@איך-שתירצה כן זה פורום
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יהונתן שמעון
-
סינון תוכנות על ידי נטפרי
למה אי אפשר שנטפרי תסנן תוכנות במחשב חוץ מכרום לדוגמא פוטושופ ופריימיר שלפעמים המסך טעינה לא מוצג תמונה כראוי וגם בעוד ים של תוכנות שהם שימושיות שמשתמשות בפרסומות וכו לכן אני שואל מי בעד שיהיה כזה אני בתור מתכנת בpython אני יכול לפתח כזה שזה יעבוד על ידי הסינון של נטפרי והבדיקה שלהם גם בלי שאני יצטרך באמת לתאהם איתם מראש רק הבעייה שאני רוצה לדעת מה אנשים חושבים על הרעיון הזה שאני לא יעבוד לחינם...אשמח לדעת הצעות בכיוון?
-
RE: סינון תוכנות על ידי נטפרי
@מד
חחחחח לא זה סתם בדיקות שאני בודק איך זה עובד על תוכנה רגילה תודה על ההארה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יהונתן שמעון
-
RE: צריך משהוא פה שמכיר את המדניות של נטפרי לשאלה בגיימל
@מד לא זה לא קשור למדניותל של נטפרי בדף שהצעת זה שאלה ספציפית למי שמכיר את נטפרי יותר לכיוון של השקפה
-
צריך משהוא פה שמכיר את המדניות של נטפרי לשאלה בגיימל
צריך להתייעץ עם אחד פה שמבין קצט בהשקפה ובמדניות של נטפרי לדבר איתו בגיימל להתייעץ לגבי שאלה פחות שייך לשאול את השאלה שלי פה מי שיציע את עצמו יבורך מפי עליון
-
RE: נטפרי ו-AI הילכו יחדיו?
@צדיק-תמים אני מבין שאתה חלק במערכת של נטפרי נשמח כולם לדעת לאיפה זה מתקדם אם אפשר לומר לשם הנוחות של כולם
-
האם יש תוסף שמראה כמו אייקון של וי ואיקס אם האתר פתוח או סגור בנטפרי
האם יש תוסף שמראה כמו אייקון של וי ואיקס אם האתר פתוח או סגור בנטפרי יהיה שימושי לי מאד
-
RE: נטפרי ו-AI הילכו יחדיו?
@יהודי-פשוט-מאוד אני שלחתי שאלה במערכת הפניות ושאלתי למה לא עושים את זה שרוב המערכת תעבוד על ידי AI מקצועי ומושקע שיסנן תמונות בצורה טובה בלי שתאת את האירטנט וחלק מהתמונות או האתרים יבדקו על ידי עובדים הודים כמו אתרי ביגוד ודומים כאלה שקשה למערכת AI לסנן אותם בצורה מושלמת אבל אחרי הכל הסינון הזה או לא שלי ושלך שאנחנו מחליטים איזה השגחה והשקפה יהיה בו והכל נתון בידי המנהלים של נטפרי ולמרות שאני חושב שהשיטה הזאת אם ישקיעו בה כסף היא גם תהיה טובה ב95% אחוז מהפעמים וגם יהיה אירטנט יותר חלק ופחות תקיעות אבל אני לא תכנאי של זה לכן מי שיבין שיקח את ההחלטה הנכונה