המשך לנושא הסמארטפונים בנושא: ***חנות אפליקציות חדשה בנטפרי!!!! (אנדרואיד), הידעת?***
-
כמובן מדובר בדבר שלא קיים במציאות, בטח לא במשנת יוסף.
אם ישך טלפון שיכול לקבל הודעות אתה מוזמן להביא לי אותו ותקבל הודעת SMS באמצעות שיחות טלפון
מטלפון כשר לחלוטין (לא תומך לא בערך לא כמעט - פשוט: כשר).
אתה יכול לבדוק בעצמך בימות המשיח.
0773137777
8
1 -
אתה ממש לא מובן
מדובר על פלאפון בעל אינטרנט למה שמישהו ינסה לפתח אפליקציה שבזמן הפעולה שלה לא יוכלו לדבר בטלפון בכלל וג אז לא בטוח שתעבודשיש כבר מוצר שעובד נהדר????
לכן כתבתי שיש שני סיים אחד הוא בעל אינטנרט (הוי אומר לנתב במיועד).
יעבוד זה בטוח שכן
השאלה היא כמה זמן וכסך צריך להשקיע בזה.המוצר שעובד נהדר הוא מוצר שעובר על אינטרנט רגיל
ויכול להיות בו הרבה התגנדיות.בזה מדובר על טלפון משעמם שיהיה ניתן לעשות דברים ביתר קלות.
ולא מדובר שיש בו אינטרנט בפועל כך הסיכוי להתנגדיות פחות משמעותי.
(מה זה משנה אם אני לוחץ שעה על המקשים או שיש אפליקציה שעושה בדיוק אותו דבר) -
@nk לא מצליח להבין מה אתה מדמיין
פלאפון בעל שני סימים
שיהיה בו רק כמה אפליקציות?
קוראים לזה הדרן \ עסקן \ סייפטאק \ כשר פליי
להמשיך? -
@nk אמר בהמשך לנושא הסמארטפונים בנושא: ***חנות אפליקציות חדשה בנטפרי!!!! (אנדרואיד), הידעת?***:
כמובן מדובר בדבר שלא קיים במציאות, בטח לא במשנת יוסף.
אם ישך טלפון שיכול לקבל הודעות אתה מוזמן להביא לי אותו ותקבל הודעת SMS באמצעות שיחות טלפון
מטלפון כשר לחלוטין (לא תומך לא בערך לא כמעט - פשוט: כשר).
אתה יכול לבדוק בעצמך בימות המשיח.
0773137777
8
1מה אתה רוצה מוירטואל פלוס?
להראות שניתן באמצעות הטלפון לשלוח SMS?
למה שלא יוכלו
בסופו של דבר יש שרת ששולח -
להמשיך?למיטב ידעתי כל השמות שהזכרת ולו אחד לא מואשרים על ידי גודלי ישראל.
אני מדבר על משהו שיהיה מאושר על ידי גדולי ישראל לכל אברך ובן תורה. -
מה אתה רוצה מוירטואל פלוס?
למה שלא יוכלו
בסופו של דבר יש שרת ששולח.נכון ואותו שרת יכול לתקשר אם האתר של הבנק ולבצע עבורך העברות הזמנת פנקסי צקים בנוחות גודלה יותר.
תוכל לבדוק מתי יגיע האוטובוס הקרוב ביתר נוחות בלי להתקשר ולחרפן מוקדן או בקל קו. -
@nk אמר בהמשך לנושא הסמארטפונים בנושא: ***חנות אפליקציות חדשה בנטפרי!!!! (אנדרואיד), הידעת?***:
להמשיך?למיטב ידעתי כל השמות שהזכרת ולו אחד לא מואשרים על ידי גודלי ישראל.
אני מדבר על משהו שיהיה מאושר על ידי גדולי ישראל לכל אברך ובן תורה.למיטב ידיעתי כל מה שהזכרתי (אולי האחרון לא) מאושר על ידי גדולי ישראל
ולידיעתך זה שאמרו שאברך לא יחזיק סמארטפון זה גם על טאבלט וגם במחשב כל אתר שהוא לא מייל (ויש כאלה שיטענו שגם מייל) וגם אן הוא נטפרילמה שאת היצור המוזר שאתה מדמיין שיבנו מוצר
שיהיה בו שני סימים
ויהיה בו אפליקציה (כלומר מסך מגע) שדרכה יבצעו את אותם פעולות שעושה החבר ליד בהדרן (אתה יודע שכברירת מחדל אין דפדפן בכלל כן?) רק בצורה הרבה יותר מסובכת יתירו? -
מה אתה רוצה מוירטואל פלוס?
