מונע התמכרות בתגיות
-
אם אפשר להוסיף אפשרות מונע התמכרות בתגיות, כך שיהיה שלושה מצבים, פתוח, סגור ומונע התמכרות.
-
@דור-י
צריך הסבר מה הכוונה בתגית 'מונע התמכרות'.
אתה מתכוין לדוגמא, שרובוט יעקוב אחרי זמן פעילות באתר, וינעל אותו כעבור זמן מסויים? או משהו כזה? -
@נטפריפורום יש כבר כיום הגדרה כזו בחסימת כתובות, תנסה ותראה... הוא סה"כ מבקש שיהיה אפשר להחיל הגדרה זו על תגית שלמה ולא רק על כתובת.
-
@צדיק-תמים
אני מכיר, ואצלי זה מוגדר כחסום, אבל זה לפי מה שאני מבין, זה לא מה שהוא מבקש.
כיום אם אתה מגדיר שחסום לך אתרים ממכרים - זה חוסם רשימת אתרים שמוגדרת אצל 'נטפרי' כממכרים.
הוא רוצה שיהיה אפשרות לסמן בתגיות שאתה מכניס ואתה יכול להגדיר פתוח או סגור, שיהיה ניתן להגדיר 'חוסם התמכרות' זה מצריך להבנתי פיתוח של איזה שהוא רובוט שירגיש שהאתר ממכר אותך ואז הוא חוסם. כי אם זה פשוט חוסם, אז מה רע בחסום וזהו. -
@נטפריפורום אמר במונע התמכרות בתגיות:
@צדיק-תמים
אני מכיר, ואצלי זה מוגדר כחסום, אבל זה לפי מה שאני מבין, זה לא מה שהוא מבקש.
כיום אם אתה מגדיר שחסום לך אתרים ממכרים - זה חוסם רשימת אתרים שמוגדרת אצל 'נטפרי' כממכרים.
הוא רוצה שיהיה אפשרות לסמן בתגיות שאתה מכניס ואתה יכול להגדיר פתוח או סגור, שיהיה ניתן להגדיר 'חוסם התמכרות' זה מצריך להבנתי פיתוח של איזה שהוא רובוט שירגיש שהאתר ממכר אותך ואז הוא חוסם. כי אם זה פשוט חוסם, אז מה רע בחסום וזהו.הוא מתכוון שזה
יופיע כאופציה כאן
-
@a0533057932 אמר במונע התמכרות בתגיות:
הוא מתכוון שזה
יופיע כאופציה כאן
@צדיק-תמים אמר במונע התמכרות בתגיות:
@נטפריפורום יש כבר כיום הגדרה כזו בחסימת כתובות, תנסה ותראה... הוא סה"כ מבקש שיהיה אפשר להחיל הגדרה זו על תגית שלמה ולא רק על כתובת.
כן לזה התכוונתי...תודה.
-
@administrators זה אפשרי? (פניתי למערכת הפניות ואמרו לי שהם לא מטפלים בהצעות, רק בתמיכה...)
זה מאוד שימושי (למי שמעוניין ב"מונע התמכרות"), ככה יהיה אפשר לדוגמה להגדיר את כל התגית של אתרי חדשות כמונע התמכרות, ולא צריך להכניס ידנית את כל הכתובות של האתרים.