תגובה: האוניברסיטה הפתוחה
לדעתי יש כאן סברה נוספת. זה אולי המקום היחיד שבו זה שיש סינון רק מוריד, כי זה גורם לאנשים להוריד את הסינון.
אני אסביר את דברי אני חתן טרי, אשתי עושה תואר בפתוחה, החלטנו שאנחנו רוצים בבית אינטרנט כשר והצטרפנו לנטפרי, למרות שה אמר לוותר על כמה דברים נוחים, אבל זה מה שאנחנו רוצים.
העוגמת נפש שהייתה לנו שראינו שהאוניברסיטה הפתוחה סגורה הייתה גדולה.
אין לנו צד לזרוק לפח את כל הכסף והמאמץ של התואר בשביל נטפרי, ולא נראה לי שיש למישהו צד כזה.
אי אפשר לעשות את התואר בלי הסרטונים.
לא נראה לי, אגב שגם מישהו יחשבן האם לעשות תואר בגלל שנטפרי חוסמת
המסקנה העולה מכל זה היא פשוטה בזה שנטפרי חוסמת היא לא מונעת מבן אדם לגשת לסרטנים, כי הוא יפסיק את השימוש בנטפרי ויעבור לסינון אחר, ואם הייתה פותחת, היה אפשרות להישאר.
מתסכל.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אנימאמין
-
האוניברסיטה הפתוחה.
-
RE: האוניברסיטה הפתוחה.
@loters עשיתי גם את זה, אבל אני רוצה לשתף את הציבור היקר בדעתי ולשמוע את דעתכם בנושא (אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה)
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אנימאמין
-
אפליקציות לא עובדות באנדרואיד
אני ינסה להיות כמה שיותר ברור מה הבעיה
יש לי טאבלט של סמסונג
Galaxy Tab S6 Lite
SM-P619
שעשיתילו רוט בשביל להגדיר אותו לנטפרי
ויש כמה בעיות
א, כל הזמן יש התראה כזאתScreenshot_20240708_192707_Chrome.jpgב, האפליקציות של גימייל צאט וגיפיטי לא עובדות (עבדו בהתחלה והפסיקו כל אחת בפעם אחרת). שאר האפליקציות עדייןעובדות (יש כאלה שלא עבדו אף פעם כמובן...) גוגל כרום עובד, סודר על פי המדריך. ניסיתי להסתיר גם מגימייל את הרוט וזה לא עזר
ג. יש אפשרות לעדכן את המכשיר?פניתי לנטפרי והם אמרו שאין להם תמיכה במכשירי אנדרואיד בלי וויפרי
-
RE: האוניברסיטה הפתוחה.
@loters עשיתי גם את זה, אבל אני רוצה לשתף את הציבור היקר בדעתי ולשמוע את דעתכם בנושא (אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה)
-
האוניברסיטה הפתוחה.
תגובה: האוניברסיטה הפתוחה
לדעתי יש כאן סברה נוספת. זה אולי המקום היחיד שבו זה שיש סינון רק מוריד, כי זה גורם לאנשים להוריד את הסינון.
אני אסביר את דברי אני חתן טרי, אשתי עושה תואר בפתוחה, החלטנו שאנחנו רוצים בבית אינטרנט כשר והצטרפנו לנטפרי, למרות שה אמר לוותר על כמה דברים נוחים, אבל זה מה שאנחנו רוצים.
העוגמת נפש שהייתה לנו שראינו שהאוניברסיטה הפתוחה סגורה הייתה גדולה.
אין לנו צד לזרוק לפח את כל הכסף והמאמץ של התואר בשביל נטפרי, ולא נראה לי שיש למישהו צד כזה.
אי אפשר לעשות את התואר בלי הסרטונים.
לא נראה לי, אגב שגם מישהו יחשבן האם לעשות תואר בגלל שנטפרי חוסמת
המסקנה העולה מכל זה היא פשוטה בזה שנטפרי חוסמת היא לא מונעת מבן אדם לגשת לסרטנים, כי הוא יפסיק את השימוש בנטפרי ויעבור לסינון אחר, ואם הייתה פותחת, היה אפשרות להישאר.
מתסכל.