@ben1 יופי , שמחתי לעזור
גם ג'ימייל ודרייב אמורים לעבוד לך וכו', במידה ויש בעיה ניתן לעשות הסתרת רוט, אבל לא נראה לי שתיזקק לזה כי המודול שנתתי לך מסתדר בדרך כלל
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי israel218
-
RE: סים במערכת מולטימדיה
-
RE: התקנת אפליקציות על המחשב ללא אימולטור. אפשרי?
@מד גם wsa עובד אותו דבר כמו שאר אמולטור, גם לו יש פייק וייפי, כיון שהשואל כתב
@nk אמר בחיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?:לגבי הרחפן.
הרשת שלו פתוחה (ללא סיסמה) וגם אין לי שום כפתור "התחבר"שלא הצליח לחבר את הרחפן לוייפי בוינדוס לא יעזור לו שום אמולטור אחר, עכ"פ עצה לי אליך תנסה bliss os הנזכר מבלי התקנה, תריץ אותו ישירות מהדיסק און קי live, זה פשוט ולא מסובך ולא מסוכן, רוב האפליקציות קורסות אבל אולי לרחפן זה יספיק לך
-
RE: מחפש מודול מג'יסק להתקנת תעודת אבטחה ברמת 'משתמש' בלבד
@יהודה-המכבי יש אפשרות כזאת, אתה יכול להסתכל https://github.com/HuskyDG/magisk-files
וזה נוסה גם על ldplayer, רק כמובן כדאי לגבות הכל מתחילה כי יכולות להיות תקלות, וזה לא גרסא רשמית של מג'יסק ממילא ראוי ליזהר -
RE: בקשת מידע מהציבור בנוגע להתקנת תעודה באימולטורים
@משרדי
מי שלא רוצה להשתמש בתחליף מג'יסק יש פתרון נוסף שעובד גם, בתחילה אחרי הפעלת רוט וכתיבת דיסק קודם כל להתקין תעודת משתמש רגילה קובץ crt(התוכנה תדרוש קביעת סיסמא פעם ראשונה,אחרי זה אפשר לבטל), ואחרי שהותקנה התעודה הרגילה להעתיק את התעודות לאנדרואיד דרך rootexplorer ואז נמצא שיש גם התקנת תעודת משתמש וגם תעודת מערכת ועובד גם כרום, כמובן שבדקתי
ודוקא בסדר שהזכרתי, אחרי התקנת התעודות במערכת אי אפשר להתקין תעודה בתור משתמש
@israelv אני לא יודע איך צירפת את התעודות אבל אני מניח שהתוצאה היא ממש כהעתקת הקבצים לתעודת מערכת ואחר כך אי אפשר להתקין תעודת משתמש היא לא נקלטת כתעודה נוספת כיון שכבר מצויה במערכת, תבדוק בהגדרות בתעודות משתמש אם אתה רואה אותה גם שם וגם במערכת, אם תצליח להעתיק חיצונית גם למשתמש וגם למערכת יתכן שיעבוד -
RE: AI בפוטושופ, כבר סודר???
@א-פ-1 לא מבין בנושא ולכן אין לי אפשרות לאמת
אבל שם צויין שהנושא נכנס להצעות לפיתוח
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
ושם מופיע שהבקשה בוצעה כבר, אם כן נראה שנמצא פיתרון -
RE: אתר https://sourceforge.net/directory/ שנחסם לשימוש
@מד כן או בגלישה בסתר, אני נעזרתי בצילום מסך שיש שם זיהוי טקסט אוטומטי
וכך לדוגמא ניתן להוריד קובץ
https://sourceforge.net/projects/blissos-x86/files/Official/BlissOSZenith/Gapps/Generic/Bliss-Zenith-v16.9.6-x86_64-OFFICIAL-gapps-20240715.iso -
RE: בנק לאומי ונטפרי
@אחד-תם הקישור של aptoide לא מועיל כיון שהוא מוריד את החנות שלהם ולא את האפליקציה ישירות והחנות חסומה להורדה בנטפרי
-
RE: סים במערכת מולטימדיה
@ben1 להתקין רוט זאת אומרת שצריך קובץ קושחה תואם וצריך התקנת קושחה מלאה מחדש(ובניגוד לטאבלטים שאפשר להשתמש בצריבת קבצים בודדים כגון בוט וכו', ברוב המערכות מולטימדיה המצויות אי אפשר להתחבר דרך adb),וכל דגם צריך קובץ עצמי משלו וגם דרך ההתקנה שונה, ואיני רואה שכאן בפורום זה מקום להאריך במשהו שיהיה תואם לדגם מסוים מאוד
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי israel218
-
RE: התקנת אפליקציות על המחשב ללא אימולטור. אפשרי?
@מד גם wsa עובד אותו דבר כמו שאר אמולטור, גם לו יש פייק וייפי, כיון שהשואל כתב
@nk אמר בחיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?:לגבי הרחפן.