למה שלא יוכלו
בסופו של דבר יש שרת ששולח.נכון ואותו שרת יכול לתקשר אם האתר של הבנק ולבצע עבורך העברות הזמנת פנקסי צקים בנוחות גודלה יותר.
תוכל לבדוק מתי יגיע האוטובוס הקרוב ביתר נוחות בלי להתקשר ולחרפן מוקדן או בקל קו.וירטואל פלוס ממש לא עושה את זה דרך החייגן - אתה מתקשר איתו דרך החייגן
והוא מתקשר נורמלי עם שאר השרותים
ואם נראה לך שיהיה מטורף שיתן פרטי גישה לבנק לשרת של ימות המשיח או כל אדם אחר
יש לי את מגדל אייפל למכור לך -
למיטב ידיעתי כל מה שהזכרתי (אולי האחרון לא) מאושר על ידי גדולי ישראל
ולידיעתך זה שאמרו שאברך לא יחזיק סמארטפון זה גם על טאבלט וגם במחשב כל אתר שהוא לא מייל (ויש כאלה שיטענו שגם מייל) וגם אן הוא נטפרי.ומה שהתירו למי התירו?
(אגב כמה אתה רוצה על אייפל ) -
למיטב ידיעתי כל מה שהזכרתי (אולי האחרון לא) מאושר על ידי גדולי ישראל
ולידיעתך זה שאמרו שאברך לא יחזיק סמארטפון זה גם על טאבלט וגם במחשב כל אתר שהוא לא מייל (ויש כאלה שיטענו שגם מייל) וגם אן הוא נטפרי.ומה שהתירו למי התירו?
כל אחד לפי ההתר שקיבל
לא הרי אדם שצריך מייל בכל מקום וכל רגע
למי שצריך בנק זמין כל הזמן
או בורסה
או ניהול פרוייקטים
או כל אחד ואחד לפי פרנסתו(אגב כמה אתה רוצה על אייפל )
מחיר מבצע
1,500,000,000$ בלבד
מחיר למזומן בלבד -
כל אחד לפי ההתר שקיבל
או בורסה
או ניהול פרוייקטים
או כל אחד ואחד לפי פרנסתוולמה אברך שזוכה לשבת באוהלה של תורה יעשה את כל הדברים האלה באופן מסובך אם אפשר לעשות את זה באופן קל מאוד (כאן הפיתוח הקשה לא הפעולה של המתשמש בפועל).
נסה לדמיין כמה זמן זה יחסוך לאנשים במצטבר?
לא שווה לפחות לנסות?מחיר מבצע
1,500,000,000$ בלבד
מחיר למזומן בלבדגמיש?
-
כל אחד לפי ההתר שקיבל
או בורסה
או ניהול פרוייקטים
או כל אחד ואחד לפי פרנסתוולמה אברך שזוכה לשבת באוהלה של תורה יעשה את כל הדברים האלה באופן מסובך אם אפשר לעשות את זה באופן קל מאוד (כאן הפיתוח הקשה לא הפעולה של המתשמש בפועל).
לא שווה לפחות לנסות?באופן מסובך????
מה שאתה רוצה הרבה הרבה הרבה יותר מסובך ללקוח הקצה ממה שיש היום לבעל אנדרואיד
יקח לו הרבה הרבה יותר זמן
שאלה - האם אתה כיום משתמש בסמארטפון \ טאבלט (לא וויפרי - אלא הדרן \ נתיב)? -
@a0533057932 אמר בהמשך לנושא הסמארטפונים בנושא: ***חנות אפליקציות חדשה בנטפרי!!!! (אנדרואיד), הידעת?***:
כל אחד לפי ההתר שקיבל
או בורסה
או ניהול פרוייקטים
שאלה - האם אתה כיום משתמש בסמארטפון \ טאבלט (לא וויפרי - אלא הדרן \ נתיב)?א. זה יכול להיות אותה אפלקציה בדיוק של הבנק / סיטי קאר וכו (אם פיקוח חיצוני של נטפרי או ועדת הרבנים).
זה לא חייב לעבוד דרך שרת חיצוני זה יכול לעבוד על השרת הרגיל של הבנק.אני לא מדבר על אנשים שצריכים סמארטפון לצרכי עבודה
אלה רק לאברך הפשוט שמוענין לעשות יותר בקלות מימה שקיים..אני בעל טאבלט וופרי של נטפרי.
