תודה רבה אני מנייד עכשיו ליוסי תקשורת
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי משתדל לעשות את רצון
-
RE: תקלות בספק בזק והמלצות על ספק חדש
עברתי מבזק ליוסי תקשורת
לכל מי שנתקל בבעיות בספק בזק, אין עם מי לדבר בצד של בזק, חוץ מזה שהם מתייחסים בזלזול ומראים לך איך הבעיה קשורה לזה שאתה משתמש באינטרנט מסונן
ואני ממליץ מאד לעבור לספק אחר, אני אישית עברתי ליוסי תקשורת מאד נהנתי לעבוד איתם, הם זמינים טלפונית ומהירים בעבודה ובמשלוח של הראוטר החדש, והאינטרנט שלי עכשיו עובד חלק בלי שום בעיות
תודה לכל העזרה שלכם בפורום
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי משתדל לעשות את רצון
-
עברתי מבזק ליוסי תקשורת
לכל מי שנתקל בבעיות בספק בזק, אין עם מי לדבר בצד של בזק, חוץ מזה שהם מתייחסים בזלזול ומראים לך איך הבעיה קשורה לזה שאתה משתמש באינטרנט מסונן
ואני ממליץ מאד לעבור לספק אחר, אני אישית עברתי ליוסי תקשורת מאד נהנתי לעבוד איתם, הם זמינים טלפונית ומהירים בעבודה ובמשלוח של הראוטר החדש, והאינטרנט שלי עכשיו עובד חלק בלי שום בעיות
תודה לכל העזרה שלכם בפורום -
אני שוקל לעבור ל 019 במקום בזק אבל מותקן לי במחשב תוכנת WIFREE 3 ובעבר דיברו בפורום שלפעמים בתוכנה מזהה את 019 כאינטרנט לא חסום וצריך להפעיל מחדש, האם הבעיה כבר נפתרה? או שלמישהוא יש המלצה טובה יותר מ 019 מבחינת תקלות או מחיר (מחיר פחות חשוב בעיקר תקלות)
תודה לכל המגיבים -
@משתדל-לעשות-את-רצון תודה רבה על התגובות התקלה ששלחתי זה לא קובץ שמצריך בדיקה זה פתיחה רגילה של גוגל וורקספייס והתקלה מופיע בהמון ורייציות שונות
-
תקלות בספק בזק והמלצות על ספק חדש
שלום,
אני משתמש נטפרי ויש לי סיב אופטי של בזק, למשך יותר משנה.
ובמשך החודש האחרון ש לי הרבה בעיות, ומערכת התמיכה אמרו לי שזה בעיות של הספק בזק
יש לכם המלצות על ספק אחר מבחינת מחיר שירות תקלות בשימוש דרך נטפרי? (בדקתי אונליין וכתוב שאין סיב אופטי באיזור שלי הגם שיש לי עכשיו של בזק?!)
או שיש לכם המלצות איך להתנהל עם תקלות דרך הספק של בזק ?
צירפתי תמונה של הדף שאני מקבל על כל אתר וחיפוש הכי פשוט ואפילו במייל
תודה לכל המגיבים מראש! -
RE: ⬅️ אִיכָּא דַּרְכָּא! סופסוף יש פתרון אמיתי לדרכים
@יוסי-תקשורת האם יש אפשרות לאפליקציות מוזיקה כשרה או רק בהכנסת כרטיס זיכרון חיצוני?
-
מולטימדיה לרכב טויוטה
תגובה: כל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אלול תשפ"ד
איך עושים חיבור לאינטרנט באופן חסום ומאובטח לרכבי טויוטה עם המערכת הקיימת של טיוטה בלי לקנות טלפון (ח"ו) או משהוא כזה