@ben1 יופי , שמחתי לעזור
גם ג'ימייל ודרייב אמורים לעבוד לך וכו', במידה ויש בעיה ניתן לעשות הסתרת רוט, אבל לא נראה לי שתיזקק לזה כי המודול שנתתי לך מסתדר בדרך כלל
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי israel218
-
RE: סים במערכת מולטימדיה
-
RE: התקנת אפליקציות על המחשב ללא אימולטור. אפשרי?
@מד גם wsa עובד אותו דבר כמו שאר אמולטור, גם לו יש פייק וייפי, כיון שהשואל כתב
@nk אמר בחיבור רחפן לאימולטור במחשב נייד/נייח, אפשרי?:לגבי הרחפן.
הרשת שלו פתוחה (ללא סיסמה) וגם אין לי שום כפתור "התחבר"שלא הצליח לחבר את הרחפן לוייפי בוינדוס לא יעזור לו שום אמולטור אחר, עכ"פ עצה לי אליך תנסה bliss os הנזכר מבלי התקנה, תריץ אותו ישירות מהדיסק און קי live, זה פשוט ולא מסובך ולא מסוכן, רוב האפליקציות קורסות אבל אולי לרחפן זה יספיק לך
-
RE: גוגל פליי נפתח בנטפרי!
@א-פ-1 מה שמובן לך לא מובן לכולם רציתי שיהיה כתוב ברור, אתה יכול להסתכל בשרשור למעלה ולראות שכבר יצאו טעויות בענין זה של גוגל פליי בנטפרי
-
RE: הפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור
@ד_ב אין אפשרות כזאת לצערי, לא בכמה אמולטורים שניסיתי כולל מצב ברידג', האפשרויות שאני מכיר זה באמצעות טאבלט חד פעמי לחבר את השואב לרשת ואח"כ אפשר להתחבר מכל אמולטור עם שם משתמש וסיסמא ולשלוט על השואב היטב, או שיש אפשרות להתקין bliss os שזה מערכת אנדרואיד ממש למחשב ופועלת היטב(רק שיש צורך לדעת איך לעשות זאת כדי לא לפגוע במערכת הפעלה במחשב), ואפשר גם להתקין chrome os באמצעות brunch אלא שזה יותר מסובך בנטפרי כיון שהחיבור הראשוני למשתמש חסום
-
RE: מחפש מודול מג'יסק להתקנת תעודת אבטחה ברמת 'משתמש' בלבד
@יהודה-המכבי יש אפשרות כזאת, אתה יכול להסתכל https://github.com/HuskyDG/magisk-files
וזה נוסה גם על ldplayer, רק כמובן כדאי לגבות הכל מתחילה כי יכולות להיות תקלות, וזה לא גרסא רשמית של מג'יסק ממילא ראוי ליזהר -
RE: בקשת מידע מהציבור בנוגע להתקנת תעודה באימולטורים
@משרדי
מי שלא רוצה להשתמש בתחליף מג'יסק יש פתרון נוסף שעובד גם, בתחילה אחרי הפעלת רוט וכתיבת דיסק קודם כל להתקין תעודת משתמש רגילה קובץ crt(התוכנה תדרוש קביעת סיסמא פעם ראשונה,אחרי זה אפשר לבטל), ואחרי שהותקנה התעודה הרגילה להעתיק את התעודות לאנדרואיד דרך rootexplorer ואז נמצא שיש גם התקנת תעודת משתמש וגם תעודת מערכת ועובד גם כרום, כמובן שבדקתי
ודוקא בסדר שהזכרתי, אחרי התקנת התעודות במערכת אי אפשר להתקין תעודה בתור משתמש
@israelv אני לא יודע איך צירפת את התעודות אבל אני מניח שהתוצאה היא ממש כהעתקת הקבצים לתעודת מערכת ואחר כך אי אפשר להתקין תעודת משתמש היא לא נקלטת כתעודה נוספת כיון שכבר מצויה במערכת, תבדוק בהגדרות בתעודות משתמש אם אתה רואה אותה גם שם וגם במערכת, אם תצליח להעתיק חיצונית גם למשתמש וגם למערכת יתכן שיעבוד -
RE: AI בפוטושופ, כבר סודר???
