@שפו אני חושב שהבנק לא יודע בכלל שריבוי גולשים על IP אחד מוחסמים. הבנקים משתמשים בחברות אחרות שהם אחראים על בטיחות השרתים והמסתעף, ומהדברים הפשוטים שבכל שרת לחסום כל IP שנראה להם חשוד. וכשיש הרבה גולשים על IP אחד זה מעורר חשד גדול. כנלענ"ד. לפי"ז הבעי' תלוי לא בהבנק עצמו ולא בנטפרי רק בהחברה האחראית על שרת הבנק כמדומה שלזה כיוון הרב יוסי תקשורת.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מד
-
RE: האתר של דיסקונט שוב לא עובד?
-
RE: גלישה בסים נטפרי עם וויפרי3
@צדיק-תמים אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
@מד אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
באמת יש לתקן זאת ולהוסיף זה בדף האנגלית
אתה מוזמן לתקן
קבלתי הזמנתכם ותקנתי, = הדף הראשון שערכתי בהוויקי https://netfree.link/wiki/NetFree_Software
(מתורגם ע"י גוגל מהדף שבעברית, רק תקנתי הטעותים של התירגום) -
RE: הורדת וידאו של החתונה
@avrech למה לא שולחים את זה באופן פרטי בגוגל דרייב או משהו כזה כדי שזה לא ייחסם בכלל?
-
@avrech לא הבנתי מה חרי האף הגדול הזה, @צדיק-תמים פשוט הסביר לך שכאן אין מי שיכול "לשפר" את נטפרי, כאן רק מקבלים עזרה ותמיכה משאר משתמשים.
ולגופו של ענין הצלם שאתה משלם לו חייב לקחת בחשבון ה"אטימות" וה"אכזריות" (לפי דבריך) של נטפרי והוא חייב לוודא שהדרך שהוא שולח אליך עובד בצורה נורמלי גם למשתמשי נטפרי.
-
RE: יוטיוב
@א-פ-1 אני ג"כ שילמתי על אפיס, אין אני משתמש בשום פריצות, אין אני מסוגל להנות מאלו שאינן מיישובו של עולם ואינם מתחשבים בתיקון העולם, ובכל אופן ע"פ כללי הפורום אין להעלות כאן ענינים כאלו
-
RE: אתר כותל המזרח
@איך-שתירצה
@יהודי-חכם רצה לומר ש@תכל'ס יפנה עם שאלתו למערכת הפניות, ליותר פרטים ראה כאן. -
RE: המלצה על מערכת מצלמות שיעבוד חלק בנטרפי
@israel218 ומש"כ בויקי "התחברות באמצעות כתובת הIP בלבד!" זה מדובר במצלמות כאלו שא"א לצפות דרך דפדפן?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מד
-
RE: סינון תמונות לא ראויות באמצעות AI
אפשר גם לעשות שהAI ימחוק את השטח בהתמונה של צורת האדם.
לפי דעתי הקלושה תמונות של זכרים גם המה מיותרות, יותר טוב אם יכולים לכסות כל שטח של צורות בני אדם, ולהשאיר השאר.
באופן זה אפשר לפטר כל הבודקים הגויים ולהשתמש רק בAI.
איזה חלום טוב הוא זה שלא נצפה עוד על כל תמונה יותר מרגע אחד. גם יתבטל הבעי' הגדולה של ה'קאש. -
RE: סינון תמונות לא ראויות באמצעות AI
@hagai-w אי משום הא הייתי מציע שלכה"פ נתחיל לשאול את AI על כל תמונה אם בכלל נמצא בה צורת אדם, אם לא, אז תיכף יפתח, ואם יש, או אם יש ספק אם יש, אז ישלח לבדיקה.
אפשר גם לעשות שהAI ימחוק את השטח בהתמונה של צורת האדם.
לב' הנ"ל הAI מתמחה היטב, אפשר לנסות בחנם כאן. -
RE: אני לא רובוט- שמופיע בכל חיפוש גוגל
@איש-אחד-הלך לכאורה יש עכשיו פחות גולשים באלי אקספרסס
שימו לב שהבעי' ביותר דוקא בתקופת חנוכה וכדו' שיש יותר קונים שם. -
RE: הפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור
@מודה-אני פשוט לא הבנת כוונת @israel218
כבר היה בזה שיחה ארוכה כאן וכאן, עיין שם ותחכם (קצת יותר). -
@avrech לא הבנתי מה חרי האף הגדול הזה, @צדיק-תמים פשוט הסביר לך שכאן אין מי שיכול "לשפר" את נטפרי, כאן רק מקבלים עזרה ותמיכה משאר משתמשים.
ולגופו של ענין הצלם שאתה משלם לו חייב לקחת בחשבון ה"אטימות" וה"אכזריות" (לפי דבריך) של נטפרי והוא חייב לוודא שהדרך שהוא שולח אליך עובד בצורה נורמלי גם למשתמשי נטפרי.
-
@avrech למה לא שולחים את זה באופן פרטי בגוגל דרייב או משהו כזה כדי שזה לא ייחסם בכלל?
-
RE: שימוש בסים נטפרי ע"ג ראוטר
@ההה כמדומה לי שגם ראוטרים כמו זה
עובדים מעולה, ורק הנטסטיקים הקטנטנים כמו זה
עושים בעיות בגלישה.