לאבא שלי יש הדרך. -
@a0533057932 אמר בהמשך לנושא הסמארטפונים בנושא: ***חנות אפליקציות חדשה בנטפרי!!!! (אנדרואיד), הידעת?***:
כל אחד לפי ההתר שקיבל
או בורסה
או ניהול פרוייקטים
שאלה - האם אתה כיום משתמש בסמארטפון \ טאבלט (לא וויפרי - אלא הדרן \ נתיב)?א. זה יכול להיות אותה אפלקציה בדיוק של הבנק / סיטי קאר וכו (אם פיקוח חיצוני של נטפרי או ועדת הרבנים).
אחרי שהבנו שכבר יש אפליקציה קיימת
עכשיו אתה רוצה אפליקציה שתרוץ על המכשיר ומה
תעשה את אותו פעולה בדיוק רק?זה לא חייב לעבוד דרך שרת חיצוני זה יכול לעבוד על השרת הרגיל של הבנק.
נראה שלא הבנת מה אתה מבקש
אני לא מדבר על אנשים שצריכים סמארטפון לצרכי עבודה
אלה רק לאברך הפשוט שמוענין לעשות יותר בקלות מימה שקיים..אז למה שתירו לו סמארטפון? כי זה רק בנק ומייל ופנגו וסיטיקאר וכו' וכו'?
אני בעל טאבלט וופרי של נטפרי.
לאבא שלי יש הדרן.ואתה עדין מדמיין שמה שאתה מציע יהיה יותר קל ומהר ממה שיש היום?
תלך לרבנים ותשאל אותם למה עדין לא מתירים לשווק בהדרן מסלול אברכים
דווקא למכשיר מדגם X
ודדקא האפליקציות שרבני המסלול יתירו -
א. זה יכול להיות אותה אפלקציה בדיוק של הבנק / סיטי קאר וכו (אם פיקוח חיצוני של נטפרי או ועדת הרבנים).
אחרי שהבנו שכבר יש אפליקציה קיימת
עכשיו אתה רוצה אפליקציה שתרוץ על המכשיר ומה
תעשה את אותו פעולה בדיוק רק?לא הבנתי
זה לא חייב לעבוד דרך שרת חיצוני זה יכול לעבוד על השרת הרגיל של הבנק.
נראה שלא הבנת מה אתה מבקש
גם
אני לא מדבר על אנשים שצריכים סמארטפון לצרכי עבודה
אלה רק לאברך הפשוט שמוענין לעשות יותר בקלות מימה שקיים..אז למה שתירו לו סמארטפון? כי זה רק בנק ומייל ופנגו וסיטיקאר וכו' וכו'?
כן והרק חוסך הרבה זמן וטירחות.
אני בעל טאבלט וופרי של נטפרי.
לאבא שלי יש הדרן.ואתה עדין מדמיין שמה שאתה מציע יהיה יותר קל ומהר ממה שיש היום?
אני לרגע לא חושב שמה שאני מציע יהיה מהר ואיכותי מסמארפון רגיל אם אינטרנט.
אלה מציע משהו טיפה יותר פרמטיפי שיש סיכוי שיתרו
והוא בודאי טוב יותר מימה שיש היום לאברכים -
@nk אתה רוצה שכל אברך יחזיק סמארטפון
רק בגלל שזה יהיה לכמה דברים בלבד לא יתנגדו לזהמה הקשר לנטפרי
ולמה להתחיל עם אפליקציה מוזרה
נטו להציק? -
רק בגלל שזה יהיה לכמה דברים בלבד לא יתנגדו לזהלא מעונין שיחזיק סמארטפון (לא חייב להיות מגע בכלל).
לא יתנגדו בגלל שזה לא אינטנט ממש.
אלה שיחות טלפון /נתב שיחות /IVRמה הקשר לנטפרי
לא קשור.
רק אמרתי שיכולים לא חייבים
זה משהו שיכולים לעשות אותו גם. -
רק בגלל שזה יהיה לכמה דברים בלבד לא יתנגדו לזהלא מעונין שיחזיק סמארטפון (לא חייב להיות מגע בכלל).
כלומר בניית חומרה חדשה לגמרי
שיהיה אינטרנט בלי שימוש לאינטרנט בכלל
כי לא מדובר על מגעאני חושב שמה שיש לך בכל השרשור הארוך הצעות ייעול לוירטואל פלוס
אולי עדיף שתציע את זה להם -
כלומר בניית חומרה חדשה לגמרי
לא חייב אפשר לשדרג או לערוך גירסה של נוקיה ישנה.
https://mitmachim.top/topic/1623/גרסאות-כשרות-ל-c5/50 -
@nk לנוקיה ישנה יש שני סימים?
להשקיע אלפי אם לא עשרות אלפי שקלים ליצור משהו שעובד ולהתקין על פלאפונים עם אורך חיים של חצי שנה?