הגיע הזמן...
-
חבר'ה. כשיד 2 לא עבד ועשה בעיות, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!
אז הנה אני מתחיל:
תודה רבה לכם צוות נטפרי הנפלאים, על כל השירות הנפלא מהחל ועד כלה, ובמיוחד על השיפור בבבעיות שהיו ביד 2.
יה"ר שתזכו להמשיך בעבודת הקודש ביתר שאת וביתר עז.כולם אחרי..
-
@מיציבושי אמר בהגיע הזמן...:
חבר'ה. כשיד 2 לא עבד ועשה בעיות, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!
אז הנה אני מתחיל:
תודה רבה לכם צוות נטפרי הנפלאים, על כל השירות הנפלא מהחל ועד כלה, ובמיוחד על השיפור בבבעיות שהיו ביד 2.
העתק הדבק מכאן?
http://forum.netfree.link/topic/927/הגיע-הזמן@ליכט אמר בהגיע הזמן...:
חבר'ה. כשבדיקת התמונות לקח יותר זמן, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!
אז הנה אני מתחיל:
תודה רבה לכם צוות נטפרי הנפלאים, על כל השירות הנפלא מהחל ועד כלה, ובמיוחד על השיפור במהירות בדיקת התמונות.
-
@עילום לא כל מה שחושבים בראש צריכים להגיד (לכתוב)
-
@מיציבושי
גם לא כל מה שקוראים צריך לכתוב... -
@עילום אמר בהגיע הזמן...:
@מיציבושי אמר בהגיע הזמן...:
חבר'ה. כשיד 2 לא עבד ועשה בעיות, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!אז הנה אני מתחיל
כולם אחרי..@ליכט אמר בהגיע הזמן...:
חבר'ה. כשבדיקת התמונות לקח יותר זמן, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!
אז הנה אני מתחיל:כולם אחרי..
אהה.. שיטה חדשה להגדלת מוניטין?!
-
כבר כמה וכמה חודשים שלא נכנסתי ליד2, עקב יאוש מוחלט ממנו... ולכן לא נתתי ליבי גם לפתיחה ולסידור העניין.
באמת ייש"כ גדול לכל העוסקים במלאכה...
אגב, עד היום כשהיו שואלים על נטפרי, אמרתי שיש בו חסרון אחד בלבד, העובדה שיד2 סגור בו.
ב"ה שבעיה זו נפתרה, וכעת נטפרי משוללים מכל חיסרון.