@ben1 יופי , שמחתי לעזור
גם ג'ימייל ודרייב אמורים לעבוד לך וכו', במידה ויש בעיה ניתן לעשות הסתרת רוט, אבל לא נראה לי שתיזקק לזה כי המודול שנתתי לך מסתדר בדרך כלל
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי israel218
-
RE: סים במערכת מולטימדיה
-
RE: התקנת אפליקציות על המחשב ללא אימולטור. אפשרי?
@מד גם wsa עובד אותו דבר כמו שאר אמולטור, גם לו יש פייק וייפי, כיון שהשואל כתב
@nk אמר בחיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?:לגבי הרחפן.
הרשת שלו פתוחה (ללא סיסמה) וגם אין לי שום כפתור "התחבר"שלא הצליח לחבר את הרחפן לוייפי בוינדוס לא יעזור לו שום אמולטור אחר, עכ"פ עצה לי אליך תנסה bliss os הנזכר מבלי התקנה, תריץ אותו ישירות מהדיסק און קי live, זה פשוט ולא מסובך ולא מסוכן, רוב האפליקציות קורסות אבל אולי לרחפן זה יספיק לך
-
RE: גוגל פליי נפתח בנטפרי!
@א-פ-1 מה שמובן לך לא מובן לכולם רציתי שיהיה כתוב ברור, אתה יכול להסתכל בשרשור למעלה ולראות שכבר יצאו טעויות בענין זה של גוגל פליי בנטפרי
-
RE: הפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור
@ד_ב אין אפשרות כזאת לצערי, לא בכמה אמולטורים שניסיתי כולל מצב ברידג', האפשרויות שאני מכיר זה באמצעות טאבלט חד פעמי לחבר את השואב לרשת ואח"כ אפשר להתחבר מכל אמולטור עם שם משתמש וסיסמא ולשלוט על השואב היטב, או שיש אפשרות להתקין bliss os שזה מערכת אנדרואיד ממש למחשב ופועלת היטב(רק שיש צורך לדעת איך לעשות זאת כדי לא לפגוע במערכת הפעלה במחשב), ואפשר גם להתקין chrome os באמצעות brunch אלא שזה יותר מסובך בנטפרי כיון שהחיבור הראשוני למשתמש חסום
-
RE: מחפש מודול מג'יסק להתקנת תעודת אבטחה ברמת 'משתמש' בלבד
@יהודה-המכבי יש אפשרות כזאת, אתה יכול להסתכל https://github.com/HuskyDG/magisk-files
וזה נוסה גם על ldplayer, רק כמובן כדאי לגבות הכל מתחילה כי יכולות להיות תקלות, וזה לא גרסא רשמית של מג'יסק ממילא ראוי ליזהר -
RE: בקשת מידע מהציבור בנוגע להתקנת תעודה באימולטורים
@משרדי
מי שלא רוצה להשתמש בתחליף מג'יסק יש פתרון נוסף שעובד גם, בתחילה אחרי הפעלת רוט וכתיבת דיסק קודם כל להתקין תעודת משתמש רגילה קובץ crt(התוכנה תדרוש קביעת סיסמא פעם ראשונה,אחרי זה אפשר לבטל), ואחרי שהותקנה התעודה הרגילה להעתיק את התעודות לאנדרואיד דרך rootexplorer ואז נמצא שיש גם התקנת תעודת משתמש וגם תעודת מערכת ועובד גם כרום, כמובן שבדקתי
ודוקא בסדר שהזכרתי, אחרי התקנת התעודות במערכת אי אפשר להתקין תעודה בתור משתמש
@israelv אני לא יודע איך צירפת את התעודות אבל אני מניח שהתוצאה היא ממש כהעתקת הקבצים לתעודת מערכת ואחר כך אי אפשר להתקין תעודת משתמש היא לא נקלטת כתעודה נוספת כיון שכבר מצויה במערכת, תבדוק בהגדרות בתעודות משתמש אם אתה רואה אותה גם שם וגם במערכת, אם תצליח להעתיק חיצונית גם למשתמש וגם למערכת יתכן שיעבוד -
RE: AI בפוטושופ, כבר סודר???
