גלישה דרך WIFI בסמארטפון, על רשת עם נטפרי
-
שלום,
אני חדשה בנטפרי.
יש לי מחשב שמחובר דרך בזק+019 ונטפרי.
בנוסף, יש לי סמארטפון עם סינון של נטסמארט שהייתי משתמשת איתו עם WIFI על הרשת הביתית.
לפני כשבוע עברתי לנטפרי - ומאז אני לא מצליחה לגלוש דרך WIFI אלא רק דרך הסים.
ניסיתי להתקין את תעודת האבטחה, הן ל VPN והן ל WIFI, אבל כשאני מנסה לגלוש בדפדפן [כמו שהייתי גולשת בהיותי מחוברת לאתרוג] לא נפתח שום עמוד
האם יש דרך להתחבר עם סמארטפון לרשת הביתית?
אודה לכם על כל עזרה בעניין -
@יצירתית אמר בגלישה דרך WIFI בסמארטפון, על רשת עם נטפרי:
נטסמארט
כוונתך לנטספארק?
אין אפשרות על גבי רשת נטפרי -
@a0533057932
כן, היום קוראים להם נטסמארט.אז לפי מה שאני מבינה, החסימה של נטסמארט מפריעה לי לגלישה דרך WIFI של נטפרי?
[אם אני זוכרת נכון, בעבר ג"כ התחברתי לנטפרי, והיה לי את אותו הבעיה. רק שאז לא היה לי הגנה של נטסמארט על המכשיר. וגם לא יכלתי להתחבר לרשת. כך שנראה שיש משהו בנטפרי שחוסם. אני טועה?] -
@a0533057932
כן, היום קוראים להם נטסמארט.אז לפי מה שאני מבינה, החסימה של נטסמארט מפריעה לי לגלישה דרך WIFI של נטפרי?
[אם אני זוכרת נכון, בעבר ג"כ התחברתי לנטפרי, והיה לי את אותו הבעיה. רק שאז לא היה לי הגנה של נטסמארט על המכשיר. וגם לא יכלתי להתחבר לרשת. כך שנראה שיש משהו בנטפרי שחוסם. אני טועה?]נטפרי לא מאפשרים את הVPN של נטספארק
ולכן כל עוד שאת מחוברת לVPN של נטספארק לא יהיה אפשר לגלוש דרך נטפרי -
@a0533057932
בדקתי עכשיו גם במכשיר עם סינון כשר-פליי, וגם איתו אי אפשר לגלוש ברשת הביתי -
@a0533057932
בדקתי עכשיו גם במכשיר עם סינון כשר-פליי, וגם איתו אי אפשר לגלוש ברשת הביתיאם הוא דרך VPN
ברור שלא יהיה אפשר -
@a0533057932
אפשר הסבר, מה זה דרך VPN? -
@a0533057932
אפשר הסבר, מה זה דרך VPN? -
אני לא חושב שנטפרי חוסם את הסינונים האחרים, המכשיר הנייד לא מקבל את תעודת האבטחה של נטפרי. עיין ב http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
-
@zotrix אמר בגלישה דרך WIFI בסמארטפון, על רשת עם נטפרי:
אני לא חושב שנטפרי חוסם את הסינונים האחרים, המכשיר הנייד לא מקבל את תעודת האבטחה של נטפרי. עיין ב http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
נטפרי חוסם VPN של הסינונים האחרים