הרשת שלו פתוחה (ללא סיסמה) וגם אין לי שום כפתור "התחבר"שלא הצליח לחבר את הרחפן לוייפי בוינדוס לא יעזור לו שום אמולטור אחר, עכ"פ עצה לי אליך תנסה bliss os הנזכר מבלי התקנה, תריץ אותו ישירות מהדיסק און קי live, זה פשוט ולא מסובך ולא מסוכן, רוב האפליקציות קורסות אבל אולי לרחפן זה יספיק לך
-
RE: חיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?
@מד אמר בחיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?:
אבל אם זה באמת נחוץ אז תוכל להריץ המחשב שלך על מערכת הפעלה של אנדרויד כמו bliss os כנזכר פה וכפי המבואר כאן.
בהדרכה למתחילים שם כתוב
Make sure drive access is set to AHCI
יש לדעת שאם הכונן מוגדר vmd אתה לא יכול לשנות ל-ahci כי הוינדוס לא יעלה לך כיון שהתקנת וינדוס לא תזוהה, זה רק אם התקנת את הוינדוס מתחילה במצב ahci, לכן במצב כזה צריך להשתמש במחיצת דיסק נפרדת מפורמטת ext4, שם ההוראות ארוכות ומסורבלות, אבל בקצרה תפתח ניהול דיסקים בוינדוס ותכווץ אמצעי אחסון לגודל שתרצה(כ-20 ג'יגה), ואח"כ תפעל לפי ההוראות שם תחת הכותרת Installing On Existing Partition
אחרי ההתקנה ברירת המחדל תהיה grub או מה שלא תתקין, בשביל להחזיר לברירת מחדל וינדוס תיכנס לביוס ותשנה את סדר האתחולבשביל שהמערכת תעבוד בנטפרי תצטרך להתקין תעודת אבטחה, אבל אם זה רק בשביל הרחפן בלי אינטרנט אין לך צורך בתעודת אבטחה
-
@nk זהו עכשיו שמירה, תנסה לחבר את הוינדוס לוייפי של הרחפן ולהפעיל מחדש את האמולטור ואז תפעיל את האפליקציה, לא הייתי נותן לזה סיכויים רבים אבל שווה לנסות..
-
@nk מה ש@מד שכתב לך זה נכון, אי אפשר באמולטור להתחבר לשום וייפי, אם אתה טוען שהצלחת לחבר מצלמה זה לא שבאמולטור פתחת את הרשת וזיהית את הווייפי של המצלמה, אלא שחיברת את הרשת בוינדוס לוייפי והאמולטור זיהה מכשיר שמחובר לרשת הפנימית כחלק מהרשת של וינדוס,
עכ"פ תלחץ שמור ותפעיל מחדש את האמולטור ואז תחזור לאותו מסך ותבחר את הכרטיס רשת -
RE: הורדת קבצי APK בנטפרי
@shimo זה לא רק הקישור שהבאת, כל aptoide הוא כך, זה לא אתר להורדת אפליקציות אלא חנות אפליקציות תחליף google play
-
@shimo נכון פתוח להורדה, זה הקובץ של החנות אבל החנות עצמה בתוך האפליקציה חסומה בנטפרי
האפליקציה של פועלים כתוב שם 126 מגה והקובץ להורדה פחות מ-20 מגה -
@shimo הקישור של aptoide לא מועיל כיון שהוא מוריד את החנות שלהם ולא את האפליקציה ישירות והחנות חסומה להורדה בנטפרי
בנק הפועלים ניתן להוריד מכאן
https://בנק-הפועלים-ניהול-החשבון.apk.gold/
עכ"פ באופן כללי האתר שכתב @shimo בתחילה apkcombo הוא המומלץ לכתחילה לנטפרי, מנסיון רוב האפליקציות הבדוקות נמצאות שם(וגם אלו שפתוחות מראש לעדכונים), אבל במידה ואתה לא מוצא (כגון אפליקציות של בנקים) תחפש בגוגל את שם האפליקציה ואח"כ apk ותבדוק באתרים מה פתוח ואם לא תשלח פניה -
RE: שןאב אבק רובוטי
@מד אתה צודק, גם אני חיברתי את השואב הזה עם bliss os והוא מותקן אצלי במחיצה נפרדת dual boot עם וינדוס בשביל לחבר מכשירים וכדו', אבל השואל כאן לא ידע מה זה אמולטור אי אפשר להסביר לו להתקין מחיצת אנדרואיד
-
RE: שןאב אבק רובוטי
@ea כן יש אפשרות השליטה מהמחשב מעולה ונוחה, אמולטור זה תוכנה שמדמה אנדרואיד למחשב, צריך להתקין אותה עם תעודת אבטחה, ראה כאן
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_ldplayerהאמולטור יעזור לך ביום יום לשלוט על השואב, אבל בהתקנה הראשונה חד פעמי צריך לחבר את השואב לרשת של הבית וזה לא אפשרי על ידי אמולטור, תצטרך טאבלט וכדו'