@א-פ-1 לא מבין בנושא ולכן אין לי אפשרות לאמת
אבל שם צויין שהנושא נכנס להצעות לפיתוח
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
ושם מופיע שהבקשה בוצעה כבר, אם כן נראה שנמצא פיתרון -
RE: אתר https://sourceforge.net/directory/ שנחסם לשימוש
@מד כן או בגלישה בסתר, אני נעזרתי בצילום מסך שיש שם זיהוי טקסט אוטומטי
וכך לדוגמא ניתן להוריד קובץ
https://sourceforge.net/projects/blissos-x86/files/Official/BlissOSZenith/Gapps/Generic/Bliss-Zenith-v16.9.6-x86_64-OFFICIAL-gapps-20240715.iso -
RE: בנק לאומי ונטפרי
@אחד-תם הקישור של aptoide לא מועיל כיון שהוא מוריד את החנות שלהם ולא את האפליקציה ישירות והחנות חסומה להורדה בנטפרי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי israel218
-
RE: דרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום
@shloimy95 כן
דיברתי איתם וקיבלתי תשובה שלילית שאין תמיכה לזה
וגם פניתי לעוד מקומות לבירור בנטפרי ואין אפשרות כעת -
@מד אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
אך יצוין שעל טאבלט יש את וויפרי לאנדרויד שחוסם את האינטרנט במקרה שהוכנס סים לא של נטפרי, משא"כ במחשב עם מערכת אנדרויד אין דבר כזה.
או שנמצא במקום שיש וייפי לא של נטפרי, ולזה התכונתי במה שכתבתי שמבחינה כשרותית טאבלט עם וייפרי יותר חלק
-
@shloimy95 יפה, לא ידעתי שיצא כזה דבר, אך המחירים בשמים וזה עוד בחו"ל, תוסיף לכל זה יבוא לארץ
דבר נוסף וחשוב מאוד, אינך יודע איך המערכת אנדרואיד של לנובו עובדת, ואם כן מה תעשה עם תעודת אבטחה לנטפרי?
שזה עיקר הבעיה של השואל -
@שלמה-ד אמולטור לא יעזור לך בזה, הם עובדים באותה צורה אין לאפליקציות עצמם גישה לוייפי, יש אפשרות להתקין מערכת נוספת על המחשב שהיא מערכת אנדרואיד עצמאית כגון bliss os והיא עובדת יפה, וניתן להתקין תעודות של נטפרי עם רוט, אני יכול לעזור בזה בלי תשלום, אתה יכול לעשות נסיון במחשב אצלי לראות איך יעבדו לך האפליקציות
אבל אני לא עוסק בבחירת המחשב המתאים לך, זה תלוי מאוד למה אתה צריך אותו וההבדל במחירים הוא גדול
דבר נוסף, צריך לדעת מה מטרתך במעבר זה, אם זה ענין כשרותי אם כן נראה לי שטאבלט פשוט עם וייפרי יועיל יותר כי הוא חסום היטב ע"י נטפרי וגם יעבוד יותר חלק, אם זה ענין של נראות זה משהו אחר
-
RE: האם בודקי נטפרי לפתיחת האתרים יודעים מי שלח את הבקשה? או שאצלם הכל הוא אנונימי?