@א-פ-1 לא מבין בנושא ולכן אין לי אפשרות לאמת
אבל שם צויין שהנושא נכנס להצעות לפיתוח
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
ושם מופיע שהבקשה בוצעה כבר, אם כן נראה שנמצא פיתרון -
RE: אתר https://sourceforge.net/directory/ שנחסם לשימוש
@מד כן או בגלישה בסתר, אני נעזרתי בצילום מסך שיש שם זיהוי טקסט אוטומטי
וכך לדוגמא ניתן להוריד קובץ
https://sourceforge.net/projects/blissos-x86/files/Official/BlissOSZenith/Gapps/Generic/Bliss-Zenith-v16.9.6-x86_64-OFFICIAL-gapps-20240715.iso -
RE: בנק לאומי ונטפרי
@אחד-תם הקישור של aptoide לא מועיל כיון שהוא מוריד את החנות שלהם ולא את האפליקציה ישירות והחנות חסומה להורדה בנטפרי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי israel218
-
@מודה-אני אמר בהפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור:
!!!
ממש לא נכון!!!אני אשמח לשמוע שטעות היא בידי
אודה לך אם תצרף צילום מסך איך בתוך wsa אתה מוצא רשתות להחליף ולהתחבר כעין שאתה פותח בוינדוס ומוצא כמה רשתות
דרך אגב זה לא רק לגבי שואב דרימי, גם כמה מכשירים נוספים שניסיתי כגון מזגני תדיראן ומכשירי שיאומי כמו שואב ומצלמות ומטהרי אוויר עובדים על אותו עיקרון -
@מודה-אני כן ניסיתי ואין לזה שום שייכות, גם wsa לא מזהה רשתות להתחבר, וכאן האפליקציה עצמה צריכה לזהות את הרשת של השואב
-
@ד_ב אין אפשרות כזאת לצערי, לא בכמה אמולטורים שניסיתי כולל מצב ברידג', האפשרויות שאני מכיר זה באמצעות טאבלט חד פעמי לחבר את השואב לרשת ואח"כ אפשר להתחבר מכל אמולטור עם שם משתמש וסיסמא ולשלוט על השואב היטב, או שיש אפשרות להתקין bliss os שזה מערכת אנדרואיד ממש למחשב ופועלת היטב(רק שיש צורך לדעת איך לעשות זאת כדי לא לפגוע במערכת הפעלה במחשב), ואפשר גם להתקין chrome os באמצעות brunch אלא שזה יותר מסובך בנטפרי כיון שהחיבור הראשוני למשתמש חסום
-
RE: המלצה על תוכנה להורדה מיוטיוב שעובדת בנטפרי
@א-פ-1 אמר בהמלצה על תוכנה להורדה מיוטיוב שעובדת בנטפרי:
@israel218 אני לא יכול להגיד לך בוודאות, אבל נראה לי שזה משהו שאתה צריך לפתור אצלך...
צדקת, על ידי שינוי dns לשל לגוגל עובד idm
-
RE: חסימה מחומת האש של אתר
@אחד-העם אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
שוב תודה. אני רק הוספתי הדגשה בפוסט, העמוד הראשי גם לי נפתח, החסימה מגיעה בקליק הראשון באתר
יתכן שבפניה שלך לנטפרי לא הדגשת את החלק הזה ולכן ענו לך שזה עובד אצל משתמשים אחרים
-
@א-פ-1 מה שמובן לך לא מובן לכולם רציתי שיהיה כתוב ברור, אתה יכול להסתכל בשרשור למעלה ולראות שכבר יצאו טעויות בענין זה של גוגל פליי בנטפרי
-
@א-פ-1 אמר בגוגל פליי נפתח בנטפרי!:
אה, ואני יכול להתקין מרחוק על מכשירים מקושרים שיש להם גוגל פליי...
זה שייך רק אם המכשיר הרחוק הוא לא בנטפרי, כי אם הוא בנטפרי זה לא יעזור בכלל
-
RE: שןאב אבק רובוטי
@ea כבר נזכר לעיל שיש אפשרות להתקין מערכת מדמה אנדרואיד ממש על המחשב(לא אמולטור) אבל ההתקנה הראשונית צריכה ידע ובטעות קלה אפשר לתקוע את הוינדוס גם כן, לכן צריך לתת למי שיודע שיעשה זה, אם זה באזור בני ברק אני יוכל לנסות לעזור
-
RE: שןאב אבק רובוטי
@ea לי יש ldplayer מותקן, איני יודע איך זה בבלוסטאק, אפשר לגרור את המסך מלמעלה למטה ואז יש בחלונית וייפי
או בהגדרות, רשת, וייפי
אבל עכ"פ זה לא משנה, כי התוצאה הסופית שאין שם כלום זה פייק וייפי, הוא פשוט מחובר לרשת של המחשב ולא יותר מזה