פתיחת אתרי לימוד נגינה (פסנתר/גיטרה וכו׳)
-
שלום חברים,
אשמח מאוד באם יפתחו אתרים ללימודי אונליין של נגינה על קלידים, גיטרה וכיוצ״ב.
מאחר ומדובר בעשרות אם לא מאות של סרטונים, נדרשת בדיקה מקיפה והתחייבות של בעלי האתר לתוכן מותאם לציבור הדתי-חרדי (לקוחות)
ככל שיהיה מגוון יותר גדול של מורים אונליין, כל אחד יוכל לבחור במי שהכי התחבר לסגנון הלימוד שלו, (הדבר גם יגדיל את התחרות כמובן, לטובת הלקוחות).- אני מאמין שיש מספר לא מבוטל של חרדים שהיו רוצים ללמוד ולהתפתח מוזיקלית.
במידה וגם אתם ו/או הילדים שלכם בעניין - נודה להצבעה שלכם!
-
@nirel אמר בפתיחת אתרי לימוד נגינה (פסנתר/גיטרה וכו׳):
שלום חברים,
אשמח מאוד באם יפתחו אתרים ללימודי אונליין של נגינה על קלידים, גיטרה וכיוצ״ב.
מאחר ומדובר בעשרות אם לא מאות של סרטונים, נדרשת בדיקה מקיפה והתחייבות של בעלי האתר לתוכן מותאם לציבור הדתי-חרדי (לקוחות)
ככל שיהיה מגוון יותר גדול של מורים אונליין, כל אחד יוכל לבחור במי שהכי התחבר לסגנון הלימוד שלו, (הדבר גם יגדיל את התחרות כמובן, לטובת הלקוחות).- אני מאמין שיש מספר לא מבוטל של חרדים שהיו רוצים ללמוד ולהתפתח מוזיקלית.
במידה וגם אתם ו/או הילדים שלכם בעניין - נודה להצבעה שלכם!
שלח פניה למערכת הפניות
הפורום זה לא מקום לבקשת פתיחת אתרים -
@nirel אם יש אתר ספציפי שאתה מעוניין בו תוכל לשלוח פנייה למערכת הפניות, ע"פ המנגנון של נטפרי שם הוא המוקד לטיפול בפניות.
עד כמה שידוע לי מערכת הפניות מטפלת בפניות קיימות וממוקדות ולא עוסקת באיתור אתרים למטרות שונות. -
ניסיתי לבקש אבל שלחו אותי לפורום...
הרעיון הוא לא אתר ספיציפי בדווקא אלא פלטפורמה לבחירת מורים אונליין שעשרות סרטוניהם נבדקו/קיבלו אישור
וכך יהיה ניתן לבחור מורה וללמוד ברצף מבלי להיתקע כל 15 סרטונים לבדיקה בחודש... -
@nirel אמר בפתיחת אתרי לימוד נגינה (פסנתר/גיטרה וכו׳):
ניסיתי לבקש אבל שלחו אותי לפורום...
הרעיון הוא לא אתר ספיציפי בדווקא אלא פלטפורמה לבחירת מורים אונליין שעשרות סרטוניהם נבדקו/קיבלו אישור
וכך יהיה ניתן לבחור מורה וללמוד ברצף מבלי להיתקע כל 15 סרטונים לבדיקה בחודש...בקיצור, אתה פונה כאן לעזרת הציבור שכל מי שיודע על דבר כזה שיעדכן במקום מסודר?