ראיתי בעבר באחד הפוסטים כאן שנציג של מערכת הפניות כתב שגם רואים את המספר טלפון של רושם הפניה אלא שאינם משתמשים בו בדרך כלל, יתכן שזה ישן ואינו נוגע להיום, איני יודע
יש כאן אחד מלפני כמה שנים
https://forum.netfree.link/topic/5449/איך-לפנות-נכון-ולמה-לצפות?_=1739530264201 -
RE: האתר Suno AI Chirp
@nigun אמר בהאתר Suno AI Chirp:
לא התכוונתי להתיר
אלא לומר שאין כאן דין "ערוה"
ולכן אם מישהו ירצה להתיר שירה יצטרך לומר שגם תמונה מותר
ואת זה אף אחד ב"ה לא שואל למה נטפרי לא פותחיםלא הבנתי דבריך, או שאתה לא הבנת דבריי, כי אם כן הבנת אין שום טעם לזה, אני חוזר, במקום שיש הרהור ודאי אסור וכל המתירים זהו דוקא בשירה כי בסתם אין הרהור, אלא אם כן מדובר במקום שמביא להרהור ואז גם בשירה אסור, ולכן פשוט שאף אחד לא ישאל לפתוח תמונה שאסורה לכל הדיעות
-
@ברצינות אני לא אמרתי שפשוט ולא באתי להכריע הלכה, ההיפך, לשון הקושיא היה משמע כאילו מי שמתיר דיבר דבריו בטעות, וע"ז הבאתי דעת המתירים וסברתם
-
@nigun אמר בהאתר Suno AI Chirp:
מאותו סברא של היתר שירת נשים של AI אפשר להתיר גם ציורים של נשים ע"י AI
בשניהם אין דין ערווה ואכמ"לזה לא כאן המקום לדיון הלכתי אך אם כבר פתחת את הנושא ויש בדבריך משמעות מזלזלת בדברים שכתבו פוסקי הלכה, אני רואה עצמי מחויב להגיב, רק שתדע שעיקר ההיתר בשירת נשים היא כשלא מכיר את האשה שששרה וזה ודאי כך ב-ai, אם תקבל דעות אלו או לא תשאל את רבך אבל עכ"פ צריך לכבד, ובענין הטעם השני שאינו קולה ממש וקושיתך אני מצלם לך מס' אשרי האיש עמ' 111 מהגרי"ש אלישיב זצ"ל ובזה תתורץ קושיתך החזקה
עריכה : אני מוסיף הסבר לדברים, האיסור קול באשה ערוה הוא לא תלוי בהרהור דוקא אלא דין איסור של 'ערוה' ואם מביא להרהור באמת אסור אפי' שאינו נחשב ערוה(כשם שאסור להרהר מבלי לשמוע קול כלל), וממילא בציורי ai ודאי שאסור מטעם הרהור -
RE: גיבוי תיקיות מהמחשב בגוגל דרייב
@רחל-שמעוני-יוע-מ זה לא קשור לנטפרי כמו שענו לך
רק האמת שזה לא קשור לכלום, כך עובד גוגל דרייב
יש את התקיה של הדרייב עצמו(האחסון שלי), מה שתשימי בתוך התקיה תראי בה וגם יסונכרן אוטומטי, ויש אפשרות לעשות גיבוי לתקיות אחרות במחשב, התקיות האלו לא נכנסות לתקיית דרייב, הם נשמרות כגיבוי של מחשבים אחרים, באתר גם כן יש חלוקה זו, יש תקית אחסון שלי ויש מחשבים(התקיות האחרות נמצאות בתקית מחשבים
אם תכנסי לדרייב ממחשב אחר תראי בתקיה של דרייב תקית מחשבים אחרים ושם זה נמצא, אבל במחשב שבו נעשה הגיבוי אין קיצור לזה ואין צורך לזה כי שם יש לך את התקיות המקוריות, תעשי בהם שינוי ותראי שמתעדכן בדרייב -
RE: הפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור
@מודה-אני אמר בהפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור:
!!!
ממש לא נכון!!!אני אשמח לשמוע שטעות היא בידי
אודה לך אם תצרף צילום מסך איך בתוך wsa אתה מוצא רשתות להחליף ולהתחבר כעין שאתה פותח בוינדוס ומוצא כמה רשתות
דרך אגב זה לא רק לגבי שואב דרימי, גם כמה מכשירים נוספים שניסיתי כגון מזגני תדיראן ומכשירי שיאומי כמו שואב ומצלמות ומטהרי אוויר עובדים על אותו עיקרון