה חיצונית.
-
@zvi300 הם מפרסמים שאין אפשרות כלל לא יודע מה זה אומר
תמכור אותו ביד 2 וקנה אחר -
@ami לך תסמוך על מה שהם מפרסמים..
-
@zvi300
אם תאריך את המנוי שלך בהדרן לעוד חודש במסלול עם דפדפן זה יפתור לך את עיקר הבעיה.
שאר האפליקציות גם ככה לא עובדות בנטפרי (ללא רוט). -
@גיא-שיררי אמר בערב טוב עזרה עם טאבלט של הדרן:
@zvi300
אם תאריך את המנוי שלך בהדרן לעוד חודש במסלול עם דפדפן זה יפתור לך את עיקר הבעיה.
שאר האפליקציות גם ככה לא עובדות בנטפרי (ללא רוט).סליחה על הבורות אבל מה זה "רוט"
-
@zvi300
ROOT | רוט
פעולת רוט הוא התהליך של מתן אפשרות לטלפונים חכמים, מחשבי לוח, ומכשירים אחרים המריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד להשיג הרשאות לניהול המכשיר. ביטוי נפוץ לתהליך נקרא "פריצת" המכשיר, אף על פי שהשם אינו מדויק.